adet günüm geldi çattı veee yarın test yapıyorum var mı bu günlerde adetini bekleyn??

kızlar test yaptım certain marka negatif çıktı ama gün içindeki idrarımla yaptım acaba ondanmı oldu? buarada şu anda ateşimi ölçtüm 37,5 çıktı... ve hala hastalanmadım kasıklarım hala ağrıyor bacaklarım ve ayaklarımda...

canım sabah ölçmem gerekiyormuş bide sabah ölçüp yazarım! Perşembe günü gidicem zaten canım eger hala olmadıysam!

Kızlar bende yarın değil öteki günü bekliyorum adet için fakat dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı kötü oldum

Kızlar bende yarın değil öteki günü bekliyorum adet için fakat dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı kötü oldum

Bende yarın değil öteki günü bekliyorum adet için fakat 2 gün önce rüyamda çift çizgi görmüştüm dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı kötü oldum başlarda bazı belirtiler vardı ama 2-3 günden beri hiç bir belirti yok gibi ,hamilelik belirtilerini geçtim adet belirtisi falan da yok

Hamilelik hesaplanırken ilk adet tarihi baz alınınca şuan adet bekleyenler için 4 haftalık deniyor bebeğe, ancak tıbben ilk hafta adetle geçtiği için ilişkinin olduğu ovulasyan gününden bakarsan şuan belki bebek iki en geç üç haftalık yani daha gözle bile görünemeyecek kadar küçük. İlk hamilelik belirtileri adet geciktikten sonra başlıyor yani aslında bebek o zaman tam oluşumunu tamamlıyor.Dolayııyla idrara hormonlar en son karıştığı için adet olmadan evde test moral bozmaktan başka hiçbirşey olmuyor. benim hamileliğimde o kadar bebek beklememe rağmen ben 7.haftasında vücudum sinyal vermeye başladı adet düzensizliğim olduğu için sıradan bir gecikme sandım. İlk idrarım değişik kokmaya başladı ardından parfüm ve yemek kokuları ve uyku hali vs. Doktor sitesindede aynen benim yazdığım gibi 5. haftadan sonra belitriler başlar yazıyor. O yüzden sakın moral bozmayın arkadaşla geç döllenme bile olabilir.....

Benimde adetim 2 gün gecikti ve bugün idrar testi yaptım sonuç negatif.. Ama kendimi hamile gibi hissediyorum psikolojik olabilirmi acaba.. karnım şiş çok gaz var, iştahım çok açıldı, sık sık tuvalete gidiyorum, 15 gündür kasıklarımda sancı, gerilme hissediyorum ve yüksekten bir şey almaya çalıştığımda bu gerilme artıyor.. Hamilemiyim çok merak ediyorum.. Bir kaç gün daha gecikme olursa tekrar test yapacağım..İnşallah hamileyimdir.

kızlar dün test yapamadan adet olduğumu gördüm dolayısıyla test de yapmadım.benim kanamalarım hep geç gelir önce lekelenmelerim devam eder sonra sökülür şimdi de öyleyim.moralim bozuldu gece ağladım.ama yapacak birşey yok bu ay çok umutlanmıştım daha çok....bir kez daha anlamış oldum belirtilerin boşuna olduğunu..takmamam gerektiğini...ve bu işin sandığım kadar kolay olmayacağını
artık sizler devam edin burada inşallah sizin olur hepinizin de...
hergün takip etmeye çalışacağım...sevgiler hepinize...

herkese merhaba kızlar. benim de bugün adet olmam gerekiyor ama hala gelen giden yok. adet belirtisi ile aynı olan belirtilerim var. mide bulantısı, kasıklarda ağrı, bel ağrısı... farklı olarak sadece bacaklarımda ağrı var 3-4 gündür ve sol kasığımda ani batmalar oluyor. dün test yaptım negatif çıktı malesef umarım hepimiz hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşuruz minik mucizelerimize

adet oldunmu?yoksa gebemsn:)

teste güvenme bi kaç gün sonra bida yap:)

yeni gördüm canım üzülme vakti deilmiş daha

saol canım günüm geçti artık 17 ekimdi ve bugün olmadım sabaha kadar olmazsam kan testine gidicem ve artık meraklı bekleyişi sona erdirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…