adet günüm geldi çattı veee yarın test yapıyorum var mı bu günlerde adetini bekleyn??

kızlar benim de bat 17 ekimdi ve hala olamadım. bir kaç gündür olacakmışım gibi sancım vardı ancak bugün onlarda geçmeye başladı. 3 gün önce test yaptım negatif çıktı. yarın kan vermeye gidicem. aslında 5-6 ay sonra düşünüyorduk kendimi hiç hazır hissetmiyorum ama hamileysem eğer elbette sevinicem.

Kızlar merhaba,

ben bu ay klomen kullandım yumurta takibi sonrasında çatlatma iğnesi oldum ve çatlama oluşmadığı için kist oluştu ve sonrasında kistim patladı. Bir gece hastanede yattım vücudum serumlarla sıvıyı attığı için ameliyat olmama gerek kalmadı ama halen daha regl olmadım. Cuma günüde drum gel test yapalım dedi ama benim hiç umudum yok

kızlar benimde son 4 günüm bakalım ne çıkacak.yemek sonrası mide bulantılarım oluyıo iştahım açıkdı.belim ağrıyo.inşallah hamileyimdir.bunların hepsi inşallah psikoojik değildir

selam kızlar bende hala adet olamdım ıns hamısımdır aksam hacca gıden bı komsumuz var anem ordan hurma almıs bıze okunmus hamıs kalım dıye esımle kendım yedım bende dua edıp yedım sabah ezanında dua ettım allahım hamıssem bı sekılde bana goster bellı et dıye sabah ruyamda test yapmısımda hamıs olduqumu ogrenmıs olduqumu qordum kızlar ılk defa ruyamda gordum yaaaa

inşallah canım yaa rüyalar öyle etkiliyor ki..belki hamilesindir belki de düşünüp yattığın için görmüş olabilirsin çünkü ben defalarca o şekilde rüyalar görüyorum sonuç hüsran.ama vardır vakti herşeyin.belki hemen olsaydı benim için hayırlı olmayacaktı.öyle düşünüyorum.canım inşallah rüyan çıkar da bize müjde verirsin buradan..

evet canım vakti değilmiş hayırlısı...
artık tüp bebek denemeyi düşünüyoruz.senin durum nasıl?

bizde 14 aydır istiyoruz canım.tedavim sürekli yarım kaldı.bu ay ilk defa klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vurundum.adetime 2 gün var ama bugün test yaptım negatif çıktı.eğer olsaydı silikte olsa çıkardı heralde

ne kadar çok kişi var evlat sahibi olmak isteyen...
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.canım bazılarının silik çıkabiliyor erken olunca.ama bu senin yumurtlama gününe bağlı.geriye gittiğinde en az 14 gün olmuş olmalı görünebilmesi için.eğer döllenmen oldu ve geç olduysa şimdi görünmez hemen.

nasıl yani hala gebe kalma şansın varmı.bide canım çok ağrın oldumu ya bende iğne vurundum 2 günüm var 2 gün önce belim sırtım falan ağrıdı bendede kist yapmışmıdır?

HİÇ UMUDUM YOK CANIM.ÇATLATMA iğnesi oldum.ağrımda var.12 gün oldu olsa çıkardı heralde sağlık olsun.sen kaç senedir istiyon

Ben kac aydır ovulasyon nasıl hesaplanır nasıl olur derdindeydim birkac aydır artık netlestirdim...yani artık dogru bir sekilde hesaplayabiliyorum, normalde salı benim ovulasyon gunumdu, fakat akıntı falan hic bir sey olmadı,, gunduz arada bi kasıkta sancı oldu ama baska bisey olmadı, salıgunu ve dun eşimle birlikte ilişkiye girdik... ve dun sabahtan bu yana sag kasıgımda igne batması oluyor bide son dunden bu yana vajinamdan boyle sumuksu degilde bildigimiz su gibi damla damla su gibi bisey akıyor :/ aktıgı zaman o ıslaklıgı hissedebiliyorum. ve bu bana ilk kez oldu sizce ne olabilir bana yardımcı olur musunuz... acaba tuttu mu bebek işi
normalde ilişkiden sonra akıntı olurdu ama boyle su gibi olmazdı... sabah kalktıgım zaman 1 saat falan olurdu sonra biterdi ama iki gundur su gibi resmen oturup kalktıgım zaman hissedebiliyorum aktıgını. orası hep ıslak oluyor.
bide vucut ısım 3 gun once 35.7 falandı degisiyordu ara ara simdi 3 gundur sabit 36.4 ay normal mi o zaman ay 10 gun falan beklicem ben bu heycanla nasıl beklicem bilmiyorum... cunku adetimin olmasına bi 10 gun var....

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba,
daha once rahım duvarı kalınlasması,kansızlık...vs bır suru hastalıkla savastım.tam hersey bıttı dedım. Esımın sperm sayısı dusuk cıktı.sadece tup bebek dedı doktor ama daha sonra proxceed dıye bır ılac verdı 3 ay deneyın olmazsa tup bebek dedı. bır ay kullandı esım ,hıc umudum kalmamıstı 2 senedır ha sımdı hamıle kalıcam yok sımdı ddıyene kadr hep husranla sonuclandı.::::((

Bu ay farkettımkı adetım gectı,hıc bıryerım agrımadı bu ay sonumda.sıvılcelerım cıkmadı.. bırden umutlandım 3 gun gecınce eczaneden test aldım,negatıf cıktı.
Sımdı 5 gun oldu hala adet olmadım.son bır haftadır goguslerım cok agrıyor,rahmım de ara ara batmalar var. sızce hamıle olma ıhtımalım varmı? kan testıne gıtmekten yoruldum artık.Eşimde cok kotu oluyor her sonucu negatıf aldıgımızda sızce ne yapayım kızlar ? eczane testı 3 gunde cıkarmı? Rabbım cok ıstıyorum nolur bana ve tum ısteyenlere sen cocuk ver yarabbım

Tecrubelı arkadaslar lutfen cevap yazın

canım elbette bilemeyiz kesin.ama sadece yazdıkların kadarına tahminlerde bulunabiliriz.öncelikle rabbim şifalar versin.
eğer testte çıkmadıysa ve belirtiler de varsa folikül kist olabilir.yumurtan çatlamayoınca kiste dönüşür ve o ay adetin geç gelir.bakalım birkaç gün bekle yani 1 hafta geçer de daha gelmezsa test yap ve doktora git.

sen de benim gibiymişsinnnn ben de ovulasyon testi falan kullanmıyorum netteki hesaplamaya göre ilişkiye girdim yaniii 14.-15.günlerinde...ve daha önce başıma gelmeyen bişey oldu o günden beri hafif hafif karnımın altında yani yumurtalıklarda ağrı var...nedenini bilemiyorum umutlanmak istemiyorum ama hemen ertesi gün hamilelik belirtileri başlar mı kiii.....başlamaz bencee yani araştırmalarıma göre başlamaz...sen de yaşıyorsun işte farklı şeyler....acaba gerçekten tuttu mu bebişler...bebeklerle alakası yoksa neden böyleyizzzz...benim de 11 gün var adetimeee ne yapsak kiiiii? başka bir sorun muu varr da biz bebeğe yoruyoruz ...şu on gün geçsinnn anlarızzzz....pek umutlu değildim bu ay ilk ayımdı ama böle oluncccaaa insan umutlanıyorr..

bilmiyorum herseyin hayırlısı 1 senedir deniyoruz olmuyor doktora gittim sorun yok dediler... anlamadım... zamana bırakıyorum diyorum ama arkadaslarımın bebeklerini gorunce icim gidiyor. her ay aglamaktan bıktım... bilmiyorum :/ kafam allak bullak

bilmiyorum herseyin hayırlısı 1 senedir deniyoruz olmuyor doktora gittim sorun yok dediler... anlamadım... zamana bırakıyorum diyorum ama arkadaslarımın bebeklerini gorunce icim gidiyor. her ay aglamaktan bıktım... bilmiyorum :/ kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…