- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi OzgeMeteMoms
-
Anladım canım inşallah güzel bi belirtidir benimde bugün adet günüm bende beklemedeyim inşallah ümitlerimiz boşa çıkmazz haber ver olur mu test yapmayı düşünüyomusunAdet zamaniyla aynı olursa evet normal sayılır.Ama adet zamanı ateşim 36.1.Gebe kalınca ateş düşmez yumurtlamadan sonra yükselir.O yüzden sordum bi bilen çıkar diye
Kızıma hamileyken gecikmenin 5.günü test yaptığım halde çıkmamıştı.Biraz beklemeyi düşünüyorum.Ateş ölçmeye devam edicem bu arada.Bakalım hakkımızda hayırlısı..Anladım canım inşallah güzel bi belirtidir benimde bugün adet günüm bende beklemedeyim inşallah ümitlerimiz boşa çıkmazz haber ver olur mu test yapmayı düşünüyomusun
olSelam kk'nın güzel kadınları.Bugün adet günüm.Geçen ay adet zamanı ateş olcmeye başladım.Yumurtlamaya kadar ateşim 36.1---36.3 arasında gitti geldi.Yumurtlamadan sonra36.5--36.7 bugüne kadar devam etti.Bugün 32.gün ve sabah saat 7de ölçtüm 36.8 çıktı.Döngüm 32 gün.Ben bu vücut sıcaklığını alıp nerelere koyayım :). Belirti sayılır mı bu?
ates olcme yontemiyle hamile oldugumu ogrendim canm tabiki belirtiSelam kk'nın güzel kadınları.Bugün adet günüm.Geçen ay adet zamanı ateş olcmeye başladım.Yumurtlamaya kadar ateşim 36.1---36.3 arasında gitti geldi.Yumurtlamadan sonra36.5--36.7 bugüne kadar devam etti.Bugün 32.gün ve sabah saat 7de ölçtüm 36.8 çıktı.Döngüm 32 gün.Ben bu vücut sıcaklığını alıp nerelere koyayım :). Belirti sayılır mı bu?
Peki sence benim ateş nasıl gidiyor.Yani 37 derece olması şart değil dimi canımben Ates
ol
ates olcme yontemiyle hamile oldugumu ogrendim canm tabiki belirti
yok balim hamilelik atesi gebelde 36.6 nin ustu almasi lazim benmde suan 36..9 bazen 36.8 falan oluyor senin bunyenle alakali benm gu gecti 2 gun bakalim ne olcakPeki sence benim ateş nasıl gidiyor.Yani 37 derece olması şart değil dimi canım
Ay hadi inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin.Ben duruma göre yazarım buraya.yok balim hamilelik atesi gebelde 36.6 nin ustu almasi lazim benmde suan 36..9 bazen 36.8 falan oluyor senin bunyenle alakali benm gu gecti 2 gun bakalim ne olcak
test alsana baska belirtin var miAy hadi inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin.Ben duruma göre yazarım buraya.
Akıntım var biraz,bide ayakta durunca bel ağrısı oluyor feci.Yok birkaç gün geçsin bakalım.Kızımda çıkmamıştı günüm geçtiği halde.Şimdi çıkmaz canım sıkılırtest alsana baska belirtin var mi
aynen bekleyelim en iyisi bizAkıntım var biraz,bide ayakta durunca bel ağrısı oluyor feci.Yok birkaç gün geçsin bakalım.Kızımda çıkmamıştı günüm geçtiği halde.Şimdi çıkmaz canım sıkılır
adetiniz gunu gectigi halde miBenim de 37.1 çıkıyor ama bana göre normal kuzum her ay öyle ümitleniyorumOzgeMeteMoms
Yumurtlamadan sonra hep 37.0 - 37.2 arası çıkıyor. Adet günü hiç ölmedim, malum o psikolojiyle herşeyden hevesi kaçıyor insanınadetiniz gunu gectigi halde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?