Yoo direkt eczaneden alabilirsin. İlaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum o nedenle yazamadım ama gidip eczaneye söylediğinde verirler direkt zaten. Ancak bunu düğün / dernek / tatil vb. ne bileyim yapılan bir program sebebiyle reglinin buna engel olduğu sebebiyle kullanacağını düşünerek yazıyorum. Bir de ne olursa olsun hormon var ilacın içinde bilgin olsun, çok başın sıkışmadıkça kullanmanı tavsiye etmem.İyi günler adet geciktirmek için ne yapmalıyım? Hap kullanıldığını duymuştum. Önce kadın doğum doktoruna mı gitmeliyim
Öne derken ne kadar öne? Hani geç oluyorda normal mi olmak istiyorsunuz? Adet tamamen yumurtlama ile ilgili. Yumurtlaması geç olanlar için çözüm var. Tabi ki % 100 değil. Herkesin sorunu farklı.ılacı var ama hem cok odemlı hemde sonrakı regl agrılı sancılı oluyormus
o degılde adetı one cekebılmek var mı acaba teknık olarak pek mumkun gorunmese de belkı bıtkı cayları detoks bılmemnelerı vardır
dogum gunumde regl oluyorum 2-3 gun one cekebılsem rahat ederdımÖne derken ne kadar öne? Hani geç oluyorda normal mi olmak istiyorsunuz? Adet tamamen yumurtlama ile ilgili. Yumurtlaması geç olanlar için çözüm var. Tabi ki % 100 değil. Herkesin sorunu farklı.
Ada çayı için. Maydanoz suyu için. Ama ne kadar işe yarar bilemem. Çünkü yumurtlama sonrası her kadın belli bir günde adet olur. Mesela ben hep 12. Gün oluyorum. Hiç değişmez.dogum gunumde regl oluyorum 2-3 gun one cekebılsem rahat ederdım
arastırdım olabılıyormus
deneyecegım bakalım :) umarım ıse yararAdeti daha erkene çekmek için gıdalar ve egzersizler
Önemli günlere adet günlerinin denk gelmesi genelde kaçınmak istediğimiz bir durumdur ve pek çok kişi adetin gününü doğal yollardan değiştirebilmeyi pek mümkün görmez. Aslında bu biraz yanlış çünkü durumu kontrol altına almak ve adeti biraz daha öne çekebilmek mümkün. Sizler için bunu...www.aysetolga.com
benımde ortalama oyle bunları da deneyecegım tesekkurler :)Ada çayı için. Maydanoz suyu için. Ama ne kadar işe yarar bilemem. Çünkü yumurtlama sonrası her kadın belli bir günde adet olur. Mesela ben hep 12. Gün oluyorum. Hiç değişmez.
İyi günler adet geciktirmek için ne yapmalıyım? Hap kullanıldığını duymuştum. Önce kadın doğum doktoruna mı gitmeliyim
Ben kullandım sonrasın da bir sorun yaşamadım eczaneden isteyince veriyorlarUmre ziyaretine gideceğim. Ziyaret tarihini değiştirmem mümkün değil. İlacın yan etkisi olacağını tahmin ediyorum. Bir kere ligine kullanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?