- Emoji Skoru
- 15.957
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi kontesella
-
3 yıl önce gittik en son derken?Kııııızzlarrrr bir sorunumuz varr...üniversitede okuyan kız kardeşimin adet günleri dışında kanaması oluyor..kısa süreli ve açık renkli..açık pembe renkli..ne yapmamız lazım..normalmidir..3 yıl kadar önce jinekoloğa gittik..smear testi yapılmıştı..sonuçlar temiz çıktı çok şükür..ama dönem dönem bu sorunu yaşıyor..stres kökenli olabilir mi ki ..help hellppp
Kııııızzlarrrr bir sorunumuz varr...üniversitede okuyan kız kardeşimin adet günleri dışında kanaması oluyor..kısa süreli ve açık renkli..açık pembe renkli..ne yapmamız lazım..normalmidir..3 yıl kadar önce jinekoloğa gittik..smear testi yapılmıştı..sonuçlar temiz çıktı çok şükür..ama dönem dönem bu sorunu yaşıyor..stres kökenli olabilir mi ki ..help hellppp
hıımmm olabilirrr..evet..ama bu bir genç kız..evlenince geçermi acaba..bilemedim..rahatsız oluyor..kafası karışıyor doğal olarak..amaa açıklamanız içinn çok çokk mersiiiAdetin kaçıncı günü oluyor kanama?Ben de aynı sorunu 4senedir yaşıyorum.Defalarca doktora gittim herşey yapıldı ve ovulasyon kanaması olduğuna karar verildi.Sinir bozucu bir durum ama yapacak birşeyim yok.
adet biteli 10 gün olmuş..yani başından hesaplarsak..15 gibi oluyor..evveetttt bu ovulasyon kanamasıAdetin kaçıncı günü oluyor kanama?Ben de aynı sorunu 4senedir yaşıyorum.Defalarca doktora gittim herşey yapıldı ve ovulasyon kanaması olduğuna karar verildi.Sinir bozucu bir durum ama yapacak birşeyim yok.
ilacın ismi neydi ..öğrenebilirmiyimBende uzun süre yaşadım o sorunu yumurtlama kanaması dediler
Kanamayı kesen ilaç kullandım şimdi o sorunu yaşamıyorum
Bende uzun süre yaşadım o sorunu yumurtlama kanaması dediler
Kanamayı kesen ilaç kullandım şimdi o sorunu yaşamıyorum
pcos nedir yaaaa ..yeni yeni şeylerrr..tıp acayip geniş bir scala..Bende de hemen her ay olur. Doktorum östrojen hormonunun yetersiz salgilanmasi nedeniyle olabilecegini söylemişti. Gerci bende pcos var ondan dolayi da olabilir.
pcos nedir yaaaa ..yeni yeni şeylerrr..tıp acayip geniş bir scala..
İlacın ismini hatırlamıyorum doktor vermişti 1 yıldır ara kanama olmuyorum
Doktora gitmeden çözemezsinizKeşke hatırlasaydınızaraştırmak isterdim açıkçası.O kadar sıkıldım ki,bu problemden...
Doktora gitmeden çözemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?