- 14 Eylül 2018
- 3.534
- 4.331
- 133
Sağlık ocağında yapıyorlar ücretsiz ertesi gün sonuç çıkıyor
Yuksekmis canim ya gecmis olsun sinir 4.49 galiba neden vermedile ilac yaBenim nisan ayi 4.47 (ilac vermemislerdi keske vrselermis)
Mayista 5.41 oldu ( florance has doktora gittim ilac baslatti)
Haziran 3.44 ( ilac dozu arttirildi)
Temmuz ( henuz baktirmadim adeti bekledim)
Ozelde de araştır emin ol oyle git rastgele gitme bi yere her kadın dogumcunun uzmanlık alanı farklı. Kimisi infertilite de iyi kimisi tüp bebekte kimisi kistler için egitim almış falan. Güzelce arastır. Testleri devlette yaptırmaya rızası olanı bul bide. Daha rahat olursun.Tamam canim soylicem doktora tesekkr ederim. Amh a bakmadan ultrasondanda yorumlayabiliyorlarmis sanirim belki ondandir. Dediklerini soyliyip tum testleri adam gibi tekrar edicem cok haklisin. Doktorum ozel ama olsun testler devletten ciksin en azindan daha guvenilir hem
Aaa ne ayıp ne terbiyesizlik ne demek bi hamile kalamadın asıl sen doktor nasıl olur onu ogren deseydinBen saglik ocagina gtmeye utaniyorm artk bizim doktor yasli patavatsizlk yaptinsen de bi hamile kalamadin ya her ay her ay dedi daha da gtmedim gicik oldum
Yuksekmis canim ya gecmis olsun sinir 4.49 galiba neden vermedile ilac yadoktor cok onemli gec verms gec olsn guc olmasin benim de mayista 3.44 cikms daha yenj gordum e nabizzda normalde 0.100 du cok cok dusuktu sanirim yedikelrimz cok etkiliyor ne yiycegmi sasirdm ilac da kullanmadm 1 ayda bu kdr yukselmesi beni sasirtti avakado her gn yiyorum salata her ogun yiuorum kahvalti da bilr hep organim yumurta daha napacagimi bilemedm beeslenme ne yapiyorsun doktor birsey de demedi
Ozelde de araştır emin ol oyle git rastgele gitme bi yere her kadın dogumcunun uzmanlık alanı farklı. Kimisi infertilite de iyi kimisi tüp bebekte kimisi kistler için egitim almış falan. Güzelce arastır. Testleri devlette yaptırmaya rızası olanı bul bide. Daha rahat olursun.
Aa yaş 30 sa ve cok istiyosan klomen başlatırlar degerine göre ama her halukarda 1 seneyi bekliolarmı tedavi için acaba. Sen kesin araştırma hastanesine git onlar sen demedeb herşeyini yapıo. Ben infertilite ye gittim mesela istanbul kanuni egitim araştırmaya bende 27 yaşındayım bir sene doldu demiştim korunmasız ilişkide halbuki daha 10 ay olmuştu bir sene dolmadan oraya o bölüme gidemiosun. İyi mi ettim kötümü ettim bilmiyorum hrr yere gönderdi beni herşeye baktılar turp gibisiniz bekle dediler yaşın daha genc dediler. Bekledik yine olmayınca tedavi ye başladık. Klomen tedavisine. Siz de gidin eşinize falan da baksınlar. Gec kalmayın derimBen suan yeni denemeye basladigim icin kimse ciddiye almiyo muhtemelen ama yas 30 ve tsh oldugu icin birazcik endiseleniyorum. Evet dediklerinde haklisin bu gitcegim doktor devlet sonuclarina bakiyormus ama arjadasimin doktoru tahlilede ozele yolluyor cok sacma :/ para tuzakligi
Gecikince verin dio doktorlar en iyi sonuc bir hafta gecikme ile olur diolarBen adete 2 gün kala vermistim kan cikmadiMevayigit
Cok hayali gbi var sanki ya
Işte burda daha net elimde pek gozikmuyoCok hayali gbi var sanki ya
Flaştan kaynaklı olabilir. Bekleyin sabaha bi daha verinIşte burda daha net elimde pek gozikmuyo
Nasıl yaniFlaştan kaynaklı olabilir. Bekleyin sabaha bi daha verin
Daha bgn gttm iste hcgye bakalam oyle karar verelim dedi bekliyorm bnde cok sasirdm yukselmsSana verdiler mi 3.40 ken ilac. Biz bu tsh ile hamile kalabiliyor muyuz acaba? Senin hizli inip hizli cikiyor sanirim
Uzmek istemem cnm ama yok gb
Sirf o yuzdn gtmiyorm ☹ hep hastane allahtan hastane karsimizdaAaa ne ayıp ne terbiyesizlik ne demek bi hamile kalamadın asıl sen doktor nasıl olur onu ogren deseydin
Flaştan dolayı varla yok arası gibi duruo dur. Sabah ışıkta bak. Hatta tekrarla benceNasıl yani
İyisine denk getirsin Allah. Benim doktorum devlette cok iyi birisi oyle ilgili ki insanı rahatlatıo boyle. Eşide kadın dogumcu ozel bi hastanede. 8 defa tüp bebek yaptırmışlar olmamış sonradan kendiliğinden olmuş. Rahat ol der olacak der hep boyle canım falan diyerek konuşıo. Allah bin kere razı olsun. Guler yüzlü doktorlar artsınSirf o yuzdn gtmiyorm ☹ hep hastane allahtan hastane karsimizda
Test yok başka ecznde uzak crsmba hstneye gdrmFlaştan dolayı varla yok arası gibi duruo dur. Sabah ışıkta bak. Hatta tekrarla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?