adet günüm geldi çattı veee yarın test yapıyorum var mı bu günlerde adetini bekleyn??

reyhanrayiha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
276
3
46
Kırşehir
kızlar bugün tam 35. günüm ve hala adet olmadım.belirtileri sorarsanız şimdiye kadar defalarca hatta 2 yıl boyunca her ay hamilelik belirtileriyle regl belirtilerim örtüşüyordu hep yanıldım ama bu defa sanki herşey çok farklı olacak gibi...
çünkü eşime birçok bitkisel karışım uyguladık keçiboynuzu kürü vs...
ve bu kez göğüslerimde inanılmaz hassasiyet var..sütyenimi bile takamıyorum artık yatarken üzerine yatamıyorum dokunamıyorum..belim ağrıyor kasıklarım da.çok hafif de midem bulanıyor.karnım aç oluyor ama içim almıyor bazı şeyleri.başım ağrıyor bazen dönüyor.ellerimde kısa süreli ama gün boyunca süren kramp tarzı ağrı vs...
belki de tüm bunlar yine regl öncesi sendromları ama ben kendimi bu şekilde mutlu hissediyorum şuan.hayal kuruyorum olduğuna dair...
benimle birlikte bu son günlerini sabırsızlıkla bekleyen var mı arkadaşlar?

benimde son 2 gün canım heyecanlı bekleyiş devam ediyor ama mide bulantım daha yeni başladı birde ben en çok bacak ve kasık ağrısı çekiyorum...

canım bende senin gibiyim benimde bugün 39 gün oldu ama malesef 2 aydır çok gecikiyor inş bu sefer hamielyimdir benimde aynen senin giibi gögüs uçlaım acırdı adet zamanı şimdi tamamında acı var arada ağızımda tatsızlık kuruluk oluyor azcık sabah midem bulanıyo bende düşündükçe mutlu oluyorum inş hamileyizdir hayırlısı ile..

benimdew son 1 günüm. yarın adet olmam lazım ama inşallah hamileyimdir. enteresan bi durumum var benim gögüslerim her ay adetten önce şişerdi ama bu ay yok bi numara sadece ara ara kasık ağrılarım ve gazım oluyor ara sırada yorgunluğum var neden acaba kızlar..

benimde aynı canım şuanda dokunulmıycak kadar ağrıması lazımdı ama hiçbişi yok göğüslerimde ve adet olmam gereken gün 17 ekim eğer olmazsam kan testine gidicem

bat 19 ekim hiç belirti yok
son 4 gün ama inşallah son 40 haftadırda 40 hafta sonra 40 gün 40 gece adet olurum razıyım :)))))))))9

hımm belirtin varmı test yaptınmı

yatpm canım bugün idrar testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi... belirtilerimin en belirgini kasık ağrım daha sonraki bacak ağrısı ayak ağrısı vede son 1 haftadır mide yanması 2 gündürde bulantılarım ve çabuk acıkmalarım var canım. göğüslerimde hiç belirti yok daha doğrusu damarlara ucuna falan ayrıntılı bakmadım ama en azından ağrı yok onu biliyorum..

ayy silik çıkmış daha ne işte kız:)))şimdiden tebriklerr

peki kasıklarındaki ağrı nasıl canım bide göbek tarafında ağrı oluyomu?

canım hiç ümitlenmek istemiyorum çünkü çok silikti acaba benmi göremiyorum yada gözlerimmi yanılıyor diye eşime baktırdım oda çok silik çizgi var diyince inandım cnm...ama yinede günüm gelmeden ve kan testi yaptırmadan idrar testine güvenemiyorum

haklısın canım yaa ama insan byinede tuhaf oluyo öyle bi durumda.markası neydi testin

after 10 diye bi testti canım sadece bhgc si 10dan yüksek olanları çıkaran bi test cnm... yarın normal gebelik testi alıcam hatta bikaçtane alıcam :)

hayırlısı olsun ama bulantın falan da varmış. ilk seferde tuttumuki yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…