Geç döllenme ihtimalide var tekrar test yapabilirsin hatta erken test yapsan varmı yokmu belli olurKizlar bat tarihim 19 mayis. Fakat hala adet olmadim. Dün gebelik test yaptim negatif. Benim gibi adeti gecikip hamilelik testi yapip ama hamile kalan varmiya imkansiz tabiikide ama. Normalde adetim 1 gpn gecikirdi yada hic gecikmez. 29 günde bir gelir. Ve su an hala adet olacakmisim gibi hissedemiyorum.
Erken testi yaptim valla dün. Negatif gösterdiGeç döllenme ihtimalide var tekrar test yapabilirsin hatta erken test yapsan varmı yokmu belli olur
Anladım canım bekle biraz terar yapErken testi yaptim valla dün. Negatif gösterdi
Sende oldumu hic böyle birseyAnladım canım bekle biraz terar yap
Evet benim gebeliğim de geç döllenmeydiSende oldumu hic böyle birsey
Adetinden ne kadar sonra hamile oldugunu ögrendin peki. Yani sende test yaptiktan sonra negatif ciktimi. Bende normalde yüzümde sivilce baslardi adetim yaklasinca. Su an hic tik yok. Adet olma hisside tuhaf sekilde yok. Anlamadim gittiEvet benim gebeliğim de geç döllenmeydi
Canım ben eskiden 28 30 günleri arası regl olurdum hamile kaldığım ay iki aylıkken öğrendim çünkü baya gecikmem olmuştu bende olmaz diye hiç test yapmadım dedim adet düzenim bozuldu bi doktora gideyim sonra nasıl olduysa bi gitmeden test yapayım dedim bide baktım çiğ çizgi hiç anlamamıştım gebe olduğumu o ay göğüslerim inanılmaz ağrıyordu öğrenince anladım ondan olduğunu onun dışında pek bi belirtim olmadı sonrasında gelişimi durdu kürtaj oldum malesefAdetinden ne kadar sonra hamile oldugunu ögrendin peki. Yani sende test yaptiktan sonra negatif ciktimi. Bende normalde yüzümde sivilce baslardi adetim yaklasinca. Su an hic tik yok. Adet olma hisside tuhaf sekilde yok. Anlamadim gitti
Tatlım bende sen gibiyim 26 gunde bir olurum bazen 28 ama 28 i gecmez halen olmadim bugün sabah normal.bir test aldim yaptim negatif dr aradim bayramdan sonra kan testi yap net ogreniriz dedi belirti dersen hic bir regl belirtim yok ama adet belirtimde yok ya cok istiyorum diye piskolojik yada 28 gune denk geldi 1 gun gecince idrarda cikmadi beklicez bakalim ama bende merak ediyorum bu sekilde olup hamile olan varmi doye konu bile actim kimseden yorum gelmedoKizlar bat tarihim 19 mayis. Fakat hala adet olmadim. Dün gebelik test yaptim negatif. Benim gibi adeti gecikip hamilelik testi yapip ama hamile kalan varmiya imkansiz tabiikide ama. Normalde adetim 1 gpn gecikirdi yada hic gecikmez. 29 günde bir gelir. Ve su an hala adet olacakmisim gibi hissedemiyorum.
Aynen valla bendede ayni. 1 gün gecse normal tamam derim gelirdi. Bugpn 2.gün. erken gebelik testi yapsana sende. Ya ben bu ay hic takmadim valla hic ovulasyon test yapmadim umursamadim günlerimi. Ümidimi kestigim icin kafaya takmiyom srtk. O yüzden aslinda imkansiz hamilelik bende. Ama normalde böylede gecikmez.Tatlım bende sen gibiyim 26 gunde bir olurum bazen 28 ama 28 i gecmez halen olmadim bugün sabah normal.bir test aldim yaptim negatif dr aradim bayramdan sonra kan testi yap net ogreniriz dedi belirti dersen hic bir regl belirtim yok ama adet belirtimde yok ya cok istiyorum diye piskolojik yada 28 gune denk geldi 1 gun gecince idrarda cikmadi beklicez bakalim ama bende merak ediyorum bu sekilde olup hamile olan varmi doye konu bile actim kimseden yorum gelmedo
Canım ben eskiden 28 30 günleri arası regl olurdum hamile kaldığım ay iki aylıkken öğrendim çünkü baya gecikmem olmuştu bende olmaz diye hiç test yapmadım dedim adet düzenim bozuldu bi doktora gideyim sonra nasıl olduysa bi gitmeden test yapayım dedim bide baktım çiğ çizgi hiç anlamamıştım gebe olduğumu o ay göğüslerim inanılmaz ağrıyordu öğrenince anladım ondan olduğunu onun dışında pek bi belirtim olmadı sonrasında gelişimi durdu kürtaj oldum malesefkurtajdan sonra düzenim 34 35 olmaya başladı
İnşallah canım dileyen herkesecok üzgünüm. Rabbim insallah size hayirli ve saglikli evlat nasip eder en kisa zamanda.
Dr um sabret bayramdan sonra kan testi yap dedionu bekliyorum ama yedek test dayanamayip aldim 2 3 gun sonra onu yine yaparim dedimAynen valla bendede ayni. 1 gün gecse normal tamam derim gelirdi. Bugpn 2.gün. erken gebelik testi yapsana sende. Ya ben bu ay hic takmadim valla hic ovulasyon test yapmadim umursamadim günlerimi. Ümidimi kestigim icin kafaya takmiyom srtk. O yüzden aslinda imkansiz hamilelik bende. Ama normalde böylede gecikmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?