Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkür ederim çok da heyecanlandim simdi, kimyasaldan çok korkuyorum ama şimdiye kadar çıkar miydi ortaya olsaydı sizceTebrikler, kan verin![]()
Kan verin içinizi rahat tutun geç döllenme olabilirBu testi akşam 6 gibi yaptım kızlar, bu akşam iş çıkışı ve yarın sabah tekrar yapacağım ama çok sabırsızımmm fikirlerinizi bekliyorum.(SAT 5ekim)
Eki Görüntüle 2950680 Eki Görüntüle 2950681
18-23 ekimdi doğurgan dönemim belki de o yüzden siliktir ama yine tedirginim kızlar pazartesi doktora gideceğimKan verin içinizi rahat tutun geç döllenme olabilir
Güzel haberlerle dönün inşallah18-23 ekimdi doğurgan dönemim belki de o yüzden siliktir ama yine tedirginim kızlar pazartesi doktora gideceğim
2 günde bir beta takip edin inşallah sorunsuz hallolurCok teşekkür ederim çok da heyecanlandim simdi, kimyasaldan çok korkuyorum ama şimdiye kadar çıkar miydi ortaya olsaydı sizce
Amin inşallahHayırlı olsunSağlıkla al bebeğini
![]()
BENİM DE 6 GÜN GECİKTİ.Bu testi akşam 6 gibi yaptım kızlar, bu akşam iş çıkışı ve yarın sabah tekrar yapacağım ama çok sabırsızımmm fikirlerinizi bekliyorum.(SAT 5ekim)
İnşallah yanılıyorumdur ama kuruma çizgisine çok benziyor hakkınızda hayırlısı olsunBu testi akşam 6 gibi yaptım kızlar, bu akşam iş çıkışı ve yarın sabah tekrar yapacağım ama çok sabırsızımmm fikirlerinizi bekliyorum.(SAT 5ekim)
Bu testi akşam 6 gibi yaptım kızlar, bu akşam iş çıkışı ve yarın sabah tekrar yapacağım ama çok sabırsızımmm fikirlerinizi bekliyorum.(SAT 5ekim)
Bu testi akşam 6 gibi yaptım kızlar, bu akşam iş çıkışı ve yarın sabah tekrar yapacağım ama çok sabırsızımmm fikirlerinizi bekliyorum.(SAT 5ekim)
KAÇ ÇIKTI CANIM BETANBENİM DE 6 GÜN GECİKTİ.
KAN VERDİM SENDE KAN VERİNCE SONUCUNU YAZARMISIN BETANI