Adet geciktirici kullanan var mı? Acill

elifbkahraman

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
17
0
6
Antalya
Geciktirici almam gerekiyor babamla beraber denizde olacağız yarın. Ne kadar sürede etki edip keser zararı var mıdır kullanan arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz? 😭

İPad'den gönderildi

Geciktirici almam gerekiyor babamla beraber denizde olacağız yarın. Ne kadar sürede etki edip keser zararı var mıdır kullanan arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz? 😭

İPad'den gönderildi

cnm ben yıllar önce kullanmştım eczaneden bi hap almıştım küçük adını hatırlamıyorum günde bir kez içmen yeterli zararı yok sadece adet döngün değişiyo okadar

Ben 2 sene once tatil planimizi onceden yaptigimiz icin kullanmak durumunda kalmistim annemde ayni zamanda kullandi hapi almadan eczaciya basvurdum bana kadin dogum uzmanina gorun yoksa sorun olabilir dedi. Adet donemin baslamadan yanlis hatirlamiyorsam 2 gun once kullanmaya baslamalisin. Kullandim ve sorun olmadi ama inanilmaz siskinlik yasadim ve cok rahatsiz olmustum bunun nedeni nedir bilmiyorum tabi bilen varsa bende ogrenmek isterim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…