Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar adetımden 2 gun once test yaptım negatıftı dun sarı akıntım asırı oldu gece cok fazla adet sancısı cektım ama sabah hıc bısı yoktu test yapmalı mıyım
Merhabalar adetımden 2 gun once test yaptım negatıftı dun sarı akıntım asırı oldu gece cok fazla adet sancısı cektım ama sabah hıc bısı yoktu test yapmalı mıyım
Yok ıkı gun once yaptıgım negatıf cıktı zaten bugun adet gunum gece asırı sancılarım oldu ama olmadım acaba bugun yapsam pozıtıf olma durumu var mıdır EEbrukck
Yok ıkı gun once yaptıgım negatıf cıktı zaten bugun adet gunum gece asırı sancılarım oldu ama olmadım acaba bugun yapsam pozıtıf olma durumu var mıdır EEbrukck
Evt ben adet gunu ogrenmistim ama o gun agrilarim baslamisti yerlesmeden kanamaya gitmisti kimyasal gebelik. Ama negatif dusunme test yap cok mû sancin varp
Dun aksam aşırıydı ve bu ay benım progesteronum cok yuksek 28.91 cıktı doktorumda gebelık olabılır demıstı dun asırı sarı akıntım oldu bu gecede asırı adet sancım vardı agrılarım devam etmıyor ama EEbrukck