• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet günümde başlayan lekelenme 4 gündür sürüyor acaba bu ne olabilir..

angel_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
2.269
2
66
İstanbul
merhaba kızlar...benim 3 gündür aklıma takılıyor acaba hamilemiyim diye..bundan 3-4 ay öncede hamileyim sandım ama 2 -3 gün lekeden sonra adetim geldi...şimdi hiç ağrım yok dün gece sol kasığımın oraya bir batma oldu...akşam baktım hiç leke gelmemiş...sabah pembemsi leke geldi yine ...önceden lekeyle birlikte hemen adet olurdum...bu düşük olabilirmi yoksa üstüne görmemi...ne olduğunu anlamadım...dün erken gebelik testi negatif çıktı..bir akıl verin bana kızlar :(

merhaba kızlar...benim 3 gündür aklıma takılıyor acaba hamilemiyim diye..bundan 3-4 ay öncede hamileyim sandım ama 2 -3 gün lekeden sonra adetim geldi...şimdi hiç ağrım yok dün gece sol kasığımın oraya bir batma oldu...akşam baktım hiç leke gelmemiş...sabah pembemsi leke geldi yine ...önceden lekeyle birlikte hemen adet olurdum...bu düşük olabilirmi yoksa üstüne görmemi...ne olduğunu anlamadım...dün erken gebelik testi negatif çıktı..bir akıl verin bana kızlar :(

canım yerleşme kanaması da olabilir üstüne görmede adette olabılırsın ben adetıme 3 gun kala peçeteyi kirletecek kadar 3 damla kahverengi akıntım olmuştu ertesi gün test yaptıgımda hamile oldugumu ögrendin 3 gün bekle kanaman sökülürse adetsindir kesilirse test yapmanı öneririm... Allah hakkına hakkımıza hayırlısını versin amin:16:

meraktan çatladım desem yeridir...yerleşme kanaması pembemsi olurmu ...kesik kesik geliyor...arada bakıyorum kahvemsi oluyor...üzerine görme ile yerleşme kanaması arasındaki fark nedir yani ikiside leke halinde mi oluyor...:17:

:( of çatlıcam meraktan...kafamın içinde 2 kişi konuşuyor...biri hamilesin diyor...diğeri hamile değilsin diyor...bu arada saol canım duan için...

:( of çatlıcam meraktan...kafamın içinde 2 kişi konuşuyor...biri hamilesin diyor...diğeri hamile değilsin diyor...bu arada saol canım duan için...

hahaha

canim o iki kisi bende de hala konusuyor

cünkü benimde bu sefer adetim cok az geldi:26:

senin bat ne zaman yani simdi asil adet dönemindemisin?

Canım benimde öyle olmuştu.İlk başta kahverengi leke geldi hemde çok garip su gibi gelmişti.Adet olucam sandım.İki üç gün geldi kesildi.Sonra zaten test yaptım çift çizgiyi hemen gördüm.İnşallah seninde öyledir.Çok şükür Allah isteyen herkese versin.Herkese nasip etsin anne olmayı.Gerçi daha olamadım daha adayım ama şimdiden çok güzel bir duygu.Allahhhh inşallah sanada nasip eder.

skaya2006 canım böyle şeffaf pembe gibi geliyor şimdi...ilk gün kahverengi olmuştu...inşallah hamileyimdir :(:18: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini..:)

geçen ay 4. de adet oldum.. adetim düzenlidir ama ben bu hesap işlerinden hiiç anlamıyorum...:46:

ok ben senin yerinde olsam simdi

sabir ederim ve en az iki gün beklerim....

bu kesilirse bir test yaparim

sana diyom ama kendim test yapmadim o tuhaf adetimde....

ama ben hayal kirikligindan korkuyorum ya:50:

ben alıştımda negatifi görmeye ...o testlere verdiğim paraları saymıyorum bile ...dur bir test çözeyim geleyim diyorum...ahan diyorum sanki silik çizgi...he acaba silik çizgimi göz yanılmasımı....diye diye sapıtma moduna geçtim....hayır şimdi birde test yaptım negatif çıktı ya...diyorum acaba % 1 lik yanılma payındamıyım..o derece paranoyaya bağladım...ne zormuş ya bu işler...

ben alıştımda negatifi görmeye ...o testlere verdiğim paraları saymıyorum bile ...dur bir test çözeyim geleyim diyorum...ahan diyorum sanki silik çizgi...he acaba silik çizgimi göz yanılmasımı....diye diye sapıtma moduna geçtim....hayır şimdi birde test yaptım negatif çıktı ya...diyorum acaba % 1 lik yanılma payındamıyım..o derece paranoyaya bağladım...ne zormuş ya bu işler...

ben bi dönem böyle olmustum

anam zirt pirt test test teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssst:52:

heee birde o duygu yok mu acaba erken mi yaptim acaba testi yalnis mi kullandim acaba test mi bozuk acaba sabah mi yapmaliydim......acaba daaaa acaba

üffff ya gercekten cok zor

anam bak gör hamile oldugumuzda da kesin test yapmayiz

deriz aman yine vücudumun oyunu:1:

valla ya ben bu ay mesela 1 tane test aldım ama 8 tane alsam gider gelir hepsini hallederdim :D kesin dediğin gibi olacak canımcım :9::9: şimdide böyle kasıklarımda şiş dolgunluk hissi geliyor arada ahan hastalanacam diyorum...dur bakalım 3 gün bekliyecez...zaten bu ay hamile kalırsam şaşırırım...artık olmamaya alıştım gibi...ya aynaya bakıyorum suratım şiş ...sanki yeni kalkmışım gibi...hoop vatandaş eğer geldiysen üç kramp yap anneye :52::52::52::52:

valla ya ben bu ay mesela 1 tane test aldım ama 8 tane alsam gider gelir hepsini hallederdim :D kesin dediğin gibi olacak canımcım :9::9: şimdide böyle kasıklarımda şiş dolgunluk hissi geliyor arada ahan hastalanacam diyorum...dur bakalım 3 gün bekliyecez...zaten bu ay hamile kalırsam şaşırırım...artık olmamaya alıştım gibi...ya aynaya bakıyorum suratım şiş ...sanki yeni kalkmışım gibi...hoop vatandaş eğer geldiysen üç kramp yap anneye :52::52::52::52:

hahahaha

ben artik kiziyom cocuga/diyom aaaaaaaaaaaaaaaa geldiysen de burdayim ya bu nedir,gelmediysende gel biran önce:9:

canimmmmm bak az önce ne okudum bi arkadas diyo ki benim idrarda cikmadi adetin üzerinden 17 gün sonra kanda cikti...

yani anam anliyacagin hersey mümkün:16:

püffffffffffffffffffffffffffffffff

ya ben suan incir kürü yapiyorum herhalde ondandir ki böyle hafifce sancilarim var gibi böyle sanki adet gelecek

ama o hayali adet geldi zaten 1 hafta önceee

anam o kadar az kan geldiyse gerisi yok muydu yoksa nerde kaldi?

ne biliyim bende anlamadım bu işten birşey:51:...ne oluyor içerde merak ediyorum...şimdi kuşum benim adetim ne kadar geçmiş oluyor geçen ay 4. de olduysam normal şartlarda...ben kimim...burası neresi :52::52::52::52::52::52::52::52: ahuahaa kafayı yedim iyimi...

ne biliyim bende anlamadım bu işten birşey:51:...ne oluyor içerde merak ediyorum...şimdi kuşum benim adetim ne kadar geçmiş oluyor geçen ay 4. de olduysam normal şartlarda...ben kimim...burası neresi :52::52::52::52::52::52::52::52: ahuahaa kafayı yedim iyimi...

hahahah

ayyy al benden de o kadar yaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::36::36::36::36:

canim sen normalde kac günde bir oluyon yaaaa???

simdi 32 günündesin

ama sana ben bisery diyeyim mi:1::1::1::1:

ben gecen ay gec yumurtladim ve adet dene seyde gec geldi tabi (ki normal olmayan adet)

yani seni anliyacagin bu isler adami deli ediyo

beyazlım_
şimdi okuyunca ben de acaba mı dedim.. Ben de dün adet oldum ama çok az az geliyo.
Yani senin yazdığını okuyunca dedim ki, gerçekten de her ay böyle olmuyor bu bir tuhaflık var..

:26:

beyazlım ben galiba adet olacam...karnım hafiften ağrıyor ....ya bu ilk ilişkide hamile kalanlar ne talihsizmiş ..biz uğraşıyoz uğraşıyoz olmuyo...:21::21:

aaa kuzum ağlama ama ya :( herşeyde bir hayır vardır...Allah ol diyince olur..bakma biz meraklanıyoruz falan çenemize vuruyor....

Back