• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günü ve hamilelik

Hiç o topa girmedim açıkçası bilmiyorum bile nasıl takip ediliyor onunla. Ben adetim bittiği günleri hep degerlendirdim yumurtlamayı da adetim bittikten sonraki kokusuz kaygan şeffaf akıntıyı takip ettim ne zaman onu gördüm hemen değerlendirdim yani yumurtlamamı akıntıyla takip ettim
Ben de bu ay öyle yaptım emin olamasam da yapmaya çalıştım

Ben 3yil geri cekilmeyle korundum esim arada icine kacirdim diyodu bende olmuyo heralde sorun var diye cok korkuyodum en son mart ayinda icime kacirdi hamile kaldim ama ben hemen ayaga kalkar direk wc giderdim busefer icimden birses hemen kalkma wc gtme dedi bende oyle yaptim cok sukur suan 9haftalik 🤲🤲ozamanini bliyodur gelicegi hakkinizda hayirlisi🤲

Siz nasıl hevesleniyorsunuz o da hevesleniversin bir şey olmaz. Kendi kendinize bu stresi yaşamanızdan iyidir. Bebek varsa zararlı hem. Baba olmak da kolay değil. Bütün çileyi kadınlar çekmesin bir zahmet 😑
Çile çektiğim felan yok hanfendi herkes gibi merak ediyorum var mı yok mu günüm geçmeden de eşimi heveslendirmek istemiyorum yazdım diye baba olmak kolay değil diyosunuz bunu göze alıyo zaten o yüzden kendisi de istiyo ama şu an durum farklı teşekkür ederim yorumunuz için.

Çile çektiğim felan yok hanfendi herkes gibi merak ediyorum var mı yok mu günüm geçmeden de eşimi heveslendirmek istemiyorum yazdım diye baba olmak kolay değil diyosunuz bunu göze alıyo zaten o yüzden kendisi de istiyo ama şu an durum farklı teşekkür ederim yorumunuz için.
Nasıl dayanıcam o kadar diyen sizdiniz üzüldüm yani belli ki sabırsızlanmışsınız. Stres en kötü şey bebek için olacağı varsa da olmaz diye doktorlar bile söylüyor. Bütün hormonlar etkileniyor. Ben size yardımcı olmaya çalışırken her sorduğunuza cevap verirken teşekkür edeceğinize söylediğiniz şeye bak. Anne olmak kolay değil deyince herkes evet evet çok zor der de baba olmak kolay değil deyince mi dokundu. Bu konuda yaranız var belli bir anda tribe girmişsiniz. Siz kendinizi düşünmüyorsanız ben sizi hiç düşünmem. Size iyi dayanmalar hanımefendi.

Kızlar mrb normalde adet döngüm hep 28 gündü ama son üç aydır 24 güne düştü. Bugün de 24. Gün ve adet olmadım . Acaba hamilelikten mi yoksa eski düzenine mi dönüyor yaşayan var mı test yapmalı mıyım . Hafif ağrılarım var ama olmadım
evet tamda merak ettiğim konu bende 25 sene 26 günde bir oluyordum bu sene kafasına göre 21.22.23.24 .günlerde oldu 25.günü daha göremedim bütün testlerim harika mğkemmel ama adet döngüm kısaldı

Nasıl dayanıcam o kadar diyen sizdiniz üzüldüm yani belli ki sabırsızlanmışsınız. Stres en kötü şey bebek için olacağı varsa da olmaz diye doktorlar bile söylüyor. Bütün hormonlar etkileniyor. Ben size yardımcı olmaya çalışırken her sorduğunuza cevap verirken teşekkür edeceğinize söylediğiniz şeye bak. Anne olmak kolay değil deyince herkes evet evet çok zor der de baba olmak kolay değil deyince mi dokundu. Bu konuda yaranız var belli bir anda tribe girmişsiniz. Siz kendinizi düşünmüyorsanız ben sizi hiç düşünmem. Size iyi dayanmalar hanımefendi.
Teşekkür ederim .

Back
X