• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet geciktirme

Kullanabilirsiniz bir kereden birsey olmaz. Extrem durumlarda kullanalim diye piyasaya cikmis zaten. Allah kabul etsin.
Bu arada arkadas engellemedi yazmis. Onu birkac gun evelden almak gerekiyor eczane gerekli bilgiyi verir. Adete az vakit kala kullanilan işe yaramaz. O kisi yanlis kullanim uygulamis.

Umre ziyaretine gideceğim. Ziyaret tarihini değiştirmem mümkün değil. İlacın yan etkisi olacağını tahmin ediyorum. Bir kere ligine kullanmak istiyorum
Allah kabul etsin. Adet başlangıcından 3 gün önce günde 3 defa alıyorsunuz. İlacı kullanmayı bıraktıktan sonra 2-3 gün içinde geliyor. Ödem yapabilir kullandığınız dönem boyunca o nedenle tuzlu beslenmeyin. Böyle ekstrem durumlarda kullanmakta bir sakınca yok senede 2 defadan fazla kullanılmamalı demişti bana doktor. Bıraktıktan sonraki 1-2 ay içinde hormonal dengeniz de düzelir öyle korkunç bir etkisi yok biraz sancılı geçebiliyor bazen bir sonraki regliniz de öyle ölünesi değil. Bünyeden bünyeye değişir tabi ama reglin tüm belirtilerini de yaşayabilirsiniz karın ve kasık ağrısı vb. Ama kanamanız olmaz. Başka da yan etkisi yok bildiğim kadarıyla ben tatile giderken kullanmıştım 1-2 defa hemen düzenine dönüp normal devam etti sonrasında. 3 gün önce başlayın ama aksi takdirde geç kalınmış olabilir etkili olmayabilir.

Geciktirici ilaclar var tahmini reglden birkac gun onc3 baslanip 10 gun kullaniliyor adet ortalama 10-15 gun gecikiyor. Haptan sonraki adet cok yogun oluyor ama

Umre ziyaretine gideceğim. Ziyaret tarihini değiştirmem mümkün değil. İlacın yan etkisi olacağını tahmin ediyorum. Bir kere ligine kullanmak istiyorum
Bende umreye gittim . İkinc hafta adet oldum ilaç kullancaktim bazı hocalar umre farz değil hac olsa kullan ama umre için ilaç kullanma gibi bı yorum yaptı. Neden dinlediysem bende pişman oldum dört umre yaptım çok şükür ama Medine'de sadece bir vakit yatsi namazı kilabildim ona çok üzüldüm Medine'de hasta geçirdim 😭😭 çok çok güzel yerler Mekke hep telasli yorucu yoğun geciyor sonrasında Medine o kadar sakin dingin huzurlu Kabe ayrı muazzam kabeye bakarak namaz kilmak muhteşem. Ama Medine'nin sabah serinliği yok mu o huzur hiç biyerde duymadim daha. Peygamber efendimiz e benden selam götür. Umren kabul olsun şimdiden inşallah.

Bana yaklasik 2 ay once Turkiye'de doktor alerji ve kasinti yuzunden antibiyotik verdi. 2 hafta kullandim. Neyse ilk ay adetim normal gununde oldu ama cok azdi. Simdi ise 1 hafta geciktirdi. Sanki butun hormonlarim alt ust olmus durumda. Cok kotu hissediyordum kendimi. Yani demek istedigim vucudumuzun dogal akisi ile oynayinca sonuc iyi olmuyor. Ben artik hayatta icmem mesela antibiyotik. Yasadigim ulkede zaten hic yazmaz doktorlar. Belkide bu yuzden. Bilmiyordum bu sekilde adet duzenini bozdugunu. Sadece o degil, bagirsaklardaki iyi bakterileri de öldürüyormus. Sizin alacaginiz hapta sizin vucut dengesini bozabilir, ben olsam icmezdim.

Back