• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gecikmesi

hly22ycl

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
48
16
13
36
Merhaba arkadaşlar, bende bu ay adet gecikmesi yaşadım bundan 2 ay öncede yaşamıştım bi an hamile olduğumu düşündüm test yaptırdım çıkmadı sonrasında adet gördüm ve bu ay geciktim yine test yaptım ama yine hüsran.. şuan adetliyim ayın 25.09.2014 den beri bu seferde uzun sürdü nedenini bilmiyorum korkmaya başladım.. doktora gidicem bu hafta inşallah kötü birşeyim yoktur.

Baya uzun sürmüş geçmiş olsun ins onemli birsey yoktur intten baktnmi adetin uzun surmesi nedenleri nelermis?

baktım evet stres yapabilirmiş yazıyordu yada ağrı falan varsa hastalık olabilir ama çok şükür herhangi bir ağrım yok .. inşallah sağoll

Büyük ihtimalle rahim duvarın kalın. Benim de öyleydi bi ara, 15 gün sürüyordu en az regl. İlaçla çözülebiliyor, çok ciddi bir sorun değil :) ama git doktora mutlaka

anladım bakalım daha gitmedim gideyim hayırlısıyla belli olur. teşekkürler

kızlar bir ey sorucam acil cevap verirseniz içim çok rahatlıcak ilişkiye girmedim ama seviştikten sonra pantolonumda yogun bir ıslaklık hissettim bu konularda pek bir bilgim ok küçük selerde bile panik oluyor insan bir ey olmaz dedim üsütnden de uzun zaman geçti ama yogun saç dökülmesi oldu önceden dökülmezdi panikledim stres aptım birden bir se yoktur di mi cevap verirseniz çok sevinirim

benimde 1.5 yıl önce aynen böyleysi hem adet dönemim uzun sürüyordu hem de miktarı fazlaydı meğer miyomum varmış ameliyat oldum.yani böyle kötü düşünme ama ihmal de etme diye söylüyorum.

Merhabalar. En son 21 kasımda adet oldum ve hala olmadım. Ekim başında erkek arkadaşımla ilişkiye girdik gibi ama tam ilişki de denmez içime girmedi sadece parmakladı. Ekim ve kasımda adet oldum. Cuma günü kişisel test yaptım negatif çıktı. Hamile olma ihtimalim yoktur dimi o şekilde hamile kalınmaz? Bi de adet söktürücü olarak adaçayı yağı çörek otu yağı ve civan perçemi içiyorum arada soğan ve maydanoz suyu içiyorum. Sizce işe yarar mı bunlar?

Back