- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Bildiğim kadarı ile adetten 2 3 gün önce başlamak gerekiyor.
Adetten 4 gün önce alınmaya başlanmalı diye biliyorum ben.
Bi kere kullanmıştım tatile gitmeden, emin olamadım 6 gün önceden içmeye başlamıştım garantiye almak gerek.
Eğer başladıysa keser mi bilmiyorum.
kızlar ben cuma gunu tatile gidiyorum. normalde 29u gibi falan adet olmam gerekiyordu ben de o tarihte donuyorum zaten, ama herhalde bogucu sıcaklardan olsa gerek yarın falan olacagım gibi dun hafiften pembe akıntı oldu yani muhtemelen bugun icinde veya bu aksam falan olurum. ben de mecburen istemeyerek de olsa primolut almak zorunda kaldım sabah hemen ictim bir tane 11de, oglen 15te icecegim bir de aksam 7de. dun de apranax almıstım agrım olursa alayım hemen diye. ise yarar di mi bu primolut? cunku bugun yarın adet olacaksam sıkıntı olur mu acaba bugun baslamam etki göstermezse diye korkuyorumsimdi bir tane daha apranax ictim o biraz engelliyor cunku sökmesini diye. daha apranax almayacagım primoluta devam edecegim. ise yarar di mi? :/
ben bir tek regl olunca kullanıyorum onun dısında diş agrısı icin minoset plus en iyisi bence. yoksa bence de cok tehlikeli maalesef annem bonibon gibi yutuyor apranaxlarıGeç kalınmış biraz ama başlamışsın sonuçta dene şansını.
Bu arada gözünüzü seveyim apranax kullanmayın. Ablam böbreğini kaybetti apranax yüzünden. Çok tehlikeli. Neden hala piyasada anlamış değilim.
ayy gerçekten mi cok sevindim iyi bari insallah bir sıkıntı olmaz. tatilde regl olsam daha cok bozuk olurdu sinirlerim muhtemelen o yuzden gülü seven dikenine katlanır :)İse yarıyor benimde geçen yaz tatilde erken başladı reglim.bir damla geldi hemen içtim ve ertesi güne kesilmişti..merak etmeyin.
Yalnız geciktirmeden dolayı insanın sinirleri bozuk oluyor..
Evet.))bende işe yaradı valla..ya oda doğru tatilde hiç çekilmiyor gerçekten))ayy gerçekten mi cok sevindim iyi bari insallah bir sıkıntı olmaz. tatilde regl olsam daha cok bozuk olurdu sinirlerim muhtemelen o yuzden gülü seven dikenine katlanır :)
ben bir tek regl olunca kullanıyorum onun dısında diş agrısı icin minoset plus en iyisi bence. yoksa bence de cok tehlikeli maalesef annem bonibon gibi yutuyor apranaxları
Henüz damla şeklinde lekelenmeyle sınırlıysa işe yarayabilir.eczacı da aynı seyı soyledi ama benimki biraz surpriz oldu, gafil avlandım. hemen ic dedi kasada odedigim gibi attım agzımainsallah ise yarar
arvelesde iyi kesiyor agrıları hatta migren agrısı olanlarda bile ise yarıyor..Allah korusun...
Minoset plus, vermidon candır. Başka ağrı kesici kullanmam asla ben de.
arvelesde iyi kesiyor agrıları hatta migren agrısı olanlarda bile ise yarıyor..
Geç kalınmış biraz ama başlamışsın sonuçta dene şansını.
Bu arada gözünüzü seveyim apranax kullanmayın. Ablam böbreğini kaybetti apranax yüzünden. Çok tehlikeli. Neden hala piyasada anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?