- Konu Sahibi reyhanrayiha
-
bilmiyorum herseyin hayırlısı 1 senedir deniyoruz olmuyordoktora gittim sorun yok dediler... anlamadım... zamana bırakıyorum diyorum ama arkadaslarımın bebeklerini gorunce icim gidiyor. her ay aglamaktan bıktım... bilmiyorum :/ kafam allak bullak
inşallaahhhhadi bakem inşallah bhcg n 5 in çoook üstündedir
kızlaaarr bugün de adet olmadım çok şükürinşallah beklentilerim boşa çıkmaz. bu ay çok ümitliyim çünkü. 2 gündür arada bir adet olacakmışım gibi sancı giriyor kasıklarıma, sonra 5 dk içinde geçiyor. ve sol kasığımda ovulasyondan beri devam eden batmalar var. sebebi ne olabilir sizce :26: bu arada jeren22 nerdesinnn, sonucunu çok merak ediyorumm canım. belirtilerimiz çok benziyor seninle. inşallah çok güzel haberlerle gelirsin
burdayım canım bugün kan testine gidicektim ama eşim izin vermedi canım biraz daha bekle iyice emin olalım dedi...bende ona hak vererek bikaç gün daha beklemeye karar verdik canım... ama nedense ben gerçekten hamile olduğumu hissediyorum canım sabahları midem çok bulanıyor birde o iğne batmalarını daha sık yaşamaya başladım kasık ağrılarım hala var bikaç gündürde kesin adet oldum diye wcye gidiyorum ama hiçbişey yok...bugün okula giderken kesin adet oldum diye hemen biyerde wcye girdim tedbir amaçlı peçete koydum ped yoktu yanımda rezil olmaktan iyidir diye sonra peçetemde kahverengi lekeler gördüm ama çok azdı hafifte pembe damlalar ama minicikti lekelenme öylemi oluyor?
benim de içime doğuyor sanki hamile gibiyim ama emin olmadan insan kan testine gitmeye cesaret edemiyor değil mi :26: beklemek zor ama biz de pazartesiyi bekleyeceğiz canım. inşallah lekelenmedir yaşadığın. eğer devam etmediyse ve etmezse büyük ihtimalle lekelenmedir. istersen idrar testini tekrarla evde. tam olarak pozitif çıktığında da kan testine gidersin. aynı durumdayım ben de seninle. adet günümüz de aynıymış zatenben ovulasyon testi ile yumurtlama günümü belirlemiştim. 16. gün bugün ovulasyondan sonra. normalde 14. günde adet olmam gerekirdi değil mi? inşallah ikimizde hamileyizdir canım yaa
inşallah canım inşallah öyledir... şimdi gidip eczaneden almak istiyorum ama eczaneler kapanmıştır muhtemelen... devam etmedi cnm yani ben farkettiğimde bişi gelmedi peçeteye canım... ben ovulasyon falan yapmadım sadece denk geldi heralde tuttuda
setuna ve jerennn kızlar ikiniz birden vereceksiniz müjdeyii galibbaaa...ayyy çok güzelll...benim de ovulasyondan berii hafif ağrım var yumurtalıklarda bu kadar erken başlar mı belirtiler....daha 10 günn var bata...umutlanmak istemiyorum ama inşallah ben de hamileyimdir...
burdayım canım bugün kan testine gidicektim ama eşim izin vermedi canım biraz daha bekle iyice emin olalım dedi...bende ona hak vererek bikaç gün daha beklemeye karar verdik canım... ama nedense ben gerçekten hamile olduğumu hissediyorum canım sabahları midem çok bulanıyor birde o iğne batmalarını daha sık yaşamaya başladım kasık ağrılarım hala var bikaç gündürde kesin adet oldum diye wcye gidiyorum ama hiçbişey yok...bugün okula giderken kesin adet oldum diye hemen biyerde wcye girdim tedbir amaçlı peçete koydum ped yoktu yanımda rezil olmaktan iyidir diye sonra peçetemde kahverengi lekeler gördüm ama çok azdı hafifte pembe damlalar ama minicikti lekelenme öylemi oluyor?
canım belirtiler hissetmen normal bende hissetmiştim ama hemende insan umutlanmak istemediği ve ikilemde kaldığı için anlamıyor canım yani acaba psikolojikmi yaşadığımı sanmıştım ama sonra oturduğum yerde kramplar girdikçe anladım bi gariplik olduğunu gerçi hala kan testi yaptırıp kesinliğe kavuşturmadım ama
kızlar ben hamile değilsem 2-3 kişi umudunu kesecek anlaşılan iyice stres bastışaka yapıyorum tabiki ama belirtilerini benimkine benzeten çok kişi var demekki ya doğru şeyler hissediyoruz yada yanlış eğer birimiz hamileysek diğerlerine umut olucak
umudumuzsun jeren bak buu mesele önem kazandı artık:)kesin ve kesin hamile olmalısın başka şansın yok:)yap şu testi de biz de rahatlayalım dimiiiii:)
canım ya senin biri negatif biri pozitifti demi?saol canım günüm geçti artık 17 ekimdi ve bugün olmadım sabaha kadar olmazsam kan testine gidicem ve artık meraklı bekleyişi sona erdirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?