- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- Konu Sahibi OzgeMeteMoms
Gece benimde37.4 çıktı ama sabah 36.7..Tebrik ederim seni.Bakalım ben nolucamolcuk 37 .cikti sabah gece. 37. 3 cikti .bu yontem dogru yontem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece benimde37.4 çıktı ama sabah 36.7..Tebrik ederim seni.Bakalım ben nolucamolcuk 37 .cikti sabah gece. 37. 3 cikti .bu yontem dogru yontem
ateş hamileliğin hangi safhasında olursa olsun bir hamilelik belirtisi değil aksine hamileliği tehlikeye sokan bir hastalık belirtisidir. vücutta osterojen ve progestoran yükselince ateş basar ama bu sadece hamilelik belirtisi değildir. yine test yapman lazım. ateş takibi yapmak çok saçma.Kime göre,neye göre??
Kizlarrrr kesinlikle ateş ölçme yöntemini deneyin.Allah herkesin kalbindekini versin.
Maalesef düşük yaptım benTebrik ederim canım konunu baştan okudum ve inşaALLAH hamile çıkar dedim son yorumuna da sevindim çok. Benim de adete 2gün var yarın başlıyorum ateş ölçmeye inşaALLAH :)
Canım doktorlar ilk haftalardaki dusuklerin sagliksiz bebekleri vucudun attigini soyluyor. Ben de çift çizgileri gormek istiyorum artık en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur inşallah . Çok geçmiş olsunMaalesef düşük yaptım ben
Çok teşekkür ederim.İnşallah biran önce görürsün o çift çizgiyiCanım doktorlar ilk haftalardaki dusuklerin sagliksiz bebekleri vucudun attigini soyluyor. Ben de çift çizgileri gormek istiyorum artık en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur inşallah . Çok geçmiş olsun
Amin tüm bekleyen anne adaylarına da inşallah.Çok teşekkür ederim.İnşallah biran önce görürsün o çift çizgiyi
Maalesef düşük yaptım ben
Kimyasal evet.Valla hiçte hemen gelmiyor malesef..Düşük mü kimyasal mı canım? Çok üzülme böyle durumlarda sağlıklısı hemen geliyor inşaALLAH. Benim de kürtajımın üstünden 3ay geçti inşaALLAH bu sefer olur.
Kimyasal evet.Valla hiçte hemen gelmiyor malesef..
Ölgünleriniz nedir benim adetime 6 gun kaldı 4 gündür 36.7 veya 36.8 çıkıyorkizlar ben hamileyim ates olcme cok dogru yontemmm
Aynen 36.5 ustu kademe kademe yukselmisti en son 37 nin ustunu bilr gormustumÖlgünleriniz nedir benim adetime 6 gun kaldı 4 gündür 36.7 veya 36.8 çıkıyor
Bence sen hamilesin genelde teredut edrrim.ama icimden oyle gevtiÖlgünleriniz nedir benim adetime 6 gun kaldı 4 gündür 36.7 veya 36.8 çıkıyor
Ağzından bal damlıyor aşılama oldum eşimin sperm düşüklüğü sebebiyle. Inşaallah dediğin gibi çıkar ve dünyalar benim olur ne olur dua edinBence sen hamilesin genelde teredut edrrim.ama icimden oyle gevti
Ederim tabiki:)Ağzından bal damlıyor aşılama oldum eşimin sperm düşüklüğü sebebiyle. Inşaallah dediğin gibi çıkar ve dünyalar benim olur ne olur dua edin
Allah razı olsunEderim tabiki:)
Ben bugün sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı kan verdim 1.65 çıktı yükselir mi ki adetime 4 gun var daha aşılamanın 10.günü iğnenin 12.günü ☹Allah razı olsun