Adet Gecikmesi

squaattt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
87
4
28
İstanbul
Selam kizlar,ben ilk adetimi yasadigim zamandan beri yani yaklasik 7 yildir sürekli adet düzensizliği sorunu yasiyorum. Eskiden ayda 2 kez ve çok yoğun adet oolduğum olurdu şuan 24 gündür adet olmuyorum. Doktora her gittiğimde bi sorun olmadigini söyledi ilk baslarda çikolata kisti olduğunu ilaç kullanirsam geçeceğini söyledi ben ilaclari tam kullanmadan biraktim. Martta kontrole girmiştim herhangi bi sorun olmadigini söyleyerek hormonlarim düzene gitsindiye yasmin verdi yine icmedim neyse mayista basladim ve iki kutu içtim haziran temmuz ağustos düzenli ve agrili adet oldum ve agustosta denize gittik denizden geldim adet oldum neyse şuan 24 gün oldu adetin gecikti ilaca tekrar basladim,soğan suyu,kekik suyu,çörek otu bal karisini,zencefil cayi gibi şeylerin hepsini uyguladim ama hala tik yok hala adet olamadim :-/
Benim gibi düzensizlik yasayipta düzene sokacak önerisi olan var midir acaba?

tekrar doktora gitmelisin canım benim. hormonlarla alakalı olabilir hatta bir arkadaşımda tiroid rahatsızlığı ortaya çıktı. doktorun dediğini de yap ama... verdiği ilaçları muhakkak aksatmadan içmelisin. adet düzensizliği normal bir şey değil ... ileride çocuk sahibi olmak istersen sıkıntı yaşayabilirsin. korkutmak için söylemiyorum olasılıklardan haberdar olman için ve disiplinli bir şekilde tedavini olman için söylüyorum doktorunda bununla ilgili bilgi vermiş olması gerekliydi. sevgiler ...

Keşke ilaçları düzenli kullansaymışsın. Boşuna verilmiyor onlar, kullan bir daha :) geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…