- 24 Ekim 2022
- 52
- 7
- 31
-
- Konu Sahibi beyazgecee
Benim 30du ilk sonuç 1 hafta sonra verdiğimde 1000lere ulaşmıştı. 2 günde bir vermedim stres olmamak bide delik deşik olmamak içinMerhaba kızlar
Daha önce kimyasal gebelik yaşadım 2 tane adet günü hep değerim 16 çıkiyordu . Şimdi 57 çıktı yine düşük farkındayım ama bu değer yükselir mi sizce benim gibi bu durumu yaşayan var mı aranızda
Canım merhaba normalde iki kat ama %60 oranında da artış yeterli diye biliyorum ve bence 60 orandan fazla bir artış olmuşYaaa kızlar o 173 olan değerimden tam 58 saat sonra falan yineledim testi 536 çıktı. Normalde iki kat artması gereken değerim benim 4 gündür 3 katına yakın artıyor. Umarım İnşallah kötü bir şey yoktur. Sizce normal mi beni biraz rahatlatsanız
Adetiniz gecikmedi sanırım daha. Erken günlerde silik çi,zgi çıkıyor. Gecikmesini bekleyin bakalım, hayırlı olsun :)Bu testiminin resmiEki Görüntüle 3188293
Teşekkür ederim evet adetim ayın dokuzunda kan değerim nasıl sizce cevap verdiğiniz ayrıca çok teşekkür ederimAdetiniz gecikmedi sanırım daha. Erken günlerde silik çi,zgi çıkıyor. Gecikmesini bekleyin bakalım, hayırlı olsun :)
Rica ederim :) 5 ve üzeri bir değer gebeliğe işaret ediyor bildiğim kadarıyla. Ama bence adetinizin gecikmesini beklemek en mantıklı olanı. 5-7 gün gecikince kan testinizi tekrar etmenizde fayda var. Gönlünüzce olsun :)Teşekkür ederim evet adetim ayın dokuzunda kan değerim nasıl sizce cevap verdiğiniz ayrıca çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim benim ki ozaman beş değeri olmuş ozaman hamilelik var kusura bakmayın sizi meşgul ettim dış gebelik geçirdiğim için doktorum şüpheli durumunda doktora gidip bakilin demişti pazartesi ayın tam dokuzu olucak insllah hastanye randavu aldım ama inşallah bu sefer keseyi görürüm sağlıklı bir hamilelik geçiririm inşallah Allah bütün istiyen herkese versin sağlıklı hayırlı bir evlatRica ederim :) 5 ve üzeri bir değer gebeliğe işaret ediyor bildiğim kadarıyla. Ama bence adetinizin gecikmesini beklemek en mantıklı olanı. 5-7 gün gecikince kan testinizi tekrar etmenizde fayda var. Gönlünüzce olsun :)
Umarım sağlıkla, mutlulukla dünyaya getireceğiniz bir yavrunuz olur. Güzel haberlerinizi bekleriz :)Teşekkür ederim benim ki ozaman beş değeri olmuş ozaman hamilelik var kusura bakmayın sizi meşgul ettim dış gebelik geçirdiğim için doktorum şüpheli durumunda doktora gidip bakilin demişti pazartesi ayın tam dokuzu olucak insllah hastanye randavu aldım ama inşallah bu sefer keseyi görürüm sağlıklı bir hamilelik geçiririm inşallah Allah bütün istiyen herkese versin sağlıklı hayırlı bir evlat
Pazartesi hastaneden sonra hemen haber vericem inşallah sağlıklı güzel haberle dua edermisinizUmarım sağlıkla, mutlulukla dünyaya getireceğiniz bir yavrunuz olur. Güzel haberlerinizi bekleriz :)
Geçen ay aynı durumu yaşadım afetim gecikti 5 gün geçmişti idrar testi yaptım silik çıktı oldukça da belirgindi. 2 gün sonra kan testi yaptım beta hcg 5,95 çıktı. 7.gün adet oldum ama uzun sürmedi lekeli oldu 1,5 gün sürdü bitti. Neydi ne oldu bilemiyorum. Ama testler yanıltıyor. Hamile değişmişim.Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranızı sizlere danışmak istiyorum beta hcg den fazla anlamıyorum bir hafta önce test yaptım silik çizgiyle pozitif olduğunu gördüm burdan 3 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum şuan da pozitif testim ama sağlık ocağına gittim kan alındı kan deferim 5.43 hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum doktor hanım pozitif de diyemem negatif de diyemem dedi bana cevap verirmisin lütfen hastane randevusu pazartesi ama çok korkuyorum Gine aynı seyleri yaşamaktan