Ben de düşünmüo değilim hormonlarımda mo sıkıntı var die bende hiç boyle olmazdık bi klomen kullandım tüm dengem alt üst oldu iki aydır ne cektim.
Mevsimsel mi geciktik bu ay hepimiz gecikmisiz:)sürekli olsa
Maşallah nerde yapıldı bu test. Aa neden utanıosun ya. Doktora git kadın doguma onlar sen demeden yapıo zaten evliyim cocuk istiyorum gecikmem var de. Devlete git. Utanılırmı boylr bi durumda ben gecen ay bi ozel bi devlet te verio dum kanNe dicem cok utanirim yabana betahcg bakar msnz mi bir sefer birunide baktirdm 210₺ cok pahali yazik gunah dedm gecen aydi
2 aylık mı evlisin daha senBu yasima kadar evlendigimde bile bir kere muayne olmadm bebek dusundugumden beri 2 ayda doktor begenemedim gezip duruyorum:) pers baska bir doktora gidicem ins onla uyusurum. Guven vermesini ve biraz arkadas gibi olmasini istiyorum rahatca ulasabilmeliyim ve teknik sekilde aciklamali ama genelde tabi oo cok iyi tertemiz tamam vs sunu ic bunu al duzenli iliski yeterli vs. Benim daha 2. Ayim ama o kadar fazla arastirdim ki bu sitedebazen keske hic bilmeseydim de demiyor degilim valla!
Maşallah nerde yapıldı bu test. Aa neden utanıosun ya. Doktora git kadın doguma onlar sen demeden yapıo zaten evliyim cocuk istiyorum gecikmem var de. Devlete git. Utanılırmı boylr bi durumda ben gecen ay bi ozel bi devlet te verio dum kan
2 aylık mı evlisin daha sen
Galiba hepimiz geciktik catlaycam artiikk yemek yemeye korkuyorum tikanacam diye siskinlkten
Bende de stres var cokca sinir var bacagım cok agrıo. Olsam da kurtulsam diorum bazen.Galiba hepimiz geciktik catlaycam artiikk yemek yemeye korkuyorum tikanacam diye siskinlkten
Ben saglik ocagina gtmeye utaniyorm artk bizim doktor yasli patavatsizlk yaptinsen de bi hamile kalamadin ya her ay her ay dedi daha da gtmedim gicik oldumBiruni laboratuvarinda yaptirdim 210 ₺ asiri pahali bide tsh ima baktirdiim
Oda 140₺ ydi 2 tahlil icin 350₺ para odedim. Yazik gunah valla smdi mhrs app ini yukledm bende devlette yaptircam bu kan tahlillerini falan. Acikcasi hamile cikmazsam sanki rezil olurum gibi geliyo cok sacma bir duygu ama hani ne geldi baktirdiki gibi dusunuyorum. Nasil olduysa boyle bir utanma geldi
Hormon tekrari icin adet tarihimi bekliyordum adet olamayinca randevuda alamadim. Cunku onceki hormon testlerim adetin 3. gunu degildi doktor acmisinn dedi acim dedm cat yazdi yaptirdi. Amh, ferritin , prolaktin bakilmis. Burada okudum lh ve fsh a da bakiyorlar ona bakilmamis onlarda onemli mi? Bu sefer uyariyim gerci aile hekimime gidicem o zaman o bilir herhalde. Aile hekimi hormon testlerimizi yapar di mi?
Aynen smdi dondurmacidan gekdm cekirdege gömuldm goya yemek yemiyorumBen varya feciyim alt karnim asiri sert gergin balon gibi sis bi olsam rahatlicam ama! Agzim durmuyo
Ben saglik ocagina gtmeye utaniyorm artk bizim doktor yasli patavatsizlk yaptinsen de bi hamile kalamadin ya her ay her ay dedi daha da gtmedim gicik oldum
Tsh kac cikti canimBiruni laboratuvarinda yaptirdim 210 ₺ asiri pahali bide tsh ima baktirdiim
Oda 140₺ ydi 2 tahlil icin 350₺ para odedim. Yazik gunah valla smdi mhrs app ini yukledm bende devlette yaptircam bu kan tahlillerini falan. Acikcasi hamile cikmazsam sanki rezil olurum gibi geliyo cok sacma bir duygu ama hani ne geldi baktirdiki gibi dusunuyorum. Nasil olduysa boyle bir utanma geldi
Hormon tekrari icin adet tarihimi bekliyordum adet olamayinca randevuda alamadim. Cunku onceki hormon testlerim adetin 3. gunu degildi doktor acmisinn dedi acim dedm cat yazdi yaptirdi. Amh, ferritin , prolaktin bakilmis. Burada okudum lh ve fsh a da bakiyorlar ona bakilmamis onlarda onemli mi? Bu sefer uyariyim gerci aile hekimime gidicem o zaman o bilir herhalde. Aile hekimi hormon testlerimizi yapar di mi?
Aynen smdi dondurmacidan gekdm cekirdege gömuldm goya yemek yemiyorumbakalm ne cikacak ooffff
Sen daha vermedn mi kaaan ☹Biz sonucu ogrenene kdr bu bogazla yiye yiye
Lh fsh kesin baktır kuzum bende egitm araştırmada yaptırdım herşeyi rahim filmi falan cekindim amh bakılmadı sadece. Sanırım gerek görülmedi. Aile hekimine soyle sen ben gebelik düşünüyorum ve gebelik oncesi testleri yaptırmak istiyorum de. Cıkar hepsi. Lh a falan adetin 3. Gınu olmadıgın için bakmamışlardır. Ozele gidip o kadar para verme daha yolun başındasın ben 1 bucuk senedir istiyorum. Tabi durumun varsa git daha rahat ama. Bende gittim ozele para için beni mahvetti olmadık ilaç verdi 3 tane nurtopu gibi kistimle kaldım. Şükür eridi kurtuldum . Devlet her zaman iyi benceBiruni laboratuvarinda yaptirdim 210 ₺ asiri pahali bide tsh ima baktirdiim
Tsh kac cikti canim
Cok herkesle icli disli soy sop herseyi bilir degstrcem ama ona bile cekiniyorm yaniYa iste ne kadar ayip ve cirkin bir soz sikayet etsen basi agrir aslinda ama bu muamele bile bizi cok etkiler. Insan sinir olur cok haklisin!
Lh fsh kesin baktır kuzum bende egitm araştırmada yaptırdım herşeyi rahim filmi falan cekindim amh bakılmadı sadece. Sanırım gerek görülmedi. Aile hekimine soyle sen ben gebelik düşünüyorum ve gebelik oncesi testleri yaptırmak istiyorum de. Cıkar hepsi. Lh a falan adetin 3. Gınu olmadıgın için bakmamışlardır. Ozele gidip o kadar para verme daha yolun başındasın ben 1 bucuk senedir istiyorum. Tabi durumun varsa git daha rahat ama. Bende gittim ozele para için beni mahvetti olmadık ilaç verdi 3 tane nurtopu gibi kistimle kaldım. Şükür eridi kurtuldum . Devlet her zaman iyi bence
Sağlık ocağında yapıyorlar ücretsiz ertesi gün sonuç çıkıyorNe dicem cok utanirim yabana betahcg bakar msnz mi bir sefer birunide baktirdm 210₺ cok pahali yazik gunah dedm gecen aydi
Sen daha vermedn mi kaaan ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?