• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günüm-Erken gebelik testime bakar mısınız??

Momof3baby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
140
30
98
26
Merhaba arkadaşlar.Spiralimin kontrolüne gidememiştim hastalandığımız için, kaymasından şüphelenerek test yapmıştım önceki konuda daha ayrıntılı anlattım.Bugün adet günüm test yaptım bu şekilde çıktı yine silik ana saniyeler içinde çıktı ve bir yıl daha net.Ne düşünüyorsunuz???

Eklentiler

• IMG_1098.jpeg
    IMG_1098.jpeg
    382,6 KB · Görüntüleme: 123
Üstteki 1 saat önce yaptığım alttakini 10 dk önce yaptım 😅 sanırım netleşme başladı..

Eklentiler

• IMG_1100.jpeg
    IMG_1100.jpeg
    348,8 KB · Görüntüleme: 113
Kuzu bu test için çok yanlış sonuç veriyor diyenler var ki gerçekten öyle. Başka marka test alabiliyorsan bide başka testle dene bakalım.

Merhaba arkadaşlar.Spiralimin kontrolüne gidememiştim hastalandığımız için, kaymasından şüphelenerek test yapmıştım önceki konuda daha ayrıntılı anlattım.Bugün adet günüm test yaptım bu şekilde çıktı yine silik ana saniyeler içinde çıktı ve bir yıl daha net.Ne düşünüyorsunuz???
Ben daha önce bu testle yapmıştım ve çıkmıştı kan da verince netleşmişti. Sizin de var gibi duruyor bence kan verin ama spiral varken gebelik olayını pek bilemiyorum zarar vermiyor mu acaba bebeğe ?

Kuzu bu test için çok yanlış sonuç veriyor diyenler var ki gerçekten öyle. Başka marka test alabiliyorsan bide başka testle dene bakalım.
Aslında geçtiğimiz günlerde farklı markalar da yaptım hepsinde bu şekilde çıkıyor.Bugün freely’nin kaset testini de yaptım yine hayalet çizgi çıktı

Ben daha önce bu testle yapmıştım ve çıkmıştı kan da verince netleşmişti. Sizin de var gibi duruyor bence kan verin ama spiral varken gebelik olayını pek bilemiyorum zarar vermiyor mu acaba bebeğe ?
Evet benim korkum da o açıkçası.Çok bulantım var o sebeple ilk testimi yapmıştım sürekli silik çıkıyordu bugün regl olmam gereken gün çok daha net çıktı.Varsa da bir an önce belli olsun ona göre bir yol izleyeyim istiyorum

Sizin testiniz nasıldı bu şekilde mi çıktı ? Betanız kaç çıkmıştı ?

Evet benim korkum da o açıkçası.Çok bulantım var o sebeple ilk testimi yapmıştım sürekli silik çıkıyordu bugün regl olmam gereken gün çok daha net çıktı.Varsa da bir an önce belli olsun ona göre bir yol izleyeyim istiyorum
Yani bildiğim kadarıyla spirali çekerlerse düşebilme ihtimali oluyor çekmezlerse enfeksiyon ihtimali yani başka seçenekler var mı pek bilemiyorum. İnşallah bir sorun olmaz🤲🏻☺️

Yani bildiğim kadarıyla spirali çekerlerse düşebilme ihtimali oluyor çekmezlerse enfeksiyon ihtimali yani başka seçenekler var mı pek bilemiyorum. İnşallah bir sorun olmaz🤲🏻☺️
Evet böyle silikti ertesi gün kan vermeye gittiğimde 174 çıkmıştı.
Adetimden 7 gün önceydi sanırım kan vermiştim negatifti aslında.Ama belirtiler iyice canımı sıkınca tekrar test yapmak istedim bu şekilde netleşti iyice.Spiralle ilgili ne yapacağımı bilmiyorum hamileysem doktorumla birlikte karar veririz artık hele bi netleşsin 🥹

Adetimden 7 gün önceydi sanırım kan vermiştim negatifti aslında.Ama belirtiler iyice canımı sıkınca tekrar test yapmak istedim bu şekilde netleşti iyice.Spiralle ilgili ne yapacağımı bilmiyorum hamileysem doktorumla birlikte karar veririz artık hele bi netleşsin 🥹
Tabiki öyle inşallah herşey gönlünüzce olur 🌸💖

Arkadaslar az önce çok sıkışık değildim ama freely’nin kaset testinden yine yaptım yine silik çıktı.Yapip kenara koyup elimi yıkayıp baktım bu şekildeydi.Freely pek yanılmıyormus diye okumuştum,siz ne diyorsunuz?
(Üsttekini öğle saatlerinde yapmıştım,alttakini az önce)

Eklentiler

• IMG_1133.jpeg
    IMG_1133.jpeg
    354,8 KB · Görüntüleme: 72
Hayırlı olsun erkek mi kız mı onu düşünün bence 😄😄

Hayırlı olsun erkek mi kız mı onu düşünün bence 😄😄
Hahahahw ciddi misin yaaa hala regl olmadım gecikmenin 2. Günü az önce test yaptım saniyesinde böyle çıktı fotoyu yaptıktan 2 dk sonra çektim

Eklentiler

• IMG_1142.jpeg
    IMG_1142.jpeg
    170,1 KB · Görüntüleme: 58
Back