- Konu Sahibi reyhanrayiha
-
canım ya senin biri negatif biri pozitifti demi?
kızlar dün test yapamadan adet olduğumu gördüm dolayısıyla test de yapmadım.benim kanamalarım hep geç gelir önce lekelenmelerim devam eder sonra sökülür şimdi de öyleyim.moralim bozuldu gece ağladım.ama yapacak birşey yok bu ay çok umutlanmıştım daha çok....bir kez daha anlamış oldum belirtilerin boşuna olduğunu..takmamam gerektiğini...ve bu işin sandığım kadar kolay olmayacağını
artık sizler devam edin burada inşallah sizin olur hepinizin de...
hergün takip etmeye çalışacağım...sevgiler hepinize...
ayyy canım ya nekadar da heyecanla açmıştın konuyu hayırlısı olsun üzülme yaa
kızlar bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 0... şok içindeyim. fazla bişey söyleyemiyorum
kendimizi nasıl da kaptırıyoruz değil mi? ben de bu konuyu açarken çok heyecanlanmıştm ama hiçbirşey sandığım gibi olmadı rabbime isyan durumuna kesinlikle düşmek istemem.nolur sen de toparla kendini...
stres yapıp salak gibi kendimi kandırdım.stres yaptığım için adetim gecikti belirtileri hissettim... bidaha hamile kalmayı düşünürsem kesinlikle hiçbir belirti vücudumda aramıycam vede bunları okuyup kendimi dinlemiycem
kızlar bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 0... şok içindeyim. fazla bişey söyleyemiyorum
inşallah canım yaa rüyalar öyle etkiliyor ki..belki hamilesindir belki de düşünüp yattığın için görmüş olabilirsin çünkü ben defalarca o şekilde rüyalar görüyorum sonuç hüsran.ama vardır vakti herşeyin.belki hemen olsaydı benim için hayırlı olmayacaktı.öyle düşünüyorum.canım inşallah rüyan çıkar da bize müjde verirsin buradan..
kızlar uzulmeyın allah herseyın hayırlısınuı versın ben 3 tane kaybettım ustelık bırı 34 haftalıktı uc ay once dusuk yaptım suan yıne hamıleyım....allah herkezın yar ve yardımcısı olsun
benimde hiç bi zman adet öncesinde bu kadar yumurtalıgımın agrıdıgını hisstmezdim.özellikle sağ yumurtamı hissediyorum oturtmuyor bile yerimde..bu ay klomen kullanmıstım bat 27 ekim..hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?