• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gecikmesi

lalaykan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
18
1
1
23
merhaba yardımcı olur musunuz lütfen idrar testinde bi çizgi silik çıktı sonrasında hemen özel kliniğe gidip kanımı verdim yarım saate çıkar ama değerleri göremiyorum sadece negatif pozitif bakıyoruz dedi negatif dedi tekrar gitmeme gerek var mı adetim 8 gün gecikti normal test yaptım negatif #adetgecikmesi #adet #acil

Son düzenleme:
merhaba yardımcı olur musunuz lütfen idrar testinde bi çizgi silik çıktı sonrasında hemen özel kliniğe gidip kanımı verdim yarım saate çıkar ama değerleri göremiyorum sadece negatif pozitif bakıyoruz dedi negatif dedi tekrar gitmeme gerek var mı adetim 8 gün gecikti normal test yaptım negatif #adetgecikmesi #adet #acil
kanda yükselme yoksa gebelik yoktur canım ama adet olmazsan tekrarla kan testini

Sonucun kac cıktı

şimdiye cıkardı. ugrasmaya gerek yok . stressten kurtulursan olursun adet belki:)
işte doktorun değerleri göremiyorum diyişi kafama takıldı o yüzden sormak istedim teşekkür ederim şuan 10 gün oldu hala bi belirti yok maydonoz suyu içiyorum iki gündür
sen e nabızdan bak
özel klinik gibi bişeydi yaşadığım şehir küçük olunca öyle şeyler var e nabıza düşmemiş

işte doktorun değerleri göremiyorum diyişi kafama takıldı o yüzden sormak istedim teşekkür ederim şuan 10 gün oldu hala bi belirti yok maydonoz suyu içiyorum iki gündür

özel klinik gibi bişeydi yaşadığım şehir küçük olunca öyle şeyler var e nabıza düşmemiş
biz de ozele gııdıyoruz hepsı kaydedılıyor ondan sordum. negatıfse negatıftır. rahatla

Bir devlet hastanesinin aciline gidip kadın doğum acilden yönlendirdiler betahcg baktırmak istiyorum de sonuç enabıza düşüyor değer ile beraber.

Bir de yaşadığın ilişkinin şekline göre yorumlanabilir.

yani hamile nasıl kalınır biliyorum öyle bişey olmadı sadece sürtünme olmuştu zaten düzensiz adetim her ay tarlusal ilacı ile oluyordum
E o zaman bu ay da gecikmesinde anormallik yok sanmıyorum ben hamile olacağını ama anlayabiliyorum seni ben de aynı korkuları aylar boyu yaşamıştım

Back