Adet gecikmesiiiii yardımmmm

aysegul11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2014
106
50
98
İçel Mersin
Kızlar 4 yıllık evlym ve çocuk düşünüyorz tüp bebek tedavisine başlayacaktm ama iki aydr adet olmyrm test yaptm negatif çktı kanda da. Dktra gttm kist olştgnu söyledi yani polikistk over arada oluodu ama hiç bu kadar geckmezdii adet söktrcü verdi onu kullanyrm ama hala bi adet olamadm :( aranızda böyle bi durum yaşayan oldu mu :(

bu süre zarfında korunmadınızsa herhangi bir ilişkinizden gebelik oluşmuş olabilir
ilaçlar bittikten sonra olunur ama adet

Benn :) bende 40 gün kadar olamadım benim yumurtamda çatlamayıp kist oluşmuş,progestan iğne verdi 150 ml vuruldum hemen adet belirtilerim başladı.. Yakında bende olurum gibime geliyor.. Stres yapma gelir canım birbirimizi bilgilendirelim. Ve iğne daha etkili bir yöntem diye düşünüyorum.

Benn :) bende 40 gün kadar olamadım benim yumurtamda çatlamayıp kist oluşmuş,progestan iğne verdi 150 ml vuruldum hemen adet belirtilerim başladı.. Yakında bende olurum gibime geliyor.. Stres yapma gelir canım birbirimizi bilgilendirelim. Ve iğne daha etkili bir yöntem diye düşünüyorum.
zaten ne geliyorsa hep stresten geliyor.... çok teşekkür ederim canım :KK39:

benimde bu ay aynı bu şekilde oldu hiç bu kadar gecikme yaşamamaıştım. test yaptım negatif çıktı sonra kan testide yaptırdım bir hafta kadar sonra. yine negatif. doktora gittim ilaç verdi ilaç bittikten sonra 10 gün içerisinde olursun dedi. ilaç bitti ikinci gün oldum. seninde ilaç bittikten sonra olur. biraz daha bekle.

benimde bu ay aynı bu şekilde oldu hiç bu kadar gecikme yaşamamaıştım. test yaptım negatif çıktı sonra kan testide yaptırdım bir hafta kadar sonra. yine negatif. doktora gittim ilaç verdi ilaç bittikten sonra 10 gün içerisinde olursun dedi. ilaç bitti ikinci gün oldum. seninde ilaç bittikten sonra olur. biraz daha bekle.

tmm canımçok teşekkür ederim..

Back