adet günümde başlayan lekelenme 4 gündür sürüyor acaba bu ne olabilir..

aaaa ozaman ben bir geçen ay normal adet gördüm...ondan önce 3-4 ay böyle ama bu kadar sürmeden adet oldum....kimyasal gebelikmiymiş...anammm...e buda kimyasalsa birdahakine vücudumdan gerçek performans bekliyorum ozaman... kimyasal gebelik nasıl birşeymişki dur araştırıyım biraz...düşük gibi bişeymi...anam cahillik başa bela.... saol tatlım ya...birşey daha öğrenmiş oldum...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

beyazlım gördünmü birde kimyasalı çıktı başımıza...birde onu tak hay allahım yaaareebbbbiiimmmm.....kimyama başlıycam artık he....:119:

birşey sorucam ..ben diyelim hamile değilim ki büyük ihtimalle değilim..bu başta 4 gün neden böyle oluyor dersiniz....

hmmm iyi bir soru bended öyle oldu ama öncedende bir iki gün önce geliyodu kahve rengi,benim solda kistim var...

ama iste adetim cok anormaldi bu sefer.

Canim tekrar gitsene doktora:26:

hmmm iyi bir soru bended öyle oldu ama öncedende bir iki gün önce geliyodu kahve rengi,benim solda kistim var...

ama iste adetim cok anormaldi bu sefer.

Canim tekrar gitsene doktora:26:

bakalım şimdi yarına randevu aldım eşimin haberi yok gelsin bide ona danışıcam :)

kristalbebek sen hamilesin kuzu

canım hiç zannetmiorum :)) 3 senedir uğraşıoruz bişi oldupğu yok ama işin garip tarafı bi oğlum var 6 aşında ablaları :)
ve evlendikten 9 ay sonra oldu ve tedavisiz falan :) bilmiorum 3 senedir olmuyor geçen sene bu aylardda 3 kere yumurta takibide yaptırdım hayırlısı valla

ateş bastı bana bu aydan umut gitti geldi kırmızı ... istenmediğin yere neden geliyorsunki allaa allaa pis kırmızı seni....oy anam ağrı bastırdı....

arkadaşlar bu mevsimsel bi durum 3 nisan adet günümdü olmadım 4 nisanda oldum sadece 2 damla koyu kan bütün gün böyle geçti ve ayın 5inde dra gittim 2.gün hormon testi tekrarlancak kendi kendime adet olamıyorumki ne 2.günü dedim dr hormon tahlilini tekrarlamaya gerek yok alttan bakalım dedi hocam tam sökemedim bu ay dün sadece 2 damla bugünde 4 saat oldu halen 1 damla bile gelmedi dedim baktı problem yok kist yok olabilir her iki bahara girişte böyle olur vucut kendini hazırlar dedi.
bugün 3.günüm bu saate kadar gelen kan miktarı 1 çay kaşığı.
ped koymama gerek bile yokmuş aslında ve benim adetim 4 gün sürer normalde demekki bu ay toplasan 1 yemek kaşığı kadar kan gelmiş olcak ve şişkinliğide cabası öyle kaldı.

Son düzenleme:
kızlar cumartesi itibariyle adetimin 3.günü
ama damla damla oluyor
hatta sadece peçeteyle silince geliyor
benim adetim 9gün sürer ve 2.günden itibaren canımı okur
hem cok yoğun hem cok ağrılıdır
bugun 3.gün olmasına ragmen sadece peçeteye geliyor ve kırmızı da değil
pembe gibi..başta kahverengiydi ve hiç ağrım yok
1senedir bebek istyrm ama nasip olmadı
eşim de varikosel var..amelıyat olması lazm..bu ay sperm arttırıcı ilaç kullandı
umut etmek istemiyrm
bi taraftan da bişi mi oldu diye korkuyrm
adet olacagm kesin de sıkıntı ne bunu merak ediyrm
sizin durumunuzla aynıyım yani
sizde bi değişiklik var mı

Yaaa okuyorumda üzülmeyin ya walla bende fena oldum szin adınıza ALLAH diyin inşallah hayırlı güzel sağlıklı tatlımı tatlı bebekleriniz olurda nazar boncuu takmak zorunda kalırsınızz

arkadaşlar,formu okudum.tam 9 gündür koyu kesik kesik koyu kahverengi akıntılarım oluyor.ama bu adet değil buna eminim.çünkü adet öncesi şişliklerim hala duruyor.bu formu okumadan önce hamile olabileceğim aklıma bile gelmemişti açıkcası.ama şimdi gecenin bu saatinde acaba mı dedim.ve çok heveslendim bir anda.ben yerleşme kanı diye bir şey duymamıştım hiç.ve ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi için uğraşıyoruz.hamile olabilme oranım nedir sizce?yerleşme kanı 9 gün sürer mi ki ya hala da devam ediyor ama

Canım merhaba üzerinden yıllar geçmiş bu postun ama merak ettim hamile kaldın mı ki kalmamışsan ters rahim için farklı pozisyon ilişki yap demişti doktorum arkadaşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…