canım benimde 2 ay önce böyle olmuştu idrar testinde çıkadı gittim kan testi yaptırdım 20 lerde çıktı doktoru aradım kimyasal gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan istedi 2 katına çıkması lazımmış ama 2 gün sonra yine 20ydi regl olacaksın dedi.ve gerçekten 4 gün kahverengileri gördükten sonra açık renkli kan gelmeye başladı 2 gün de o sürdü ve normal reglimi oldum aslında bizler kendimizi çok dinlediğimizden ve hamile olmayı çok istediğimizden bu durumları çok erken farkediyoruz kadınlar hayatlarının bir çok döneminde kimyasal gebelik yaşarmış ama biz pimpirikli tipler erkenden öğreniyoruz bu durumu ve canımız sıkılıyor.bana hep kimyasal gebeliğin sonu normal hamileliktir dediler ve 2 ay sonra bugün hamileyim:) eğer regl olursan canını hiç sıkma ve çalışmalara devam et:)
birşey sorucam ..ben diyelim hamile değilim ki büyük ihtimalle değilim..bu başta 4 gün neden böyle oluyor dersiniz....
canım bence bu halile git doktora belkide adet geçiriosundur. bunu bilemeyiz benim geçen ay 10 gün geçti 10 geçtikten sonra tam 2 hafta kahve telfesi gibi sürdü hiç normal kan gelmedi:şimdi 27 martta adet olmam gerekiodu hala olmadım testte yapmadım bilmiorum artık :)
hmmm iyi bir soru bended öyle oldu ama öncedende bir iki gün önce geliyodu kahve rengi,benim solda kistim var...
ama iste adetim cok anormaldi bu sefer.
Canim tekrar gitsene doktora:26:
beyazlım gördünmü birde kimyasalı çıktı başımıza...birde onu tak hay allahım yaaareebbbbiiimmmm.....kimyama başlıycam artık he....:119:
bacim ben onu okuyorum burada daima ama hic arastirmadim acikcasi
kristalbebek sen hamilesin kuzu
sanırım ağrıdan ölücem
angel var mı bir gelişme cnm, tamamen başladı mı senin adet?
benim tamamen kesildi 2 günde:26:
Canım merhaba üzerinden yıllar geçmiş bu postun ama merak ettim hamile kaldın mıacaip sinirim bozuk kızlar ya...adetmiyim eğer adet değilsem bu leke neden 4 gün geliyor ..acaba düşükmü yapıyorum...yada bebek tutunamıyormu diye düşünüyorum...beynim de benimle dalga geçiyor...bu ne şimdi diyorum..kist falanda yok...neyin lekelenmesi bu...adet olursam bitince doktora gidicem artık....rahmim tersmiş acaba bumu sorun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?