Gebeliğe Hazırlık Adet günü geçip testi negatif çıkanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

denizyildizi001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
436
159
Arkadaşlar adetim 2gün gecikti bizimkisi bi umut işte aslnda stres hava değişikliği vs vs herşey etkileyebiliyor da yinede evde idrar testi yaptım negatif kan vermeye artık utanır oldum beklemek en iyisi sanırım.. varmı benm gibi bu durumda olan

Arkadaşlar adetim 2gün gecikti bizimkisi bi umut işte aslnda stres hava değişikliği vs vs herşey etkileyebiliyor da yinede evde idrar testi yaptım negatif kan vermeye artık utanır oldum beklemek en iyisi sanırım.. varmı benm gibi bu durumda olan

Valla benim 2 ay gecikti hala negatif artik hastane gormek istemiyorum cok zor gercekten

Ben varımm....:) Benim de adetim bu gün olması gerekiyordu en geç. Ama idrar testinde negatif çıktı. Reglim hiç gecikmezdi hatta gününden önce leke gibi gelirdi muhakkak . Kasıklarımda batmalar oldu dün baya, umutlandım ben de ama nedense sanki kuruntu yapıyormuşum gibi geliyor. Cünkü bu ilk denememiz ilk korunmasız ilişki yaşadıgımız ay. İnşallah hamileyizdir ya

Aynı sorun bende de var adetim 5 gün geçti ve bugün test yaptım negatif çıktı karnım ve kasiklarim çok ağrıyor bir anda sancı gidiyor bacağımı uyusturuyor artık umutlanmak tan vazgeçtim :KK43:

Benim 7. günde yaptığım test pozitif çıktı. Doktora gittim ve testin doğru olduğunu, geç döllenmeyle hamile kaldığımı öğrendim... erken gebelik testiyle tekrar yap istersen. Onda da çıkmazsa negatiftir...
Bilemiyorum ki
Zaten eşimle bende sıkıntı var
3 senedir korunmadık ama kalamadım hamile
Bekleyeceğim bakalım birkac güne daha olmazsam kan veririm belki

Beeeen en geç 20 sinde beklediğim adet YÖK test negatif. Ovulasyon tekrar koyulaşmaya başlıyor anlamadım

Hayır vermedim adet geçince idrarda cıkar diye , ama testler negatif bi kaç tane yaptım 1 gün arayla . En son da dün akşam yaptım.
Zaten ya adet gecikti diye doktora gitcektim , hamileysem de yine kese görmek için gitcektim . Her hakukarda doktor şart diye sıra aldım dün .

bilmiyorum ki adet gecikmesi için hiç gtmedim dr a:)
inşallah hamilesindir dr ne zaman?
Yarındı ama ben umutsuz bir şekilde gecikme diye düşünüyorum o yüzden gideyim dedim 7. Gün olcak yarın.. ama sonradan vazgectm kan testi yapmadan sacma geldi , o da kan testi yapmadan bişi diyemicek zaten ve sonuc beklicm yine . Direk kan testi yapcam dr a gitmeden , öyle karar aldım

zamanında benim de çıktı.öyle ve altında troid problemleri ve pko çıktı. troid antikorlarına baktırın.homa testi yaptırın.hepsi temizse aç karnına sabah akşam çörek otu yağı kullanın bilinmeyen sıkıntılara birebir ama adetinizi olması gerekenden 1-2 gün önce de getirtme ihtimali var.çörek otu yağına ta bi ki doktorunuza danışıp haber verip başlayın.

X