- Konu Sahibi reyhanrayiha
-
canım unuttum belirtilerime yazmayı ama benim bide gaz şikayetim var gazım çok var...
canım derecemi ölçmedim hiç desem... kaç kere bakıcam bakıcam unutuyorum yarın bi termometre alıymde yazarım buraya canım..
tmm canım testinide yp haber et
ederim canım benim en çok ümitlendiren şey hiç uzun süreli kasık ağrısı yaşamadım ben ama bu sefer ilişkinin olduğu günden itibaren hep aralıklı olarak kasık ağrım oldu..neyse yarın artık ak koyun kara koyun belli olucak :18:
slm kızlar inşallah bu ay hepiniz hamile kalırsınız bende sizin gibi her ay belirti yaşadım ama olmadı bu ay hiç belirtim olmadı adetten önce deli gibi şişen agıran gögüslerim bomboş gibiydi hatta yumurtlamadığım için böle oldugunu düşündüm meğerse hamileymişim belirtilerim yeni yeni başladı onlarda hiç belirgin şeyler değil o yüzden belirtilere takılmayın yok diye de üzülmeyin hiç beklemediğiniz anda oluveriyobenimdew son 1 günüm. yarın adet olmam lazım ama inşallah hamileyimdir. enteresan bi durumum var benim gögüslerim her ay adetten önce şişerdi ama bu ay yok bi numara sadece ara ara kasık ağrılarım ve gazım oluyor ara sırada yorgunluğum var neden acaba kızlar..
benimde kasıklarıma batmalar oluyo 3 saniyelik ve çok gazım var hamile olabilrsin canım batın ne zamncanım unuttum belirtilerime yazmayı ama benim bide gaz şikayetim var gazım çok var...
after 10 diye bi testti canım sadece bhgc si 10dan yüksek olanları çıkaran bi test cnm... yarın normal gebelik testi alıcam hatta bikaçtane alıcam :)
kızlar şimdi ateşimi ölçtüm 37.1 çıktı şimdi iyimi kötümü?
sırtta değilde tam belinde çok agrı oluyo eğilince falan sızlıyo tabi herkesin farklı olurçabukkk haber et jerennn:))ya sengelencim sırtımda çok keskin bi ağrı var belirti olabilirmine yaptıysam gitmiyıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?