adet geciktirici hap

Ben bir kaç gün önceden içmiştim, işe yaramıştı ama tavsiye etmiyorum. Devamlı regl sancısı çektim, şiştim, moral bozuktu, tuhaf hissediyordum. Bir kere içtim bir daha da doğal akışa müdehale etmedim.

kızlar ben cuma gunu tatile gidiyorum. normalde 29u gibi falan adet olmam gerekiyordu ben de o tarihte donuyorum zaten, ama herhalde bogucu sıcaklardan olsa gerek yarın falan taolacagım gibi dun hafiften pembe akıntı oldu yani muhtemelen bugun icinde veya bu aksam falan olurum. ben de mecburen istemeyerek de olsa primolut almak zorunda kaldım sabah hemen ictim bir tane 11de, oglen 15te icecegim bir de aksam 7de. dun de apranax almıstım agrım olursa alayım hemen diye. ise yarar di mi bu primolut? cunku bugun yarın adet olacaksam sıkıntı olur mu acaba bugun baslamam etki göstermezse diye korkuyorum :KK43: simdi bir tane daha apranax ictim o biraz engelliyor cunku sökmesini diye. daha apranax almayacagım primoluta devam edecegim. ise yarar di mi? :/

Normalde 1 hafta onceden baslamak lazim sizinki ise yararmi bilmem keske hic icmeseydiniz iyice karmakarisik olur simdi.

sıkıntı olmadı duzen konusunda, bıraktıgımdan iki gun sonra oldum 30-31i gibi. yani haziranın son gunu kac cekıyor bılmıyorum. temmuzda da 30unda oldum. bakalım aguStos ne olacak

Back