Adet günü beta HCG 57.80

Geçen ay aynı durumu yaşadım afetim gecikti 5 gün geçmişti idrar testi yaptım silik çıktı oldukça da belirgindi. 2 gün sonra kan testi yaptım beta hcg 5,95 çıktı. 7.gün adet oldum ama uzun sürmedi lekeli oldu 1,5 gün sürdü bitti. Neydi ne oldu bilemiyorum. Ama testler yanıltıyor. Hamile değişmişim.
Yaa çok üzüldüm bende mi öyleyim acaba bilmiyorum ne nasıl yapıcam anlamadım yarın doktor randavum var inşallah kan degerlerim yukselerir ben üç ay önce dış gebelik geçirdim inşallah öyle şeyler yaşamam

Geçen ay aynı durumu yaşadım afetim gecikti 5 gün geçmişti idrar testi yaptım silik çıktı oldukça da belirgindi. 2 gün sonra kan testi yaptım beta hcg 5,95 çıktı. 7.gün adet oldum ama uzun sürmedi lekeli oldu 1,5 gün sürdü bitti. Neydi ne oldu bilemiyorum. Ama testler yanıltıyor. Hamile değişmişim.
Ben birde adetten önce yaptırdım daha adetimim günü yarın doluyor yarın tam bir ay olucak

Umarım sağlıkla, mutlulukla dünyaya getireceğiniz bir yavrunuz olur. Güzel haberlerinizi bekleriz :)
Meraba haber verym dedim bugün Gine kan verdim değerim 47.77 çıktı beş günde bu kadar olmuş normalde adet günüm bugün doktor kanda var ama şimdi keseyi göremeyiz dedi 5.43 den çıktı sizde değer iyimi

Kimyasal gebelik olabilir canım seninki .

Meraba haber verym dedim bugün Gine kan verdim değerim 47.77 çıktı beş günde bu kadar olmuş normalde adet günüm bugün doktor kanda var ama şimdi keseyi göremeyiz dedi 5.43 den çıktı sizde değer iyimi
Ben size yazmayı unuttum kusura bakmayın. Değerleri nasıl izlemek gerekiyor çok hatırlamıyorum açıkçası. Ama baya yükselmiş sizinki :) Doktor olumsuz bir şey demediğine göre yolunda her şey :) Ne zaman çağırdıysa o zaman gidin siz.

Adetten 5 gün önce 25.13 adet günü 372 iki gün sonra 796 😄 iki kat artması lazım
Burda gülecek ne var benimde istediğim sağlıklı bebek olması neyin havasını atıyorsunuz anlamdım surda soru solup cevap veriyoruz bir birimize halsizliğe ne gerek var Allah bağışlasın sağlıklı olsun yetrki ama yazdıklarn kırıcı

Ben size yazmayı unuttum kusura bakmayın. Değerleri nasıl izlemek gerekiyor çok hatırlamıyorum açıkçası. Ama baya yükselmiş sizinki :) Doktor olumsuz bir şey demediğine göre yolunda her şey :) Ne zaman çağırdıysa o zaman gidin siz.
Teşekkür ederim size çok sağol evet şuan olumsuz bişey yok dış gebelik gözükmüyor dedi cuma tekrar kan vericem bakılacak inşallah yükselecek kan değerim sağlıklı olsun da başka bişey istemiyorum çok teşekkür ederim size 🥰

Sonrasında kan falan vermedim regl oldum diye. Yeni evliyim henüz bilemiyorum bazı şeyleri. İdrar testi yaptım sonradan silik çizgi falan da çıkmadı ben de tamamen yok olduğunu düşündüm

Merhaba kızlar bugün Gine kan sonucu verdim size sıralama yazicam bakarmisiniz ayın dördünde 5.53 ayın dokuzunda 47.77 bugün ayın onüçüncu 215 çıktı sizce nasıl doktor normal dedi ama az mı ilerliyor sizce

X