canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına alamayıda nasip etsin
İnşallah benimde böyle olur cnm.Adet tarihimden 1 hafta kadar önce kan testi yaptırdım 1,57 negatif çıktı.Bu hafta bitinceye dek adet olmazsam bende tekrarlayacağım kan testini inşallah,paylaştığın için teşekkürler arkadaşım.Sevgiler
cnm ben 20 nisanda olmam gerekiyodu ama maalesef hamile değilim 3 tane test yaptım halada adet olamadım
canım Allah analı babalı büyütsün belirtilerin nelerdi
benzer bi durumu yaşıyoruz inş sonuda seninkine benzer
canım başı benzesin sonu benzemesin inşallah..çünkü ben hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım..belirtilerimde bel ağrısı ve karın ğrısı vardı sadece..
Arkadaşlar ben daha önce bikaç yerde anlattım ama bu topiği herkes okusun ve hemen umutsuzluğa kapılmasın dye açmak istedim.
Bn adet tarihim 3 gün geçtiğinde evde idrar testi yaptım ve silik bir ikinci çizgi çıktı..Ertes gün hemen kan testi yaptırdım özel bi poliklinkte ancak negatif 0.02 çıktı..çok üzüldümm ..ama dün tam 10 gün gçmişti hala adet olmadığım için şüphelendim tekrar kan testi yaptırıdım ve bu kez pozitiff hemde 274.1 :CüvCüv::..ilk testte ya hata vardı yada o zaman henüz hormon yoktu bilemiyorum ama adetiniz çok gecikirse tekarlayın testi....Allahh tüm isteyenlerin karınlarına brer melek kondursun inşallahh