adet gecikmesi

buzmavisi00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
118
18
68
34
İzmir
Kızlar yaklaşık 7 8 yıldır adet görüyorum ve hala düzene girmedi . Ama bu ay gerçekten çok uzun süre adet olamadim yaklaşık 64 gün filan oldu . Hamilelik yok . Goguslerim taş gibi oldu resmen kist doldu bütün adet belirtilerim var 1 aydır fakat hala gelmiyor . Aranızda benim durumunda olan bilgisi olan var mi

Kızlar yaklaşık 7 8 yıldır adet görüyorum ve hala düzene girmedi . Ama bu ay gerçekten çok uzun süre adet olamadim yaklaşık 64 gün filan oldu . Hamilelik yok . Goguslerim taş gibi oldu resmen kist doldu bütün adet belirtilerim var 1 aydır fakat hala gelmiyor . Aranızda benim durumunda olan bilgisi olan var mi
bizde 6 aydır brbrk düşünüyoruz ve korunmayı bıraktıgımızdan beri adet düzensizliği başladı bende. 11 gün önce doktora gittim ve orgametril adında bir ilaç verdi 15 güne adetin normale dönücek dedi. ilaç dün bitti zaten. bende adet olmayı bekliyorum bakalım. sana yavsiyem sende bir an önce doktora git. he birde doktor bana küçük bir kist olduğunu söyledi kahverengi akıntılarım olmustu bu ay. kistten dolayı olabilir dedi ama kötü bişey değilmiş. sende git ve ne var ne yok öğren canım.

Aynen mutlaka doktora git kadın hastalıkları gerçekten öneme alınması gerekenlerin en başında geliyor. bide herhangi bir antibiyotik felan kullandın mı onlarda geciktirme yapıyor olabilir. yani kullandığın başka ilaçlarda var mı?

Aynen mutlaka doktora git kadın hastalıkları gerçekten öneme alınması gerekenlerin en başında geliyor. bide herhangi bir antibiyotik felan kullandın mı onlarda geciktirme yapıyor olabilir. yani kullandığın başka ilaçlarda var mı?
Mushil kullanmıştım ama onun sorun yaratacagini pek dusunmuyorum . Zaten hiç düzene girmedi adetim fakat belirtiler hep 1 hafta önceden oluyordu en fazla 1 hafta sonra regl oluyordum yaklaşık 1 aydır belirtilerim var . Aile içinde tartismalarimiz oldu çok stres oldum ondan olur mu acaba diye düşünüyorum ama bu kadar gecikecegini sanmıyorum en kisa zamanda randevu alıp gidicem kizlar

inşallah bi sıkıntı olmaz cnm sende çok stres yapma valla bu stres herşeyin başı güzel haberler al inşallah.

bizde 6 aydır brbrk düşünüyoruz ve korunmayı bıraktıgımızdan beri adet düzensizliği başladı bende. 11 gün önce doktora gittim ve orgametril adında bir ilaç verdi 15 güne adetin normale dönücek dedi. ilaç dün bitti zaten. bende adet olmayı bekliyorum bakalım. sana yavsiyem sende bir an önce doktora git. he birde doktor bana küçük bir kist olduğunu söyledi kahverengi akıntılarım olmustu bu ay. kistten dolayı olabilir dedi ama kötü bişey değilmiş. sende git ve ne var ne yok öğren canım.
Canim ya bu kahverengi akıntı fazla mi oldu sende yoksa az leke yapıcak kadar mı ? Bu gün bende de oldu çok fazla acaba adet oldum da çok uzun süredir gelmediği için mi oldu yada kist mi düşürüyorum ki

Ben de pko hastalığı var 3 ay oldu adet görmeyeli doktora gittim pko hastası olduğumu öğrendim. orgametril verdi banada günde 3 defa içtim 10 günde bitti biteli 3 gün oldu hala hasta olmadım. Çok endişeleniyorum ya. Testler yapılıcak adetimin 2.gününde ama yaptıramıyorum hasta olamadığım için. orgametril bittikten ne kadar sonra hasta oldun acaba?

Merhaba.bende de PKO var.adet döngülerim hep 36 37 38 39 günde bir.Daha hiç şaşmadı.yeni evliyim ve bir kaç aya bebek düşünüyoruz sizce bu bir problem yaratırmı.doktora göründüm hormon testi yaptı hormonlarım muazzam güzel çıktı.fakat kistlerin var o kadar önemli değil ben ilaç tavseyi etmiyorum dedi ve ilaç vermedi.

Ben de sizinle aynı durumdayım. Sizin düzene girdi mi adetleriniz

Back