- Konu Sahibi reyhanrayiha
-
kızlar bugün tam 35. günüm ve hala adet olmadım.belirtileri sorarsanız şimdiye kadar defalarca hatta 2 yıl boyunca her ay hamilelik belirtileriyle regl belirtilerim örtüşüyordu hep yanıldım ama bu defa sanki herşey çok farklı olacak gibi...
çünkü eşime birçok bitkisel karışım uyguladık keçiboynuzu kürü vs...
ve bu kez göğüslerimde inanılmaz hassasiyet var..sütyenimi bile takamıyorum artık yatarken üzerine yatamıyorum dokunamıyorum..belim ağrıyor kasıklarım da.çok hafif de midem bulanıyor.karnım aç oluyor ama içim almıyor bazı şeyleri.başım ağrıyor bazen dönüyor.ellerimde kısa süreli ama gün boyunca süren kramp tarzı ağrı vs...
belki de tüm bunlar yine regl öncesi sendromları ama ben kendimi bu şekilde mutlu hissediyorum şuan.hayal kuruyorum olduğuna dair...
benimle birlikte bu son günlerini sabırsızlıkla bekleyen var mı arkadaşlar?
herkese merhaba kızlar. benim de bugün adet olmam gerekiyor ama hala gelen giden yok. adet belirtisi ile aynı olan belirtilerim var. mide bulantısı, kasıklarda ağrı, bel ağrısı... farklı olarak sadece bacaklarımda ağrı var 3-4 gündür ve sol kasığımda ani batmalar oluyor. dün test yaptım negatif çıktı malesefumarım hepimiz hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşuruz minik mucizelerimize
kızlar dün test yapamadan adet olduğumu gördüm dolayısıyla test de yapmadım.benim kanamalarım hep geç gelir önce lekelenmelerim devam eder sonra sökülür şimdi de öyleyim.moralim bozuldu gece ağladım.ama yapacak birşey yok bu ay çok umutlanmıştım daha çok....bir kez daha anlamış oldum belirtilerin boşuna olduğunu..takmamam gerektiğini...ve bu işin sandığım kadar kolay olmayacağını
artık sizler devam edin burada inşallah sizin olur hepinizin de...
hergün takip etmeye çalışacağım...sevgiler hepinize...
teste güvenme bi kaç gün sonra bida yap:)
doğru söylüyorsun, idrar testlerine güvenmemek gerek. eğer kırmızı kartı yemezsem cuma günü kan tahliline gidicem inşallah
yeni gördüm canım üzülme vakti deilmiş daha
kızlar yarın kan testine gidiyorum bana dua edin lütfen hayırlısı neyse o çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?