- 21 Şubat 2025
- 21
- 0
- 1
- Konu Sahibi Momof3baby
-
Valla içim rahat etmiyor kaşık ağrım var reglim başlamadı hala 1 saat sonra gidip predictor alacağım netleşsin istiyorum.Doktoruma son yaptığım testi yolladım yarın gel dedi.Yarın sabah 11’de öğreneceğim inşallahAcaba hamilemisiniz
Valla bu sekilde görmeye başladım ben açıkçası dünden beri aşırı net cıkıyor testlerim fotolar mevcut.Pozitife dönüş olabilir adetten önce mi kan testi yapılmıştıBende dün yaptım bu testi, bugün öğlen yine yaptım ama negatifti. Kanda 18inde <0.5 çıkmıştı ilaç kullanacaktım o yüzden bakıldı. Bu şekilde yalancı pozitif görmüş müydünüz?
Yarın sabah ilk idrarla tekrar denemelisin bence yine çizgi çıkarsa kan verirsinReglime 3 gün var
Kan testim 18 şubatta yapıldı ilaç yazacaktı doktor, reglime. 6 gün vardı yani. Sonra yinede gebelik testi aldım nolur nolmaz diye 0.5 i görünce, 2 gün bekledim ve yaptım bu şekilde çıktı. Aynı marka testten aldım bugünde öğlen yaptım ve negatif gördüm. Çizgi o kadar belirgindiki çok şaşırdım bugün negatifi görünceValla bu sekilde görmeye başladım ben açıkçası dünden beri aşırı net cıkıyor testlerim fotolar mevcut.Pozitife dönüş olabilir adetten önce mi kan testi yapılmıştı
Normal gebelik testim var bir tane, erken gebelik testi değil ama hamilelik varsa çizgi olur heralde yinedeYarın sabah ilk idrarla tekrar denemelisin bence yine çizgi çıkarsa kan verirsin
Ben baskasına yazmıstm ama karıştımı hatlarValla içim rahat etmiyor kaşık ağrım var reglim başlamadı hala 1 saat sonra gidip predictor alacağım netleşsin istiyorum.Doktoruma son yaptığım testi yolladım yarın gel dedi.Yarın sabah 11’de öğreneceğim inşallahHaber veririm
Son durumu yazdım canım sence nedir kafam daha cok karıştı şimdiHayırlı olsun erkek mi kız mı onu düşünün bence
Hamilesinn benceeee haber ver bak göreceksinKızlar doktora gittim gecikmemin 4. Günü,spiral yerinde ama böyle de ihtimal var hiçbir yöntem %100 değil dedi.Zaten şuan hamilelik olsa da ultrasonda göremeyiz rahim kalınlaşmış 1 hafta bekleyelim dedi.Bakalım ya regl gelecek ya hamileyim bilmiyorum suan.Klinik olduğu için kan da veremedim evde beklemedeyim suan.
Ya galiba 1 hafta dayanamayıp çarşamba izin günümde kan vericemmHamilesinn benceeee haber ver bak göreceksin
Merhaba testiniz artımed miydi acabaKızlar doktora gittim gecikmemin 4. Günü,spiral yerinde ama böyle de ihtimal var hiçbir yöntem %100 değil dedi.Zaten şuan hamilelik olsa da ultrasonda göremeyiz rahim kalınlaşmış 1 hafta bekleyelim dedi.Bakalım ya regl gelecek ya hamileyim bilmiyorum suan.Klinik olduğu için kan da veremedim evde beklemedeyim suan.
Yaptıklarım arasında artımed de var hepsi farklı marka ama artı med daha belirgin cıktıMerhaba testiniz artımed miydi acaba
Ben de dün gece yaptım açtığım konuya bakabilirseniz eğer o yüzden sordum hiç ümitlenemiyorum herkes yalancı pozitif görmüş artımedden. Sizin farklı testlerinizde de çıkmış tabiYaptıklarım arasında artımed de var hepsi farklı marka ama artı med daha belirgin cıktıevham yapip farklı markalarla da denedim freely awox daysdoctor bebetime denediklerim arasında hepsi silik pozitif verdi netleşmeden.Adet 2 gün gecikince net gördüm
Ya evet ben de cok okudum yalancı pozitifleri ama aşırı net cıktı bilemiyorum ki siz de farklı nir markada deneyim bakalım ne çıkacakBen de dün gece yaptım açtığım konuya bakabilirseniz eğer o yüzden sordum hiç ümitlenemiyorum herkes yalancı pozitif görmüş artımedden. Sizin farklı testlerinizde de çıkmış tabi
Ya evet ben de cok okudum yalancı pozitifleri ama aşırı net cıktı bilemiyorum ki siz de farklı nir markada deneyim bakalım ne çıkacak
Beni etiketler misiniz bakayım konunuzu bulamadımBen de dün gece yaptım açtığım konuya bakabilirseniz eğer o yüzden sordum hiç ümitlenemiyorum herkes yalancı pozitif görmüş artımedden. Sizin farklı testlerinizde de çıkmış tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?