adet günüm geldi çattı veee yarın test yapıyorum var mı bu günlerde adetini bekleyn??

bendede oluyo ama ne bilim ya adet ağrısıda olabilir yada üşütme ağrısı

canım derecemi ölçmedim hiç desem... kaç kere bakıcam bakıcam unutuyorum yarın bi termometre alıymde yazarım buraya canım..

tmm canım haberleşiriz kapatıyorum şimdi byyy Allah rahatlık versin

Merhaba kızlarr,bende 19 bekliyorum,geçen hafta adet belirtileri çoktu,şimdi yok,mide yanması yazmış biri,benimde var ama benim sık sık olduğu için belirtiden saymıyorum,hepimiz için en güzeli olur umarım,çifte bayram yaparız

slm kızlar inşallah bu ay hepiniz hamile kalırsınız bende sizin gibi her ay belirti yaşadım ama olmadı bu ay hiç belirtim olmadı adetten önce deli gibi şişen agıran gögüslerim bomboş gibiydi hatta yumurtlamadığım için böle oldugunu düşündüm meğerse hamileymişim belirtilerim yeni yeni başladı onlarda hiç belirgin şeyler değil o yüzden belirtilere takılmayın yok diye de üzülmeyin hiç beklemediğiniz anda oluveriyo

bendede yorgunluk var düşünmekten mi bilmiyorum bugün rüyamda kız bebeğim olmuş simsayah gözleri vardı resmen gözümün içine bakıyodu emzirmek için kucağıma almıştım of bugün 40 gün oldu hala gelmedi inş hamileyimdi kan testi yaptırayım diyorum cesadret edemiyırummmmmmm(

bat 17 ekim kızlar bakalım müjdeli haberi veririm inşallah...ben şimdi eczaneye gidiyorum test ve derece almaya gidiyorum... test sonucumu buraya yazarım...

mrb kızlarrrr bende 19 ekimi beklıyorummm dune kadr belırtılerım vardı sankı bugun hepsı kayboldu kendımı dınlemekten sıkıldımmm gelsede su tarih ogrensekkk artık yaaaaaaaaaaa:)

çabukkk haber et jerennn:))ya sengelencim sırtımda çok keskin bi ağrı var belirti olabilirmi ne yaptıysam gitmiyıo

after 10 diye bi testti canım sadece bhgc si 10dan yüksek olanları çıkaran bi test cnm... yarın normal gebelik testi alıcam hatta bikaçtane alıcam :)

canım bende ilk hamileliğimde (sürekli aldığımız için 5liralık testlerden alıyordum artık diğerlerine para yetişmez) günüm gelmeden yaptım aynen senin gibi silik gördüm dedimki acaba paketten çıkardığımda o zamanda oluyormu sıvıyı dökmeden diye diğerlerine baktım kullanılmamışlara ama yok temiz bir yüzey. eczaneye gittim sordum, idrara en geç karıştığı için eğer silik çıktıysa kanda artık belli olur dedi ve bir saat sonra pozitif sonucu aldım hemde 50 küsür bişiydi. İnşallah seninde pozitiftir ki bana öyle geliyor kendini strese sokmadan bence bir kan testi için rahat etsin.

kızlar şimdi ateşimi ölçtüm 37.1 çıktı şimdi iyimi kötümü?

tatlım demedi deme sen hamilesin bence..inşallah yaniii öyle olmasını istiyoruzz.ateşi bence normal ama sanki de yüksek gibiii ama tabiii daha önceleri ateşinin kaç olduğunu bilmemiz lazım ki kıyaslama yapalım benim bir gebeliğim olmuştu adetten 5 gün sonra test yaptım onda bile baya silikti çizgii geç döllenmeydi belkii...kan testi yaptır derim ben.sonuç iyi olacak inşş.bu arada benim adete çoook var yumurtlama günlerimdeyim şuan tahminimcee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…