merhaba kızlar...benim 3 gündür aklıma takılıyor acaba hamilemiyim diye..bundan 3-4 ay öncede hamileyim sandım ama 2 -3 gün lekeden sonra adetim geldi...şimdi hiç ağrım yok dün gece sol kasığımın oraya bir batma oldu...akşam baktım hiç leke gelmemiş...sabah pembemsi leke geldi yine ...önceden lekeyle birlikte hemen adet olurdum...bu düşük olabilirmi yoksa üstüne görmemi...ne olduğunu anlamadım...dün erken gebelik testi negatif çıktı..bir akıl verin bana kızlar
of çatlıcam meraktan...kafamın içinde 2 kişi konuşuyor...biri hamilesin diyor...diğeri hamile değilsin diyor...bu arada saol canım duan için...
geçen ay 4. de adet oldum.. adetim düzenlidir ama ben bu hesap işlerinden hiiç anlamıyorum...
ben alıştımda negatifi görmeye ...o testlere verdiğim paraları saymıyorum bile ...dur bir test çözeyim geleyim diyorum...ahan diyorum sanki silik çizgi...he acaba silik çizgimi göz yanılmasımı....diye diye sapıtma moduna geçtim....hayır şimdi birde test yaptım negatif çıktı ya...diyorum acaba % 1 lik yanılma payındamıyım..o derece paranoyaya bağladım...ne zormuş ya bu işler...
valla ya ben bu ay mesela 1 tane test aldım ama 8 tane alsam gider gelir hepsini hallederdimkesin dediğin gibi olacak canımcım şimdide böyle kasıklarımda şiş dolgunluk hissi geliyor arada ahan hastalanacam diyorum...dur bakalım 3 gün bekliyecez...zaten bu ay hamile kalırsam şaşırırım...artık olmamaya alıştım gibi...ya aynaya bakıyorum suratım şiş ...sanki yeni kalkmışım gibi...hoop vatandaş eğer geldiysen üç kramp yap anneye
ne biliyim bende anlamadım bu işten birşey...ne oluyor içerde merak ediyorum...şimdi kuşum benim adetim ne kadar geçmiş oluyor geçen ay 4. de olduysam normal şartlarda...ben kimim...burası neresi ahuahaa kafayı yedim iyimi...
beyazlım_
şimdi okuyunca ben de acaba mı dedim.. Ben de dün adet oldum ama çok az az geliyo.
Yani senin yazdığını okuyunca dedim ki, gerçekten de her ay böyle olmuyor bu bir tuhaflık var..
:26:
ay suan hüngür hüngür agliyorum
bu ne yaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?