adet görüp hamile olanlardanım :)

denizdeniz06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
270
138
kızlar ben adetime 2 gün kala test yaptım 5.26 çıktı daha sonra 7 oldu sonra yine 5 e düştü.Adetimin bittiği gün kan verdim yani ayın 12 sinde 21.21 geldi.ayın 14 ünde tekrarladım 46.84 geldi 16 sında yani bugünde 132.8 geldi sakın umudunuzu kaybetmeyin ben üstüne görmüşüm inşallah 2 haftaya kadar kesede gözükür :) adet oldum gebe değilim diye düşünmeyin test yaptırın mutlaka öyle emin olun.

Super bi haber :) bu ender olan bir durumdur. Benimde iki ay once beta 5 cikti. Adet oldum sonra bu ayda adet oldum ama senin bu haberini duyunca suphelendim simdi:KK45:

Bende geçen ay 2 gün adet oldum sonra kesildi. Bu ay da 18 inde olmam gerekiyor beklemedeyim.

bnce kontrol ettirmelisin banada hep çevremdekiler ve buradakiler kimyasaldır dedi ama çok şükür ki değer düşmek yerine yükseliyor :)
Yok cnm saka yapiyorum baktirmadim ama hamile olsam dahi goguslerim falan siserdi belirti faan yok hemde 2 ay adet gordum. Seninki banada ilk kimyasal geldi sonra degerin duzeldi :)

kızlar ben adetime 2 gün kala test yaptım 5.26 çıktı daha sonra 7 oldu sonra yine 5 e düştü.Adetimin bittiği gün kan verdim yani ayın 12 sinde 21.21 geldi.ayın 14 ünde tekrarladım 46.84 geldi 16 sında yani bugünde 132.8 geldi sakın umudunuzu kaybetmeyin ben üstüne görmüşüm inşallah 2 haftaya kadar kesede gözükür :) adet oldum gebe değilim diye düşünmeyin test yaptırın mutlaka öyle emin olun.
Canım adet derken nasıl bir kanamaydı kaçgün sürdü?

Yalnız onun adına "adet" denmiyor, yerleşme kanaması deniyor... Yani siz aslında adet görmediniz, herkeste görülmemekle birlikte "yerleşme kanaması" yaşadınız.. Siz buraya "adet gördüm ama hamileymişim" yazıyorsunuz, insanlar da "hamileyken adet olunur mu , adet oldum hamile miyimdir" diye saçma sorular soruyor. Adet olan insan hamile olamaz. Bu arada gözünüz aydın.

Adet görenler olsbiliyor hamilelikte her ay düzenli olarak duymuştum daha önce
İşte sizin bu duyduğunuz aslında adet olmayıp yerleşme kanaması yaşayanlar ve yerleşme kanaması diye bir şeyden haberi olmayanlar... "Adet olmuştum ama hamileymişim" diyorlar sizde "ben duydum, olan var" diyorsunuz. "Adet" ne demek , neden, nasıl olunur" bu bilinse, "hamileyken adet oldum" demez insanlar.

İşte sizin bu duyduğunuz aslında adet olmayıp yerleşme kanaması yaşayanlar ve yerleşme kanaması diye bir şeyden haberi olmayanlar... "Adet olmuştum ama hamileymişim" diyorlar sizde "ben duydum, olan var" diyorsunuz. "Adet" ne demek , neden, nasıl olunur" bu bilinse, "hamileyken adet oldum" demez insanlar.
Her ay adet tarihinde kanaması olan kadınlar var ve aylarca hamile olduğunu anlayamayan. Tabi nadir bir durum.

Yalnız onun adına "adet" denmiyor, yerleşme kanaması deniyor... Yani siz aslında adet görmediniz, herkeste görülmemekle birlikte "yerleşme kanaması" yaşadınız.. Siz buraya "adet gördüm ama hamileymişim" yazıyorsunuz, insanlar da "hamileyken adet olunur mu , adet oldum hamile miyimdir" diye saçma sorular soruyor. Adet olan insan hamile olamaz. Bu arada gözünüz aydın.
Yerleşme kanaması dediğimiz şey günde bir pedi geçmeyen kılcal damarların oluşturduğu kanamadır.Ki ben bildiğin adet gördüm derken ciddiydim.Günde 3 pet değiştirip 4 gün süren bi yerleşme kanaması yoktur.Doktoruma bunu söylediğimde üstüne gördüğümü söyledi.Yerleşme kanaması değil yani bizde az çok neyin ne olduğunu biliyoruz.Ayrıca bazı kadınlarda yumurtalık yapıları değişikse bile hamilelik boyunca adet görmeye devam edebiliyorlar

Ayrıca adet olan kadın hamile değildir görüşünüzü lütfen artık değiştirin.Tabiki her kadının ki adet olacak diye birşey yok.Ama bizzat yengem bile 9 ay her adet güninde düzenli adet gördü doğumdan sonra aksama oldu sadece.Benim amacjm insanları boş yere heveslendirmek değil .Bizim vücudumuz makine değil her insanın vücudu herşeye aynı tepki vermez sadece bilinsin önlem alınsın.

Yerleşme kanaması dediğimiz şey günde bir pedi geçmeyen kılcal damarların oluşturduğu kanamadır.Ki ben bildiğin adet gördüm derken ciddiydim.Günde 3 pet değiştirip 4 gün süren bi yerleşme kanaması yoktur.Doktoruma bunu söylediğimde üstüne gördüğümü söyledi.Yerleşme kanaması değil yani bizde az çok neyin ne olduğunu biliyoruz.Ayrıca bazı kadınlarda yumurtalık yapıları değişikse bile hamilelik boyunca adet görmeye devam edebiliyorlar
:)

Ayrıca adet olan kadın hamile değildir görüşünüzü lütfen artık değiştirin.Tabiki her kadının ki adet olacak diye birşey yok.Ama bizzat yengem bile 9 ay her adet güninde düzenli adet gördü doğumdan sonra aksama oldu sadece.Benim amacjm insanları boş yere heveslendirmek değil .Bizim vücudumuz makine değil her insanın vücudu herşeye aynı tepki vermez sadece bilinsin önlem alınsın.
:)

Ya üf kandırmayın insanları ya yengeniz nasıl hanile olduğundan şüphelendi adet olurken ve nasıl anladı o zaman aydınlatın bizi

Aynen öyle adet oldum bitti ama yine test almaya gidiyorum benim bir çoçuğum var ikinciyi istiyorum gerçekten umutlandırmayın

Merhabalar ben de siteye yeni üye olanlardanım. 6 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz çocuk istiyoruz fakat her ay genelde reglden 1-2 gün önce hafif lekelenmem olur daha sonra adet olurum. bu ay normalde pazar günü yani dün adet olmam gerekiyordu perşembe gününden itibaren kahverengi lekeler gelmeye başladı, pazar günü de adet olacağım karnım ağrımasın diye düşünerek dün öğlen arvales yuttum fakat her ay adet olunca arvales yutarım ve kanamamı hiç kesmedi. bugün hala adet olmadım ve adetim hiç gecikmez normalde bir de lekelenme hafif de olsa devam ediyor. şuanda aklımda çok fazla soru var. lekelenme yaşayarak mı adet gecikiyorum hala kanamam olmadı, dış gebelik vs olabilir mi test mi yaptırsam veya arvalesten dolayı olabilir mi diye düşünüyorum sizlerin yorumlarını da merak ettim. bu arada adet olacak gibi göğüs ağrım vardı fakat o da şuanda yok denecek kadar az. hamile olsam azalmazdı değil mi?

X