Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mii ? Aynı durumu yaşamış olarak yorumunuz beni cidden çok mutlu ettii, umarım inşallahBende adet günümde öğrenmiştim gebesiniz hcg de 30 üstü gelir muhtemelen
Haber edin çok merak ederim benGerçekten mii ? Aynı durumu yaşamış olarak yorumunuz beni cidden çok mutlu ettii, umarım inşallah
Gerçekten mii ? Aynı durumu yaşamış olarak yorumunuz beni cidden çok mutlu etti umarım inşallahBende adet günümde öğrenmiştim gebesiniz hcg de 30 üstü gelir muhtemelen
Kesinlikle geri dönüş sağlayacağım bende merakla bekliyorumHaber edin çok merak ederim ben
Hamilelik var canımmtebrik ederimmKızlar bugün adet günümdü sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım, pozitif çıkınca tekrar kaset test aldım, o da silik çizgi çıktı, sizce hamile miyim ? Kan testi verdim sonuç 3 saat sonra çıkacak Eki Görüntüle 3440226
Hadi inşallah, teşekkür ederim canım amiinPozitif canım inşallah sağlıkla
Ay umarımm teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere olsun inşallahHamilelik var canımmtebrik ederimm
Gebeyim arkadaşlar beta 157.80 çıktıGerçekten mii ? Aynı durumu yaşamış olarak yorumunuz beni cidden çok mutlu etti umarım inşallah
Kesinlikle geri dönüş sağlayacağım bende merakla bekliyorum
Bir şey sorcam yumurtlamadan itibaren kaç gün geçtiGebeyim arkadaşlar beta 157.80 çıktı
Bi kaç kez daha benzer durumlar yaşadığım için emin olamamıştım ama çok şükür dediğiniz gibi hamileyim beta 157.80 çıktıTebrik ederim ama regl günü de olsa testte çok net pozitif görmüşsünüz neden şüpheye düştünüz ki yani çok bariz
Hadi hayırlı uğurlu olsun takip et güzelceGebeyim arkadaşlar beta 157.80 çıktı
Yumurtlamadan itibaren 16 gün geçtiBir şey sorcam yumurtlamadan itibaren kaç gün geçti
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinHadi hayırlı uğurlu olsun takip et güzelce
Testi çok da erken yapmamak gerekiyor işte biz de sanıyoruz ki 3 4 gün sonra kanda çıkacakYumurtlamadan itibaren 16 gün geçti