• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesinın 2. Gününde beta hcg 17

Ecem5189

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba. Sat 21. 11.2024 Bqt 17 18 19 20 21. Adete 1 gün kala erken gebelik testinde silik bir çizgi gördüm. Bugun gecikmemin 2.günündeyim betam 17. Bu duruma göre kaç haftalık hamile olabilirim. 2.günde 1 kan testi yaptırmak gerekiyor biliyorum fakat kan testinde kaçı gördüğümde doktora görünmeliyim? Riskli grupta sayılıyorum daha oncesinde 1 dış gebelik 1 de kalp atısı durduğu için kaybım var. Betam sankı biraz düşük mü? Bana yardımcı olur musunuz?

Beta 5 ve üzeriyse gebelik var diye biliyorum biraz bekleyin tekrar kan testi verin adetiniz 10 günü geçsin daha net bi sonuç alırsınız bence

Geç yumurtlamış olabilirsiniz. İki günde bir artış durumuna göre sağlıklı gebelik olup olmadığı söylenebilir. Gebelik riskli ise doktor kontrolünde olmanız gerekiyor ona danışım lütfen
Dr dış gebelik diyor çok bekledim bu anı umarım yükselir değerim dış gebelik değildir

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir düşük yaşadım ilk hamileliğimdi onda göğüs hassasiyeti bulantı halsizlik metalik tat vardı âdet öncesinden şimdi adetimden 3 gün geçti sadece metalik tar var belirti olarak adet öncesi her zaman göğüs hassasiyeti kramplar olurdu şimdi hiç bir şey yok sizce gebelik ihtimali var mı acaba yaşayan var mı?!

Back
X