• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gören biri hamile olabilir mi?

Test yaptım. Maalesef negatif.
Üzülme oda etkiliyormus gebe kalmayı. Herseyin hayırlısı biz olmuyor diye uzülüyoruz ama olsa ne olucak ne yasıcaz bilmiyoruz allah vakti geldiginde verir😍 kız güldüm ama üzülme diye yanlış anlama. valla bende umutlanmıştım senin adına

Üzülme oda etkiliyormus gebe kalmayı. Herseyin hayırlısı biz olmuyor diye uzülüyoruz ama olsa ne olucak ne yasıcaz bilmiyoruz allah vakti geldiginde verir😍 kız güldüm ama üzülme diye yanlış anlama. valla bende umutlanmıştım senin adına
Yoo niye yanlış anlayayım. Bende gülüyorum halime 😁 allahın vardır bir bildiği. Kafama takmasam olacak ta.. işte taktığım için olmuyor. Takmamak için nr yapmak gerekiyor acaba?

Yoo niye yanlış anlayayım. Bende gülüyorum halime 😁 allahın vardır bir bildiği. Kafama takmasam olacak ta.. işte taktığım için olmuyor. Takmamak için nr yapmak gerekiyor acaba?
Valla kelin ilacı olsa kendi basına sürer derler ya 😀 bendeki de o hesap bende ayni durumdayım

benım değil ama erkek kardeşimin eşi bu şekilde hamıle kalmış 7,haftada haberi oldu ,

adeti azmış ve bir kaç gün önce olmuş , ev taşıma olayına yormuş ama erken adet olmasını ama olay öyle değilmiş ,:dua:
Kaç gün sürmüş adeti bende oldum yoğun ama bacaklarım belim kopcak sanki ilk defa başıma geldi

Bebimde geçen ya nirmalden 13 gün önce geldi ve normal adet gibi degildi fakat hamilelik yokmuş

Back