• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet günüm 11gün gecikti lekelenmem var yerleşme kanaması mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tahinpekmezz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
847
869
103
Kızlar merhaba :) Beklenen adet tarihimden 4 gün önce çamaşırımda lekelenme oldu kahverengimsi. Sonrasında adetim gelmedi 9 gün geçti olması gereken tarihten. Bu aralarda 2 kez çubuk test yaptım negatif çıktı. Ama ikinci yaptığımı atmamışım saatler sonra baktığımda kopkoyu olmasa da 2.çizgi vardı. Pek umursamadım adet söktürsün diye civan perçemi çayı içtim salı akşamı çarşamba adet gibi değil de kanama gibi bişey geldi pıhtı şeklinde sonrasında gene devam etmedi. Çarşamba akşamüstü kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.Bugün yani perşembe günü de ara ara ağrıdı kasıklarım yine kahverengi lekelenme olmuş peçeteyle silince hafif kanlı kahverengimsi geldi.Sizce neden hala adet olamadım :(( Bu arada cumartesi doktora gideceğim şuan sadece başına böyle bişey gelen var mı merak ediyorum

Banada aynısı oldu ama testte negatifti 20. Günüm geciktiğim bugün kan verdim canım

Kızlar merhaba :) Beklenen adet tarihimden 4 gün önce çamaşırımda lekelenme oldu kahverengimsi. Sonrasında adetim gelmedi 9 gün geçti olması gereken tarihten. Bu aralarda 2 kez çubuk test yaptım negatif çıktı. Ama ikinci yaptığımı atmamışım saatler sonra baktığımda kopkoyu olmasa da 2.çizgi vardı. Pek umursamadım adet söktürsün diye civan perçemi çayı içtim salı akşamı çarşamba adet gibi değil de kanama gibi bişey geldi pıhtı şeklinde sonrasında gene devam etmedi. Çarşamba akşamüstü kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.Bugün yani perşembe günü de ara ara ağrıdı kasıklarım yine kahverengi lekelenme olmuş peçeteyle silince hafif kanlı kahverengimsi geldi.Sizce neden hala adet olamadım :KK43:( Bu arada cumartesi doktora gideceğim şuan sadece başına böyle bişey gelen var mı merak ediyorum
11 gün gecikmeyle kesin çıkması lazım gebeliğin. Ben 7 gün gecikmede yapmıştım idrarda direk çift çizgi çıktı. Adet döngünüz değişiyo olabilir ama en büyük etken kist oluyor genelde. Ben de 12 günde bir adet olmama sebepti kist varken. Arkadaşmda da var iki ayda bir adet oluyor mesela.

Back