• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günüm ama tüm belirtiler yok oldu aynı durumda olan var mı?

mindfulness05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
486
683
23
35
Merhaba
Daha önce konu açmıştım. Bugün adet günümdü adet olmadım ancak tüm adet belirtilerim yok oldu birden.Ne ağrı ne gaz hiç bişey yok. Aşağıya önceki konumda yazdığım belirtileri de bırakıyorum. Bu durumda olup hamile olan var mı? Henüz düşünmediğim için test alıp bu durumda yüzleşemiyorum. Benzer şeyler yaşayan varsa yazarsa sevinirim.
Önceki konum,yani 3 gün önceki belirtilerim şunlar:
Eşimle tam doğurganlığın yüksek oldugu gün ilişkiye girdik geri çekilmeyle. Bir hafta sonra sağ kasığımda ağrı oldu eşim kendince muayene etti ben apandisit sandım hatta eşim gaz dedi. Aşırı üşüyorum. Yanağımda 5-6 sivilce çıktı. Ve 3 gündür bir iki damla kahverengi lekem oluyor. Adetime 2 gün var. Hamile olabilir miyim? Bu lekelenme ilişki sırasındaki tahrişten falan olabilir mi? Bu şekilde hamile kalan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım, regl oluyorsun canım. Bu ay aynısını yaşadım. Tam bir hayal kırıklığı seni çok iyi anlıyorum. Rahatlamaya çalış ki bir an önce sökülsün. İnşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın 🙏🏻❤️

Sanırım, regl oluyorsun canım. Bu ay aynısını yaşadım. Tam bir hayal kırıklığı seni çok iyi anlıyorum. Rahatlamaya çalış ki bir an önce sökülsün. İnşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın 🙏🏻❤️
Hayır ben zaten bebek düşünmüyorum şu an. Ama adet olmadım hala. Adet belirtilerim de birden yok oldu. Gayet normalim şu an ama adrt yok

O kahverengi leke genellikle sökülmeden 1-2 gün önce geliyo. Ayrıca sivilceler ve gaz da adet belirtilerinden. Bence olucaksınız
Bunların hepsini birden hiç bir adetimde yaşamadım daha önce o yüzden tedirgin oldum. Ya sadece sivilce olurdu ya sadece gaz o yüzden bilemedim.

Anladım. Öyledir o zaman teşekkür ederim.
3 senedir uğraşyormm olmuyo siz istemezsiniz tak diye kalırsın gebe dikkat edn genelde çock istemedği dönemde hep hamile kalıyolar :D isteyenlerde her ay ugrasp duruyo benm gbi

3 senedir uğraşyormm olmuyo siz istemezsiniz tak diye kalırsın gebe dikkat edn genelde çock istemedği dönemde hep hamile kalıyolar :KK70: isteyenlerde her ay ugrasp duruyo benm gbi
Biraz rahat olmak çok önemli bence yani herşey için çok uğraştıgımız çok istediğimiz herşey bizden kaçar. Ben istemiyorum demeyelim de düşünmüyorum şu an evliliğim otursun istiyorum o yüzden yani.

Biraz rahat olmak çok önemli bence yani herşey için çok uğraştıgımız çok istediğimiz herşey bizden kaçar. Ben istemiyorum demeyelim de düşünmüyorum şu an evliliğim otursun istiyorum o yüzden yani.
Haklısınız galiba bende yanımda eşim yok gurbette tek başıma çocuk istiyorum. Nasip...

Merhaba
Daha önce konu açmıştım. Bugün adet günümdü adet olmadım ancak tüm adet belirtilerim yok oldu birden.Ne ağrı ne gaz hiç bişey yok. Aşağıya önceki konumda yazdığım belirtileri de bırakıyorum. Bu durumda olup hamile olan var mı? Henüz düşünmediğim için test alıp bu durumda yüzleşemiyorum. Benzer şeyler yaşayan varsa yazarsa sevinirim.
Önceki konum,yani 3 gün önceki belirtilerim şunlar:
Eşimle tam doğurganlığın yüksek oldugu gün ilişkiye girdik geri çekilmeyle. Bir hafta sonra sağ kasığımda ağrı oldu eşim kendince muayene etti ben apandisit sandım hatta eşim gaz dedi. Aşırı üşüyorum. Yanağımda 5-6 sivilce çıktı. Ve 3 gündür bir iki damla kahverengi lekem oluyor. Adetime 2 gün var. Hamile olabilir miyim? Bu lekelenme ilişki sırasındaki tahrişten falan olabilir mi? Bu şekilde hamile kalan var mı?
Sonuç ne geldi sizin

Back