adet günüm geldi çattı veee yarın test yapıyorum var mı bu günlerde adetini bekleyn??

canım ya senin biri negatif biri pozitifti demi?

evet canım sonradan öğrendim pek güvenilir testler değillermiş benimkiler...bebetime ve certainle yaptım bide after10 vardı after10da gördüm ben pozitifi diğerlerinde hiç görmedim zaten adet günüm dahil daha sonra hiç test yapmadım yapmıycam...bakalım nolcak artık yaptırırsam kan testi yaptırırım az önce meraktan niyeti bozdum eşime dedim gel nöbetçi eczaneden alalım yine kızdı bana bekliyorum

ayyy canım ya nekadar da heyecanla açmıştın konuyu hayırlısı olsun üzülme yaa

kızlar bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 0... şok içindeyim. fazla bişey söyleyemiyorum

kendimizi nasıl da kaptırıyoruz değil mi? ben de bu konuyu açarken çok heyecanlanmıştm ama hiçbirşey sandığım gibi olmadı rabbime isyan durumuna kesinlikle düşmek istemem.nolur sen de toparla kendini...

stres yapıp salak gibi kendimi kandırdım.stres yaptığım için adetim gecikti belirtileri hissettim... bidaha hamile kalmayı düşünürsem kesinlikle hiçbir belirti vücudumda aramıycam vede bunları okuyup kendimi dinlemiycem

kendimizi nasıl da kaptırıyoruz değil mi? ben de bu konuyu açarken çok heyecanlanmıştm ama hiçbirşey sandığım gibi olmadı rabbime isyan durumuna kesinlikle düşmek istemem.nolur sen de toparla kendini...

kızlarrr hadiii kasım ayında inş bebişlerimiz gelecek...üzülmeyin...benim 10 gün var daha ama hafif bir yumurtalık ağrım var hamilemiyim acaba diye düşünüp duruyorum günlerdir...aslında belirtiler adet gecikmesinden sonra başlıyomuş.benim bir gebeliğim olmuştu inanın hiç beklemediğim bir anda planlamadığım bir zamandaydı ve en ufak bir şeyy hissetmemiştim öyle bir koşuşturmalı zamandı kii adetimin geciktiğinin bile farkında değildim..yani biz psikolojik olarak ,çok istediğimizden dolayı hamilelik belirtisi yaşıyoruzz....vucudumuzu öyle dinliyoruz kiii....zaten adet belirtisi ve gebelik belirtileri hep aynı.....ben de büyük ihtimalle negatifii görecem bu ayy...ama bir umut işteee....

son adet 25 ağustos bugn çok umutluydum kan testine gittim negatif.Bugün doğumgünümdü çok istedim bugün hamile olmayı ama olmadı yrn doktora gideceğim

eşime göre hala ihtimal var ama yok işte..........

ben de bugün kırmızıları gördüm kızlar hem de öncekilerden çok daha şiddetli bir ağrı çektim gün boyu. hala da devam ediyor ağrılarım. sakın umudunuzu kaybedip stres yapmayın kızlar. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.

topiği sonuna kadar okudum. sizler umutlandıkça bende acaba mı diye düşündüm. şaşırdım,ümitlendim. ama sonunda çoğunuzun olumsuz çıkınca bende umudumu kaybettim. belirtiler bu kadar mı benzer.. hayret doğrusu. sonuçta aynı demekki. hayırlısı olsun kızlar. Allahım doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
yaşadığım sıkıntılarda öğrendiğim birşey var,her şeyi olurunu bırakınca,kafanızı takmak yerine hayırlısını isteyince bütün sıkıntılar geçiyor. Allahım bunu da atlatmayı nasip etsin.

kızlar bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 0... şok içindeyim. fazla bişey söyleyemiyorum

üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş ama demiştim sana kendini cok kaptırmıstın bütün belirtiler psikolojikti inanıyorum ben olucak 3bucuk yıl her ay test yapardım hep negatif görünce üzülürdüm herseyin zamanı varmıs bu zamanda bebeğim benimle olmayı secdi seninde zamanı var hersey kısmet

Bu ay aşılama yaptıracağım için adet günümü heyecanla bekliyordum. Dün veya bugün adet günümdü ama adet olmadım. Ama önümüzdeki günlerdede olabilirim adet günlerim uzuyor çoğu zaman. Daha önce adetim gecikmişti binbir hevesle test yapmıştım ve testten kısa süre sonra adet olmuştum. Negatifi görünce umutta bitiyor ve psikoloji rahatlıyor sanırım. Bu defada yine böyle düşündüm dün test aldım ama bu defa sonuç pozitif çıktı ama ben inanmadım. Bugün yine yaptım testi yine pozitif ama ben hala inanamıyorum. Hiçbir belirti yok ve ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Heyecandan meraktan ölmek üzereyim. Zaten gebelik yoksa bu ay aşılama fırsatı da kaçtı. Bayram giriyor araya kafam çok karışık.

Hamile arkadaşlara hayırlı olsun, güzel haberleri bu ay alamayan arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda mutlu olurlar. Hep beraber mutlu oluruz hayırlısıyla ...

jeren22 ve setuna çok geçmiş olsun topiğin başından beri okudum yazdıklarınızı az önce. tabi ki diğer arkadaşların yazdıklarını da.
Benim de 27 ekim bat ama ne belirtim var ne bişi beklemek zor geliyor ama bu sefer beklemem lazım 5 haftalık kaybım oldu çnkü 2 ay evvel. Çok erken öğrenmiştim onu ve çok istemiştim onun için de hüsrana uğradık. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli bebeişlerimiz hayırlı evlatlar olsun hepimize ))

canımmm kırmızılar geldı cok uzulup agladım ama nafıle geldı bıkere bakalım bıdahakı aylara artık

28 ekim bat... umarım olmam, psikolojikmidir bilmem birçok belirtim var, aşırı bel ağrısı,meme başında aşırı hassasiyet etrafında sivilce tarzı şeyler,acıma,şişkinlik,iştah artması... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

kızlar uzulmeyın allah herseyın hayırlısınuı versın ben 3 tane kaybettım ustelık bırı 34 haftalıktı uc ay once dusuk yaptım suan yıne hamıleyım....allah herkezın yar ve yardımcısı olsun

öncelikle gecmiş olsun, 3 gebelıgınızdede en belırgın gebelık belırtısı nedır paylaşabilir misiniz?

benimde hiç bi zman adet öncesinde bu kadar yumurtalıgımın agrıdıgını hisstmezdim.özellikle sağ yumurtamı hissediyorum oturtmuyor bile yerimde..bu ay klomen kullanmıstım bat 27 ekim..hayırlısı bakalım..

bu msj ı ben yazmışım sanki..bat 27 ekim aynı yerde böylesi ağrıve klomen kullandım..hayirlısı inş,ruyamda adet oldumu gördüm beklemedeyımumarım sadece kabustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…