Adet günüm-Erken gebelik testime bakar mısınız??

Bende dün yaptım bu testi, bugün öğlen yine yaptım ama negatifti. Kanda 18inde <0.5 çıkmıştı ilaç kullanacaktım o yüzden bakıldı. Bu şekilde yalancı pozitif görmüş müydünüz?

Eklentiler

• IMG_6878.jpeg
    264 KB · Görüntüleme: 26
Acaba hamilemisiniz
Valla içim rahat etmiyor kaşık ağrım var reglim başlamadı hala 1 saat sonra gidip predictor alacağım netleşsin istiyorum.Doktoruma son yaptığım testi yolladım yarın gel dedi.Yarın sabah 11’de öğreneceğim inşallah Haber veririm

Bende dün yaptım bu testi, bugün öğlen yine yaptım ama negatifti. Kanda 18inde <0.5 çıkmıştı ilaç kullanacaktım o yüzden bakıldı. Bu şekilde yalancı pozitif görmüş müydünüz?
Valla bu sekilde görmeye başladım ben açıkçası dünden beri aşırı net cıkıyor testlerim fotolar mevcut.Pozitife dönüş olabilir adetten önce mi kan testi yapılmıştı

Valla bu sekilde görmeye başladım ben açıkçası dünden beri aşırı net cıkıyor testlerim fotolar mevcut.Pozitife dönüş olabilir adetten önce mi kan testi yapılmıştı
Kan testim 18 şubatta yapıldı ilaç yazacaktı doktor, reglime. 6 gün vardı yani. Sonra yinede gebelik testi aldım nolur nolmaz diye 0.5 i görünce, 2 gün bekledim ve yaptım bu şekilde çıktı. Aynı marka testten aldım bugünde öğlen yaptım ve negatif gördüm. Çizgi o kadar belirgindiki çok şaşırdım bugün negatifi görünce

Ben baskasına yazmıstm ama karıştımı hatlar
Days doctor yapn birisine yazmıstım

Olur muhtemelen ben sabah yaptım net bir sekilde gördüm.Bakalım tabii hamile miyim net onu da bilmiyorum ama barsa çıkar bence sabah yap

Kızlar doktora gittim gecikmemin 4. Günü,spiral yerinde ama böyle de ihtimal var hiçbir yöntem %100 değil dedi.Zaten şuan hamilelik olsa da ultrasonda göremeyiz rahim kalınlaşmış 1 hafta bekleyelim dedi.Bakalım ya regl gelecek ya hamileyim bilmiyorum suan.Klinik olduğu için kan da veremedim evde beklemedeyim suan.

Hamilesinn benceeee haber ver bak göreceksin

Merhaba testiniz artımed miydi acaba

Merhaba testiniz artımed miydi acaba
Yaptıklarım arasında artımed de var hepsi farklı marka ama artı med daha belirgin cıktı evham yapip farklı markalarla da denedim freely awox daysdoctor bebetime denediklerim arasında hepsi silik pozitif verdi netleşmeden.Adet 2 gün gecikince net gördüm

Ben de dün gece yaptım açtığım konuya bakabilirseniz eğer o yüzden sordum hiç ümitlenemiyorum herkes yalancı pozitif görmüş artımedden. Sizin farklı testlerinizde de çıkmış tabi

Ben de dün gece yaptım açtığım konuya bakabilirseniz eğer o yüzden sordum hiç ümitlenemiyorum herkes yalancı pozitif görmüş artımedden. Sizin farklı testlerinizde de çıkmış tabi
Ya evet ben de cok okudum yalancı pozitifleri ama aşırı net cıktı bilemiyorum ki siz de farklı nir markada deneyim bakalım ne çıkacak

Benim de bu şekildeydi aynı gün akşam denedim epey net cıktı.Baska marka alma imkanınız varsa yine yapın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…