• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet günleri dışında kanama

kontesella

Şimdi çok çalışıyor.
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15.957
Puanlar
108
Kııııızzlarrrr bir sorunumuz varr...üniversitede okuyan kız kardeşimin adet günleri dışında kanaması oluyor..kısa süreli ve açık renkli..açık pembe renkli..ne yapmamız lazım..normalmidir.:KK17:.3 yıl kadar önce jinekoloğa gittik..smear testi yapılmıştı..sonuçlar temiz çıktı çok şükür..ama dönem dönem bu sorunu yaşıyor..stres kökenli olabilir mi ki:110:..help hellppp

Kııııızzlarrrr bir sorunumuz varr...üniversitede okuyan kız kardeşimin adet günleri dışında kanaması oluyor..kısa süreli ve açık renkli..açık pembe renkli..ne yapmamız lazım..normalmidir.:KK17:.3 yıl kadar önce jinekoloğa gittik..smear testi yapılmıştı..sonuçlar temiz çıktı çok şükür..ama dönem dönem bu sorunu yaşıyor..stres kökenli olabilir mi ki:110:..help hellppp
3 yıl önce gittik en son derken?
Doktora gidin, herkes bir değil.

3 yil once ki verilerle bugn teshis konulmaz. doktora gidin hanfendi. buraya sorulacak soru mu

Adetin kaçıncı günü oluyor kanama?Ben de aynı sorunu 4senedir yaşıyorum.Defalarca doktora gittim herşey yapıldı ve ovulasyon kanaması olduğuna karar verildi.Sinir bozucu bir durum ama yapacak birşeyim yok.

Yumurtlama gunlerinde kimi zaman ara kanama olabiliyor, bnmde olmustu bikac kere

lise döneminde de böyle şikayeti olunca..doktora gitmiştik..sonuçlar temiz çıktı..rahatlamıştık..sonuçta jinekolog olayında hep biraz çekimserizdir..gitmeyi erteleriz..yada bikaç kez düşünür hasta..

Adetin kaçıncı günü oluyor kanama?Ben de aynı sorunu 4senedir yaşıyorum.Defalarca doktora gittim herşey yapıldı ve ovulasyon kanaması olduğuna karar verildi.Sinir bozucu bir durum ama yapacak birşeyim yok.
hıımmm olabilirrr..evet..ama bu bir genç kız..evlenince geçermi acaba..bilemedim..rahatsız oluyor..kafası karışıyor doğal olarak..amaa açıklamanız içinn çok çokk mersiii:KK54:

Benim bu sorunum doğumdan sonra başladı.Yumurtlama dönemine denk geliyor ve çok az oluyor.İnşaAllah kardeşinizin de bir sorunu yoktur.Allah yar ve yardımcınız olsun!!!

Bende uzun süre yaşadım o sorunu yumurtlama kanaması dediler
Kanamayı kesen ilaç kullandım şimdi o sorunu yaşamıyorum

adet biteli 10 gün olmuş..yani başından hesaplarsak..15 gibi oluyor..evveetttt bu ovulasyon kanaması:sampiyon:müthişsinnn:super:

Bende de tersi oldu.Bekarken hiç böyle durumla karşılaşmadım,ikinci doğumdan sonra ilk adetimden başladı ve hala devam ediyor.Mutlaka doktora görünsün,hormon tahlili yaptırabilir adetin 3cü günü.En doğru yolu jinekolog gösterecektir.

Bende de hemen her ay olur. Doktorum östrojen hormonunun yetersiz salgilanmasi nedeniyle olabilecegini söylemişti. Gerci bende pcos var ondan dolayi da olabilir.

Bende de hemen her ay olur. Doktorum östrojen hormonunun yetersiz salgilanmasi nedeniyle olabilecegini söylemişti. Gerci bende pcos var ondan dolayi da olabilir.
pcos nedir yaaaa ..yeni yeni şeylerrr..tıp acayip geniş bir scala..

pcos nedir yaaaa ..yeni yeni şeylerrr..tıp acayip geniş bir scala..

Polikistik over sendromu.Yumurtalıklarda çok sayda kistlerin olması.Genelde adet göremez pcos olanlar.Tüylenme ve fazla kilo problemi yaşarlar.Ama pcos olup ta normal adet gören ve hamilelik yaşayanlar da var.

Back