- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
- Konu Sahibi OzgeMeteMoms
zaten adet olaca
suan iyi bencebata 7 var, bu şekilde sürekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suan iyi bencebata 7 var, bu şekilde sürekli
tm kuzum iste 0.4 0.5 derce biden duser adet zamniYumurtlamadan sonra hep 37.0 - 37.2 arası çıkıyor. Adet günü hiç ölmedim, malum o psikolojiyle herşeyden hevesi kaçıyor insanın
onu biliyorum canım, hani hamileliğini ateş ölçme yöntemiyle öğrenenler var ya, o bana hiç nasip olmadı diyorum :)tm kuzum iste 0.4 0.5 derce biden duser adet zamni
İnşallah.Allah sağ salim kucagina almayı nasil etsin canım,bana da dua et olur mu?Yeni hamileyim. Ateşimi ölçtüğüm ay hamile kaldım ateşim hep yüksek kaldı. Hatta ben de böyle bir konu açtım. İnşallah sen de hamilesindir :)
Amin insallah. Ederim tabi canım inşallah gönlünden geçen olur ve sağlıklıca hamilesindirİnşallah.Allah sağ salim kucagina almayı nasil etsin canım,bana da dua et olur mu?
anladim canm sanada nasip olur inss:)onu biliyorum canım, hani hamileliğini ateş ölçme yöntemiyle öğrenenler var ya, o bana hiç nasip olmadı diyorum :)
Var mı bi gelişme.Bende gelen giden yok.Sabah ateş 36.7 çıktı.Yarın kan veririm belkigayet guzel ilerliyor
Benim de 37.1 çıkıyor ama bana göre normal kuzum her ay öyle ümitleniyorum OzgeMeteMoms
canım evin o anki yada bulundugun ortamın sıcaklıgına gore değişmezmiVar mı bi gelişme.Bende gelen giden yok.Sabah ateş 36.7 çıktı.Yarın kan veririm belki
Hayır canım,bazal vücut ısısı ölçümü sabah yataktan hiç kalkmadan yapilirsa,ortamın sıcaklığından etkilenmezcanım evin o anki yada bulundugun ortamın sıcaklıgına gore değişmezmi
hım anladım cnm yataktan kalkmadan ölçülecek yarın ilk iş bende ölçeyim canım saol bu bilgi için yeni birşey öğrendim. Sen hamilemisin canımHayır canım,bazal vücut ısısı ölçümü sabah yataktan hiç kalkmadan yapilirsa,ortamın sıcaklığından etkilenmez
Her Sabah (saat 7-7:30)civarı aynı saatte,yataktan hiç çıkmadan ölçülecek.Bilmiyorum henüz,gecikmenin 2.günü bugün.Bekliyorumhım anladım cnm yataktan kalkmadan ölçülecek yarın ilk iş bende ölçeyim canım saol bu bilgi için yeni birşey öğrendim. Sen hamilemisin canım
hayırlısı canım bende bugun kan verdim yarın ögleden sonra çıkacakmışHer Sabah (saat 7-7:30)civarı aynı saatte,yataktan hiç çıkmadan ölçülecek.Bilmiyorum henüz,gecikmenin 2.günü bugün.Bekliyorum
Sabahki ölçümler daha kuvvetli sonuç gösteriyor canımcanım evin o anki yada bulundugun ortamın sıcaklıgına gore değişmezmi
Hadi bakalım,sende bende,isteyen herkes de kavussun bebeginehayırlısı canım bende bugun kan verdim yarın ögleden sonra çıkacakmış
saçmaben Ates
ol
ates olcme yontemiyle hamile oldugumu ogrendim canm tabiki belirti
Kime göre,neye göre??
Aaa tebrikler canım,test mi yaptın?Hadi hayırlı olsunkizlar ben hamileyim ates olcme cok dogru yontemmm
Kaç çıktı bu sabah,ölçtün mükizlar ben hamileyim ates olcme cok dogru yontemmm
olcuk 37 .cikti sabah gece. 37. 3 cikti .bu yontem dogru yontemKaç çıktı bu sabah,ölçtün mü