- Konu Sahibi reyhanrayiha
-
benimde son 2 gün canım heyecanlı bekleyiş devam ediyorama mide bulantım daha yeni başladı birde ben en çok bacak ve kasık ağrısı çekiyorum...
canım bende senin gibiyim benimde bugün 39 gün oldu ama malesef 2 aydır çok gecikiyor inş bu sefer hamielyimdir benimde aynen senin giibi gögüs uçlaım acırdı adet zamanı şimdi tamamında acı var arada ağızımda tatsızlık kuruluk oluyor azcık sabah midem bulanıyo bende düşündükçe mutlu oluyorum inş hamileyizdir hayırlısı ile..
benimdew son 1 günüm. yarın adet olmam lazım ama inşallah hamileyimdir. enteresan bi durumum var benim gögüslerim her ay adetten önce şişerdi ama bu ay yok bi numara sadece ara ara kasık ağrılarım ve gazım oluyor ara sırada yorgunluğum var neden acaba kızlar..
benimde aynı canım şuanda dokunulmıycak kadar ağrıması lazımdı ama hiçbişi yok göğüslerimde ve adet olmam gereken gün 17 ekim eğer olmazsam kan testine gidicem
senin günün daha gelmedimi kız
yok canım gelsede kurtulsam ya yarın yada en geç çarşamba adet olmam lazım... eğer olmazsam perşembe doğruuu doktora gidicem :18:
bat 19 ekim hiç belirti yok
son 4 gün ama inşallah son 40 haftadırda 40 hafta sonra 40 gün 40 gece adet olurum razıyım :)))))))))9
hımm belirtin varmı test yaptınmı
yatpm canım bugün idrar testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi... belirtilerimin en belirgini kasık ağrım daha sonraki bacak ağrısı ayak ağrısı vede son 1 haftadır mide yanması 2 gündürde bulantılarım ve çabuk acıkmalarım var canım. göğüslerimde hiç belirti yok daha doğrusu damarlara ucuna falan ayrıntılı bakmadım ama en azından ağrı yok onu biliyorum..
yatpm canım bugün idrar testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi... belirtilerimin en belirgini kasık ağrım daha sonraki bacak ağrısı ayak ağrısı vede son 1 haftadır mide yanması 2 gündürde bulantılarım ve çabuk acıkmalarım var canım. göğüslerimde hiç belirti yok daha doğrusu damarlara ucuna falan ayrıntılı bakmadım ama en azından ağrı yok onu biliyorum..
canım hiç ümitlenmek istemiyorum çünkü çok silikti acaba benmi göremiyorum yada gözlerimmi yanılıyor diye eşime baktırdım oda çok silik çizgi var diyince inandım cnm...ama yinede günüm gelmeden ve kan testi yaptırmadan idrar testine güvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?