Ay maşallah hayırlı olsun kan verinArkadaşlar merhaba
3 aydır eşimle çocuk düşünüyoruz. Bugün adet olmak gerekiyordu ve olmadı. Düzenlidir adetlerim gününde veya iki gün önceden olurum. Dayanamadım sabah ilk idrarla test yaptım anında hemen ikinci oluştu sonra belki bozuktur diye ikinciyi yaptım yine silik çizgi çıktı. Sizce gebelik varmdıır? İlk çocuk olucak biraz heyecan biraz tecrübesizlik varBilgilerinizi bekliyorumm
Var bence kan verinArkadaşlar merhaba
3 aydır eşimle çocuk düşünüyoruz. Bugün adet olmak gerekiyordu ve olmadı. Düzenlidir adetlerim gününde veya iki gün önceden olurum. Dayanamadım sabah ilk idrarla test yaptım anında hemen ikinci oluştu sonra belki bozuktur diye ikinciyi yaptım yine silik çizgi çıktı. Sizce gebelik varmdıır? İlk çocuk olucak biraz heyecan biraz tecrübesizlik varBilgilerinizi bekliyorumm
Testinizin markası ne basbayağı var yaniArkadaşlar merhaba
Yok ovülasyon testi kullanmadım takvime ve akıntıma göre günleri değerlendirdikkVar bence kan verinovulasyon testi falan kullandınız mı hangi günlerde birliktelik oldu
AyyTestinizin markası ne basbayağı var yani
Dayanamayıp acilde kan vericem galibaAy maşallah hayırlı olsun kan verin
Valla eşinize henüz söylemediyseniz maşallahAcile gitmeyii düşünüyorumm eşimn işte dönmesini bekliyorum daha haberi yok
Tepkisini görmek için gelmesini bekliyorum zor tutuyorum zaten kendimi geçmiyo zamanValla eşinize henüz söylemediyseniz maşallahben ihtimal bile olsa hemen eşime söylüyorum hahahah
Daha gecikmem olmamıştı adet günümdü normalde kan verdiğimdeEvwt iyi yukselmesi onemli ilerleyen zamanda
Hayırlı olsun canım oldukça net gözüküyor benceArkadaşlar merhaba
Aa yeni gördüm kan vermişsiniz zaten süper hayırlı olsunDün kan tahlili verdim 136 çıktı beta iyi mi sizce
Kaset test yaptımAyyy hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınkaset test mi yaptınız peki erken gebelik testi mi
Aminn teşekkür ederimKaset test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?