Adet geciktirme

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.619
2.535
133
İyi günler adet geciktirmek için ne yapmalıyım? Hap kullanıldığını duymuştum. Önce kadın doğum doktoruna mı gitmeliyim

İyi günler adet geciktirmek için ne yapmalıyım? Hap kullanıldığını duymuştum. Önce kadın doğum doktoruna mı gitmeliyim
Yoo direkt eczaneden alabilirsin. İlaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum o nedenle yazamadım ama gidip eczaneye söylediğinde verirler direkt zaten. Ancak bunu düğün / dernek / tatil vb. ne bileyim yapılan bir program sebebiyle reglinin buna engel olduğu sebebiyle kullanacağını düşünerek yazıyorum. Bir de ne olursa olsun hormon var ilacın içinde bilgin olsun, çok başın sıkışmadıkça kullanmanı tavsiye etmem.

ılacı var ama hem cok odemlı hemde sonrakı regl agrılı sancılı oluyormus

o degılde adetı one cekebılmek var mı acaba teknık olarak pek mumkun gorunmese de belkı bıtkı cayları detoks bılmemnelerı vardır

İlacın etkisi kişiden kişiye değişir. İki kere kullandım. Sadece şişkinlik oldu. Ağrı vs olmadı

Umre ziyaretine gideceğim. Ziyaret tarihini değiştirmem mümkün değil. İlacın yan etkisi olacağını tahmin ediyorum. Bir kere ligine kullanmak istiyorum

tatile giderken kulladım,benim adetlerim ağrılı geçmiyor o yüzden sonradan ekstra ağrı yapar mı bilemem. Ben adet dönemi sinirli oluyorum geciktiriciden sonraki ilk adetim de 2 katı sinirli olmuştum

Doktora gidebilirsiniz ya da ezcaneden alabilirsiniz. Ancak çok çok önemli bir mesele yoksa kullanmayın derim. Çok hormon içeriyor, çok yan etkisi var ve inanın değmez. Ben iki kere kullandım ikisinde de pişman oldum.

Öne derken ne kadar öne? Hani geç oluyorda normal mi olmak istiyorsunuz? Adet tamamen yumurtlama ile ilgili. Yumurtlaması geç olanlar için çözüm var. Tabi ki % 100 değil. Herkesin sorunu farklı.

Öne derken ne kadar öne? Hani geç oluyorda normal mi olmak istiyorsunuz? Adet tamamen yumurtlama ile ilgili. Yumurtlaması geç olanlar için çözüm var. Tabi ki % 100 değil. Herkesin sorunu farklı.
dogum gunumde regl oluyorum 2-3 gun one cekebılsem rahat ederdım
arastırdım olabılıyormus
deneyecegım bakalım :) umarım ıse yarar

Ada çayı için. Maydanoz suyu için. Ama ne kadar işe yarar bilemem. Çünkü yumurtlama sonrası her kadın belli bir günde adet olur. Mesela ben hep 12. Gün oluyorum. Hiç değişmez.

Ben bir kere adetliyken denedim, kanamayı tamamen kesti. Sonrasında da ne ruhsal ne fiziksel hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ama etkileri kişiden kişiye değişebilir tabii. Bir kez kullanmaktan hiç bir şey olmaz.

Ada çayı için. Maydanoz suyu için. Ama ne kadar işe yarar bilemem. Çünkü yumurtlama sonrası her kadın belli bir günde adet olur. Mesela ben hep 12. Gün oluyorum. Hiç değişmez.
benımde ortalama oyle bunları da deneyecegım tesekkurler :)

doktora gitmeden herhangi bir ilaç kullanmayın.yan etkisi olabilir bilemezsiniz

Ben de tatile gideceğim zaman almak zorunda kalmıştım seneler once. Sonuç; engellemedi,berbat bir ağrı yaptı,sinirlerimi bozdu vs. Bir daha asla kullanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…