adet gecikmesi

love.forewer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
15
0
86
İstanbul
arkadaşlar en son adetimi 23 ekimde gördim ve 5 gün sürdü.bu ayın 20sinde adet görmem gerekiyordu ama görmedim.7günlük bi gecikme var.en son 13 ekimde ilişkiye girdim ve erkek arkadaşım içime boşalmadı.1 aydır da yurt dışındayım.sizce stres ve buradaki hava değişimden dolayı gecikmiş olabilir miyim?ve bu kadar gecikme normal mi?

hava değişimindendir 7 gün çok bir süre değil ama yine de test yap risk alma ilaç kullandıysan antibiyotik falan o da geciktirir

Canım ya bende de aynı dert var küçük çocuğum olmasa sorun etmicem ama olmaz şimdi.6 gün geçti benimde bugün test yaptım çıkmadı ama korkuyorum hala.Konuda açamadım eğer bilgisi olanlar banada yazarsa sevinirim.

Arkadaslar benim de SAT 8 Kasimdi ve adetimin son gunu iliskiye girdik bugunle beraber 6 tam gun gecikmis oldu adetim

13-14 gun kadar once de cok azicik icime gittigini soyledi iliski sirasinda ilk defa adetim gecikiyor. 2 idrar testi yaptim ikiside negatif

doktora gittim ultrasonla bakti hicbir sey yok dedi. Yarin kan testi icin gidecegim su an bebek fikrine hic hazir degilim sizce baska ne

gibi bir sebep olabilir ? Delirmek uzereyim Lutfen yardim edin!!!

bende daha yeni benzer sebepten doktora gittim.
yalniz bende leke oluyor ama adet olmadim tam anlamiyla.

cok stres yasadiysan ondandir dedi, bitkisel bir hap verdi ama korunma ihtiyaci dogdugu an bunu birakacaksin dedi.
evlilere hormon hapi öneriyormus adet düzene girmesi icin.
gelecek 2 adetinizdede gecikme olursa doktora gidin arastirdin nedenini derim ben.

ayrica troid bezlerime baktirmami söyledi, nitekim bütün vücut troid bezlerinin salgiladigi hormonlarin etkisi altinda ve regl düzeninizide degistirebiliyor.

sayglikli günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…