Rengi miktarı falan normal adetle aynı mıydı ?Merhaba herkese, yaklaşık 4 aydır bebek düşünüyoruz. Ya ben yumurtlama günlerini kaçırdım ya da bir sorun var bilemiyorum. Bu arada bir oğlum var ve geçtiğimiz mart ayında da kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için. Size sormak istediğim. Bu ay 10 gün erken adet oldum. Hayatımda ilk kez böyle bir şey oldu, normalde düzenlidir adetlerim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Adet görüp de sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?
Yumurtlama gunlerinde birliktelik olsa bile hamilelik olusmayabiliyor. Baska bir sorun var mi acaba hormonal? Muayene oldunuz mu?Merhaba herkese, yaklaşık 4 aydır bebek düşünüyoruz. Ya ben yumurtlama günlerini kaçırdım ya da bir sorun var bilemiyorum. Bu arada bir oğlum var ve geçtiğimiz mart ayında da kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için. Size sormak istediğim. Bu ay 10 gün erken adet oldum. Hayatımda ilk kez böyle bir şey oldu, normalde düzenlidir adetlerim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Adet görüp de sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?
Muayene olmadım. Ama şubat ayında bilmeden hamile kaldım. Kürtajda bir sorun mu oldu acaba ya da ben çok kafama takar oldum ☹Yumurtlama gunlerinde birliktelik olsa bile hamilelik olusmayabiliyor. Baska bir sorun var mi acaba hormonal? Muayene oldunuz mu?
Evet. Normal adet gibi sadece tek farkı başladığı zaman kahverengiydi, bittiği zaman da kahvarengiydi. Normalde öyle olmuyor benim.Rengi miktarı falan normal adetle aynı mıydı ?
Ben yasamadim ama. Yerlesme kanaması falan mı diye düsündüm ama oda degil. Belki havalardandır bu ay benimde bi kac gün erken geldi.ama sen yinede doktora gitmeyi ihmal etme istersen hem bi kontrol amaçlı. Yerinde olsam yinede meraktan ne olur ne olmaz diye bi test yapardımEvet. Normal adet gibi sadece tek farkı başladığı zaman kahverengiydi, bittiği zaman da kahvarengiydi. Normalde öyle olmuyor benim.
Başlangicın Kahverengi olmasina bakma gecen ay bende ümitlenip yazmıştim buraya ama ertesi gün normal adete dönmüstü. Doktora sordum sonradan, adet baslamadan önce bazen belirti niyetine gelir deyip güldü kadınEvet. Normal adet gibi sadece tek farkı başladığı zaman kahverengiydi, bittiği zaman da kahvarengiydi. Normalde öyle olmuyor benim.
Bence bi muayene olun. Hormonal bir sey soz konusu olabilir.Muayene olmadım. Ama şubat ayında bilmeden hamile kaldım. Kürtajda bir sorun mu oldu acaba ya da ben çok kafama takar oldum ☹
Kurtaj sonra si ,vucud schleimMerhaba herkese, yaklaşık 4 aydır bebek düşünüyoruz. Ya ben yumurtlama günlerini kaçırdım ya da bir sorun var bilemiyorum. Bu arada bir oğlum var ve geçtiğimiz mart ayında da kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için. Size sormak istediğim. Bu ay 10 gün erken adet oldum. Hayatımda ilk kez böyle bir şey oldu, normalde düzenlidir adetlerim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Adet görüp de sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?
Schleim olusuyo kurtaj sonrasi sumuksu bisey rahim cevresine yapisiyo oda adeti kahverengi yapiyo ben de kalbi durdu aldilar sizin dediginiz gibi kahve r.geldi komple adet dr gittim tekrar temizlediler.Merhaba herkese, yaklaşık 4 aydır bebek düşünüyoruz. Ya ben yumurtlama günlerini kaçırdım ya da bir sorun var bilemiyorum. Bu arada bir oğlum var ve geçtiğimiz mart ayında da kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için. Size sormak istediğim. Bu ay 10 gün erken adet oldum. Hayatımda ilk kez böyle bir şey oldu, normalde düzenlidir adetlerim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Adet görüp de sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda?
Peki bunun tedavisi nasıl oluyor?Kurtaj sonra si ,vucud schleim
Schleim olusuyo kurtaj sonrasi sumuksu bisey rahim cevresine yapisiyo oda adeti kahverengi yapiyo ben de kalbi durdu aldilar sizin dediginiz gibi kahve r.geldi komple adet dr gittim tekrar temizlediler.
Galiba bugün alıp yapicamBen yasamadim ama. Yerlesme kanaması falan mı diye düsündüm ama oda degil. Belki havalardandır bu ay benimde bi kac gün erken geldi.ama sen yinede doktora gitmeyi ihmal etme istersen hem bi kontrol amaçlı. Yerinde olsam yinede meraktan ne olur ne olmaz diye bi test yapardım
Ciddi mısınız? Acaba olabilir mi?Benim kayınvalidem 3 çocuğunda da regl olmuş hamileyken.
Kendisi söylemişti bana da. Yani olabilir tabi imkan dahilinde.Ciddi mısınız? Acaba olabilir mi?
Hadi bekliyoruzGaliba bugün alıp yapicamne olur ne olmaz. Sonucu sizlerle paylaşırım.
İşteyim. Öğle molasinda alıp yapicam. Bir de hamileymişim.Hadi bekliyoruzvalla sende cikarsa gidip bende yapicam sen oyle deyince bende bi garip hissettim
Ayy insallahh. Valla kendim hamile gibi sevinirimİşteyim. Öğle molasinda alıp yapicam. Bir de hamileymişim.
Çok teşekkür ederim.Ayy insallahh. Valla kendim hamile gibi sevinirim
Ciddi misiniz? Nasıldı peki akıntı yoğunluğu? Her zamanki gibi mi? Lütfen beni bilgilendirir misiniz?hamıleyken adet olabilirsin ,
bizim bir oğlumuz oldu bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?