Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cizgi gozukuyor ilk beş dakikadami çikti?5gun bekle yine yap varsa çikicaktirKızlar merhaba bugün için regli olmam gerekiyordu olmadım evde gebelik testi olmadığı için ovilasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sonra eczane dem kaset tipi gebelik testi aldım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim kan testi için beklemelimiyimEki Görüntüle 3296870
Evet ilk 5 dk da çıktıCizgi gozukuyor ilk beş dakikadami çikti?5gun bekle yine yap varsa çikicaktir
Yaa fazla mı olmuş 3-4 damla yapmıştım aslında sabah birdaha yapayım ozamanFazla damlatmissiniz bir daha erken gebelik testi alip fazla idrar kullanmadan yapin
En fazla 2 damlaYaa fazla mı olmuş 3-4 damla yapmıştım aslında sabah birdaha yapayım ozaman
Anladım yarın tekrar ozamanEn fazla 2 damla
Oyleyse vardir birseyler adetden 5gun gecince bende pozitif çikardi sabirli ol gun gectikce koyulaşacaktirEvet ilk 5 dk da çıktı
Oyleyse vardir birseyler adetden 5gun gecince bende pozitif çikardi sabirli ol gun gectikce koyulaşacaktir
Idrarda silik çikiyorsa kandada cikar gebelik ilk kanda belli oluyor sonra idrara geçiyorBugün gidip kan versem çıkarmı ki
İki farklı marka test yaptım tekrarFazla damlatmissiniz bir daha erken gebelik testi alip fazla idrar kullanmadan yapin
Hamilesin kuzum tebriklerrİki farklı marka test yaptım tekrar
Tebriklerr hayirli olsun kan testide verip durumu takip et saglicakla kucagina alirsin inşallahİki farklı marka test yaptım tekrar
Teşekkür ederimTebriklerr hayirli olsun kan testide verip durumu takip et saglicakla kucagina alirsin inşallah![]()
Akşam üzeri eşim işten çıkınca acile gidip beta baktırcam sonucu paylaşırım burdanTeşekkür ederim