adet geciktirici hap

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
kızlar ben cuma gunu tatile gidiyorum. normalde 29u gibi falan adet olmam gerekiyordu ben de o tarihte donuyorum zaten, ama herhalde bogucu sıcaklardan olsa gerek yarın olacagım gibi duruyor dun hafiften pembe akıntı oldu yani muhtemelen bugun icinde veya bu aksam falan olurum. ben de mecburen istemeyerek de olsa primolut almak zorunda kaldım sabah hemen ictim bir tane 11de, oglen 15te icecegim bir de aksam 7de. dun de apranax almıstım agrım olursa alayım hemen diye. ise yarar di mi bu primolut? cunku bugun yarın adet olacaksam sıkıntı olur mu acaba bugun baslamam etki göstermezse diye korkuyorum :KK43: simdi bir tane daha apranax ictim o biraz engelliyor cunku sökmesini diye. daha apranax almayacagım primoluta devam edecegim. ise yarar di mi? :/

Son düzenleme:
Adetten 4 gün önce alınmaya başlanmalı diye biliyorum ben.
Bi kere kullanmıştım tatile gitmeden, emin olamadım 6 gün önceden içmeye başlamıştım garantiye almak gerek.
Eğer başladıysa keser mi bilmiyorum.

Bildiğim kadarı ile adetten 2 3 gün önce başlamak gerekiyor.

Adetten 4 gün önce alınmaya başlanmalı diye biliyorum ben.
Bi kere kullanmıştım tatile gitmeden, emin olamadım 6 gün önceden içmeye başlamıştım garantiye almak gerek.
Eğer başladıysa keser mi bilmiyorum.

eczacı da aynı seyı soyledi ama benimki biraz surpriz oldu, gafil avlandım. hemen ic dedi kasada odedigim gibi attım agzıma :( insallah ise yarar

kızlar ben cuma gunu tatile gidiyorum. normalde 29u gibi falan adet olmam gerekiyordu ben de o tarihte donuyorum zaten, ama herhalde bogucu sıcaklardan olsa gerek yarın falan olacagım gibi dun hafiften pembe akıntı oldu yani muhtemelen bugun icinde veya bu aksam falan olurum. ben de mecburen istemeyerek de olsa primolut almak zorunda kaldım sabah hemen ictim bir tane 11de, oglen 15te icecegim bir de aksam 7de. dun de apranax almıstım agrım olursa alayım hemen diye. ise yarar di mi bu primolut? cunku bugun yarın adet olacaksam sıkıntı olur mu acaba bugun baslamam etki göstermezse diye korkuyorum :KK43: simdi bir tane daha apranax ictim o biraz engelliyor cunku sökmesini diye. daha apranax almayacagım primoluta devam edecegim. ise yarar di mi? :/

Geç kalınmış biraz ama başlamışsın sonuçta dene şansını.

Bu arada gözünüzü seveyim apranax kullanmayın. Ablam böbreğini kaybetti apranax yüzünden. Çok tehlikeli. Neden hala piyasada anlamış değilim.

İse yarıyor benimde geçen yaz tatilde erken başladı reglim.bir damla geldi hemen içtim ve ertesi güne kesilmişti..merak etmeyin.
Yalnız geciktirmeden dolayı insanın sinirleri bozuk oluyor..

Bu arada gözünüzü seveyim apranax kullanmayın. Ablam böbreğini kaybetti apranax yüzünden. Çok tehlikeli. Neden hala piyasada anlamış değilim.
ben bir tek regl olunca kullanıyorum onun dısında diş agrısı icin minoset plus en iyisi bence. yoksa bence de cok tehlikeli maalesef annem bonibon gibi yutuyor apranaxları

İse yarıyor benimde geçen yaz tatilde erken başladı reglim.bir damla geldi hemen içtim ve ertesi güne kesilmişti..merak etmeyin.
Yalnız geciktirmeden dolayı insanın sinirleri bozuk oluyor..
ayy gerçekten mi cok sevindim iyi bari insallah bir sıkıntı olmaz. tatilde regl olsam daha cok bozuk olurdu sinirlerim muhtemelen o yuzden gülü seven dikenine katlanır :)

keser hemen ama apranax icmeyin onuda kullanırken zararı dokunur hepsi birden:) primolut etkili bir ilac gunde uc defada kullanırsanız keser

eczacı da aynı seyı soyledi ama benimki biraz surpriz oldu, gafil avlandım. hemen ic dedi kasada odedigim gibi attım agzıma :KK43: insallah ise yarar
Henüz damla şeklinde lekelenmeyle sınırlıysa işe yarayabilir.
Zaten 3 kere alıyormuşsunuz günde, etkili olur diye düşünüyorum.

İçtiğiniz ilacı başladığı gün içmiştim. Kesti beni. Daha doğrusu arada lekelenme oldu ama varla yok arası . İçinizi rahat tutun. İlacı içerken gelemiyor.

oleyy kızlar cok sevindim tesekkür ederim:) saat sekizde ucuncusunu aldım sabah tekrar alacagım. dediginiz gibi oldu su an hicbir sey yok sadece cok az lekelenme o da ilaca basladıgım saatlerdeydi. ilacı bıraktıktan sonra olanları da burada yazacagım internette cok garip seyler yazılmıs hastanelik oldum vs diye korktum ben de o yuzden biraz. bizzat paylasıyor olacagım sonrasında da.

Gecmiş olsun ablanıza. Önceden bir böbrek rahatsızlıgı vardı da apranax iyice mi yıprattı yoksa direkt apranaxa baglı bir sey mi?

Benim evde de vardı çöpe attım okuyunca ya. Hic bilmiyordum bu kadar ağır oldugunu

bende şimdi apranax yüzünden böbreğini kaybetti deyince şaşırdım :(
yeni bir operasyon geçirdim ve çoook şiddetli ağrılarım olduğu için verdi doktor.
3 tane içtim bırakdım gerek kalmadı rabbime hamd olsun.
ama artık içmem :( zaten ilaç fobim var ilaç içemiyorum ben parol ve minosetten başka...

geciktiriciye gelince bende aynı durumdayım haftaya tatile çıkıyorum tam o zaman geliyor ama almıcam ilaç
çünki bir operasyon geçirdim miyomlardan ciddi sıkıntı yapabilir.

kızlar ben döndüm ve ilaçla ilgili tecrübelerimi yazacagımı söylemistim, kullandıgım ilk gun bir sıkıntı yasamadım hemen kesti sadece surekli kanama varmıs ya da olacakmıs gibi huzursuzluk yasadım. ikinci gün karnım inanılmaz sisti, havanın da sıcaklıgı ile gercekten cok kötü oldum, carpıntı, mide bulantısı vs yasadım bir de karnımda bir gerginlik degisik bir sancı huzursuzluk. ucuncu gun de siskinlik devam etti ama o huzursuzluk vs azaldı, sonra da yasamadım olumsuz herhangi bir sey. ben ilacı pazar aksamı son ictim (carsamba persembe cuma 3 tane, ctesi pazar 2 tane aldım) bugun carsamba hala regl olmadım, bekliyorum. insallah bir an önce olurum cunku pazar yurtdısına cıkacagım ve en azından ilk günleri evde atlatayım sonrası sorun olmaz diye dusunuyorum. ama söyle diyim, gercekten siskinlik yapıyor, sadece karın da degil, ben döndüm annem sismanlamıssın ne oldu dedi, gözlerim parmaklarım kollarıma kadar sistim. yesil cay iciyorum iki gündür ödemi atmak icin. bayagı sistim yani bildiginiz balon gibi :) ama onun dısında tatilimi kurtardı tesekkürler primolut, insallah cok agrı olmadan da atlatırım bir an önce hasta olup.

Ya gercekten siskinlik cok mu oluyor benimde dugunume ve balayima denk geliyor zehir olacaklar hem dugunum hem balayim :( kullanmak istemiyorum ilac ama mecburum sicakta gelinlkle mahfolrm ya napsam :(

Back