Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir daha test yapın bence hamileyseniz akıntı için hastaneye gitmenizi öneririm
Evet çıkar acilde hamilelik şüphem var dersen de bakıyorlar betaya hamileysen pembe akıntın için kesinlikle kadın doğumcuyla görüşBugün adetim gecikeli 5 gün oldu hastaneye gidicem sizce varsa çıkar mı kan da ?
Çok teşekkür ederim bugün gideceğim sonucu sizinle de paylaşırımEvet çıkar acilde hamilelik şüphem var dersen de bakıyorlar betaya hamileysen pembe akıntın için kesinlikle kadın doğumcuyla görüş
Bekliyorum sonucuÇok teşekkür ederim bugün gideceğim sonucu sizinle de paylaşırım![]()
Sonuc bellimiBekliyorum sonucu![]()
Hamilelik yok dediler ama içimde hala kuşku var anlayamadım 5 gün geçti kasık ağrım vardı pembe akıntım oldu yeni oluşan bişey ise çıkmayabilir mi ?Sonuc bellimi
Sizde de bu belirtiler mi oldu ?Benimde durum aynı ama 5 gun gecti
E nabızdan baksana beta hcg değerin kaçHamilelik yok dediler ama içimde hala kuşku var anlayamadım 5 gün geçti kasık ağrım vardı pembe akıntım oldu yeni oluşan bişey ise çıkmayabilir mi ?
E nabıza düşmemiş henüzE nabızdan baksana beta hcg değerin kaç
15 altına hamilelik yok diyorlar sayfada çok gördüm ben 5 den falan yükselen düşünce bi bakınE nabıza düşmemiş henüz
Referans değerim 0-5 gözüküyo15 altına hamilelik yok diyorlar sayfada çok gördüm ben 5 den falan yükselen düşünce bi bakın
Ben yeni evliyim 3 4 ay oldu normal olabilir böyle şeyler dedi doktor bende hamilelik çıkmadı. Geç döllenme olursa 10. 15. Günde belli oluyomuş bebek.Benim de adetim hep kahverengi lekelerle başlardı. Adetim 1 hafta kadar gecikti. Ve iki gündür açık pembe leke oluyor çok az. Arada böyle gecikme olurdu ama yine baslarken kahverengi başlardı. Ömrümde ilk defa pembe akıntı yaşıyorum. Acaba hamile miyim. Ne zaman test yapmalıyım. ?
O zaman test için biraz bekleyeyim. 5 buçuk senedir bekliyorum inşallah pozitif görürüm. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Dua edin bana nolurBen yeni evliyim 3 4 ay oldu normal olabilir böyle şeyler dedi doktor bende hamilelik çıkmadı. Geç döllenme olursa 10. 15. Günde belli oluyomuş bebek.
İnşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim inşallah hamilesindirO zaman test için biraz bekleyeyim. 5 buçuk senedir bekliyorum inşallah pozitif görürüm. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Dua edin bana nolur![]()
Amiiinnİnşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim inşallah hamilesindirsonucu bizimle de paylaş olur mu
![]()
Tamam bekliyorumAmiiinntest yapar yapmaz sonucu paylasirim
![]()