• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günü kahverengi akıntı

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.088
3.357
373
Slm kızlar iki aydır bebek düşünüyoruz, bu ay bal tarçın çörekotu karışımı yapıp yedim. Sat 12 Aralık, 28-29 günde adet olurum. Dün adet olmam gerekiyordu akşam kahverengi akıntı geldi, sonra peçeteye bir iki silmem de yine az şekilde geldi. Sonra beyaza döndü, dün akşam adet ağrısı gibi kasık ağrısı, bel ağrısı oldu. Dün göğsümde ağrımaya başlamıştı, göğüs ağrım devam ediyor, hassaslaştı. Acaba hamile olmuş olabilir miyim, adete 5 gün kala idrar testi yapmıştım negatif çıktı, tabi erkendi. Sağlık ocağını aradım pazartesiye kadar olmazsan gel kanda bakalım dedi. Sizin düşünceniz nedir.

Canim yazdiklarina gore hamile olma olasaligin var.kasik agrisi aslinda hamileligin en onemli belirtisi mesela ben kasik agrisiyla anladim hamile oldugumu hayatimda hic kasik agrisi yasamamistim istersen bir test yap hamile olabilirsin insallah hamilesindir

Canim yazdiklarina gore hamile olma olasaligin var.kasik agrisi aslinda hamileligin en onemli belirtisi mesela ben kasik agrisiyla anladim hamile oldugumu hayatimda hic kasik agrisi yasamamistim istersen bir test yap hamile olabilirsin insallah hamilesindir

Olabilir canım, ben göğüslerden şüpheleniyorum hiç böyle olmazdı. Adete yakın ağrı geçerdi adet olurdum. Benim bu ay 15 gün önceden başladı, adete yakın geçtiydi. Adet günü kahverengi akıntıdan sonra tekrar ağrımaya başladı hâlâ ağrıyor. Basit kistim de var ondan mı diyecem ama hiç böyle olmadı

Günaydın. Maalesef adet ve hamilelik belirtileri birbirine o kadar benziyorki ayırt etmek çok güç. İnşallah yerleşme kanamasıdır ve bebisin seninledir :emir_bebek:

Olabilir canım, ben göğüslerden şüpheleniyorum hiç böyle olmazdı. Adete yakın ağrı geçerdi adet olurdum. Benim bu ay 15 gün önceden başladı, adete yakın geçtiydi. Adet günü kahverengi akıntıdan sonra tekrar ağrımaya başladı hâlâ ağrıyor. Basit kistim de var ondan mı diyecem ama hiç böyle olmadı
Henuz 2 ay olmus baslayali eger onceden hapla korunmussaniz ilk 3 olmamasi daha iyi ve folik asit mutlaka kullanmiyorsaniz mutlaka kullanin bebek icin onemli hic stres yapmayin ben cok stres yaptim hemen olsun istiyordum 7 ay surdu bende aslan pencesi cayi ve hayit suyu icmistim o ayda hamile kalmistim

Canim bu arada kiz kardesimin ultrason resmine bir bakarmisin kendisi cook merak ediyor zahmet olmazsa IMG-20190111-WA0003.jpg IMG-20190111-WA0002.jpg

Henuz 2 ay olmus baslayali eger onceden hapla korunmussaniz ilk 3 olmamasi daha iyi ve folik asit mutlaka kullanmiyorsaniz mutlaka kullanin bebek icin onemli hic stres yapmayin ben cok stres yaptim hemen olsun istiyordum 7 ay surdu bende aslan pencesi cayi ve hayit suyu icmistim o ayda hamile kalmistim

Yok canım hap falan kullanmadım geri çekme yöntemiyle korunduk, bende bal tarçın çörekotu yapmıştım. Kızımdada yapmıştım o ay kalmıştım

Günaydın. Maalesef adet ve hamilelik belirtileri birbirine o kadar benziyorki ayırt etmek çok güç. İnşallah yerleşme kanamasıdır ve bebisin seninledir :emir_bebek:

Canım adet olacağında da kahverengi akıntı gelip sonra kesiliyor mu, beyaz akıntıya mı dönüyor. İki gün önce akşam geldi, akşam beyaza döndü hâlâ beyaz

Aynen canım beyaz kokusu yok, dediğim gibi Ogün kahve akıntı geldi daha tık yok. Bugünde adet ağrısı gibi ağrıyor, göğüslerim çok ağrıyor
Hamilelik belirtisi olabilir sancı ona takılma ama beyaz akıntı bebişe işaret anneannem ebeydi akıntı için bebek yerini temizler derdi :KK49:

Canım benim hep adet günüm kahve lekeyle başlar sonra kırmızıya döner geçen ayki adetten kalan kan geç atıldığı için Kahveye donermis.senin diğer adetleri den farklıysa gebelik olabilir tabi Rabbim gönlümüzü göre versin isteyen herkesle birlikte inşallah

Back