- 30 Nisan 2019
- 141
- 30
- 98
- 26
- Konu Sahibi Momof3baby
-
Ben daha önce bu testle yapmıştım ve çıkmıştı kan da verince netleşmişti. Sizin de var gibi duruyor bence kan verin ama spiral varken gebelik olayını pek bilemiyorum zarar vermiyor mu acaba bebeğe ?Merhaba arkadaşlar.Spiralimin kontrolüne gidememiştim hastalandığımız için, kaymasından şüphelenerek test yapmıştım önceki konuda daha ayrıntılı anlattım.Bugün adet günüm test yaptım bu şekilde çıktı yine silik ana saniyeler içinde çıktı ve bir yıl daha net.Ne düşünüyorsunuz???
Aslında geçtiğimiz günlerde farklı markalar da yaptım hepsinde bu şekilde çıkıyor.Bugün freely’nin kaset testini de yaptım yine hayalet çizgi çıktıKuzu bu test için çok yanlış sonuç veriyor diyenler var ki gerçekten öyle. Başka marka test alabiliyorsan bide başka testle dene bakalım.
Evet benim korkum da o açıkçası.Çok bulantım var o sebeple ilk testimi yapmıştım sürekli silik çıkıyordu bugün regl olmam gereken gün çok daha net çıktı.Varsa da bir an önce belli olsun ona göre bir yol izleyeyim istiyorumBen daha önce bu testle yapmıştım ve çıkmıştı kan da verince netleşmişti. Sizin de var gibi duruyor bence kan verin ama spiral varken gebelik olayını pek bilemiyorum zarar vermiyor mu acaba bebeğe ?
Sizin testiniz nasıldı bu şekilde mi çıktı ? Betanız kaç çıkmıştı ?Ben daha önce bu testle yapmıştım ve çıkmıştı kan da verince netleşmişti. Sizin de var gibi duruyor bence kan verin ama spiral varken gebelik olayını pek bilemiyorum zarar vermiyor mu acaba bebeğe ?
Evet böyle silikti ertesi gün kan vermeye gittiğimde 174 çıkmıştı.Sizin testiniz nasıldı bu şekilde mi çıktı ? Betanız kaç çıkmıştı ?
Yani bildiğim kadarıyla spirali çekerlerse düşebilme ihtimali oluyor çekmezlerse enfeksiyon ihtimali yani başka seçenekler var mı pek bilemiyorum. İnşallah bir sorun olmazEvet benim korkum da o açıkçası.Çok bulantım var o sebeple ilk testimi yapmıştım sürekli silik çıkıyordu bugün regl olmam gereken gün çok daha net çıktı.Varsa da bir an önce belli olsun ona göre bir yol izleyeyim istiyorum
Yani bildiğim kadarıyla spirali çekerlerse düşebilme ihtimali oluyor çekmezlerse enfeksiyon ihtimali yani başka seçenekler var mı pek bilemiyorum. İnşallah bir sorun olmaz
Adetimden 7 gün önceydi sanırım kan vermiştim negatifti aslında.Ama belirtiler iyice canımı sıkınca tekrar test yapmak istedim bu şekilde netleşti iyice.Spiralle ilgili ne yapacağımı bilmiyorum hamileysem doktorumla birlikte karar veririz artık hele bi netleşsinEvet böyle silikti ertesi gün kan vermeye gittiğimde 174 çıkmıştı.
Ay inşallah gönlüne göre olurAslında geçtiğimiz günlerde farklı markalar da yaptım hepsinde bu şekilde çıkıyor.Bugün freely’nin kaset testini de yaptım yine hayalet çizgi çıktı
Reglim 3-4 güne başlamazsa kan vereceğim inşallah haber veririm tabii kiAy inşallah gönlüne göre olurkan verirsen bize de haber ver
Tabiki öyle inşallah herşey gönlünüzce olurAdetimden 7 gün önceydi sanırım kan vermiştim negatifti aslında.Ama belirtiler iyice canımı sıkınca tekrar test yapmak istedim bu şekilde netleşti iyice.Spiralle ilgili ne yapacağımı bilmiyorum hamileysem doktorumla birlikte karar veririz artık hele bi netleşsin
Hayırlı olsun erkek mi kız mı onu düşünün benceMerhaba arkadaşlar.Spiralimin kontrolüne gidememiştim hastalandığımız için, kaymasından şüphelenerek test yapmıştım önceki konuda daha ayrıntılı anlattım.Bugün adet günüm test yaptım bu şekilde çıktı yine silik ana saniyeler içinde çıktı ve bir yıl daha net.Ne düşünüyorsunuz???
Hahahahw ciddi misin yaaa hala regl olmadım gecikmenin 2. Günü az önce test yaptım saniyesinde böyle çıktı fotoyu yaptıktan 2 dk sonra çektimHayırlı olsun erkek mi kız mı onu düşünün bence
Ciddiyim tabi hamilesin hastaneye gittHahahahw ciddi misin yaaa hala regl olmadım gecikmenin 2. Günü az önce test yaptım saniyesinde böyle çıktı fotoyu yaptıktan 2 dk sonra çektim
Yaa inanmıyorum hala şoku atlatamıyorum kiCiddiyim tabi hamilesin hastaneye gitt
Acaba hamilemisinizAy inşallah gönlüne göre olurkan verirsen bize de haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?